Προς το περιεχόμενο

Notebook Alienware M15x ?

giorgostzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ο αδερφός μου έχει κολλήσει με τα Alienware και από τότε που τα είδε στο Multirama μας έχει "πρήξει" για να αγοράσει ένα. Δεν εχω μεγάλη ιδέα για laptops, αλλά απ όσο ξέρω τα Alienware είναι ιδανικά για gamers (όπως τον αδερφό μου). θα ήθελα μια γνώμη για το M15x . To έχει κάποιος απο εσάς; Είχατε κάποιο άλλο alienware;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο ποιοτητα ειναι κορυφη (και απο εμφανιση.... αναλογα με τα γουστα βεβαια)

αλλα το χρυσοπληρωνεις. Αν ημουν πλουσιος θα το επερνα, διαφορετικα θα πηγαινα σε αλλες αξιοπιστες λυσεις οπως dell,toshiba κτλ... οπου θα πληρωνα λιγοτερα και θα επερνα κατι με καλυτερα χαρακτηριστικα

Δημοσ.

Μία σημείωση ότι το 15άρι είναι 4 κιλά και με ύψος σχεδόν 5 εκατοστά... είναι μεγάλα σε σχέση με τα υπόλοιπα στην ίδια κατηγορία οθόνης.

Δημοσ.

Η αίσθηση του keyboard είναι απίστευτη.

Πήγα σε Multirama και τα είδα από κοντά. Επίσης πολύ καλή οθόνη και ωραίος φωτισμός.

Είναι υπερτιμημένο για τα χαρακτηριστικά του αλλά παίρνεις μοναδικό κομμάτι που επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα.

Για τα games δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα μιας και η 5730 θα σε καλύψει άνετα.

H συνολική ποιότητα του μηχανήματος μιας και φέρει και την συνεργασία με την Dell είναι άψογη.

Δημοσ.
Η αίσθηση του keyboard είναι απίστευτη.

Πήγα σε Multirama και τα είδα από κοντά. Επίσης πολύ καλή οθόνη και ωραίος φωτισμός.

Είναι υπερτιμημένο για τα χαρακτηριστικά του αλλά παίρνεις μοναδικό κομμάτι που επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα.

Για τα games δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα μιας και η 5730 θα σε καλύψει άνετα.

H συνολική ποιότητα του μηχανήματος μιας και φέρει και την συνεργασία με την Dell είναι άψογη.

Σε ευχαριστώ πολύ. Κι εμείς θα πάμε μέσα στις επόμενες μέρες να το δούμε από κοντά σε κάποιο από τα Multirama. :)

Δημοσ.
Απο ποιοτητα ειναι κορυφη (και απο εμφανιση.... αναλογα με τα γουστα βεβαια)

Η ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε σε πολύ φυσιολογικά επίπεδα, στα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορώ να ξεχωρίσω μόνο την κάρτα γραφικών, η τιμή είναι πολύ υψηλή για αυτά που μου προσφέρει και τέλος από εμφάνιση νομίζω ότι μόνο τον Ταμτάκο θα ενθουσιάσει :-):devil:

Δημοσ.
από εμφάνιση νομίζω ότι μόνο τον Ταμτάκο θα ενθουσιάσει :-):devil:

νταξ,η ηλικία παίζει ρόλο :P

σε μένα όχι γιατί μ αρέσει,δεν μ αρέσει το ότι είναι τεράστιο

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα

τι να πω χαθηκε ο κοσμος να τα βγαλουν με κανενα πιο σοβαρο σασι γιατι ειναι κριμα εχουν πολυ καλο hardware...

Δημοσ.

Τα alienware είναι αυτό που λέμε "τούμπανα" laptop :) Για gamers είναι ότι καλύτερο και έχουν και την υπογραφή της Dell;) Πριν μερικές μέρες είδα το 17άρι στο Multirama της Αγίας Παρακσυής, πραγματικό θηριάκι με φοβερή οθόνη. Πραγματικά πιστεύω οτι το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η οθόνη του.

Δημοσ.

Είναι όντως game machines.

Επίσης δεν έχουν προβλήματα όπως τα κοινά θνητά laptop δηλαδή να ζεσταίνονται πανεύκολα στα games και να ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες.

Έχουν φοβερό σύστημα εξαερισμού.

Δημοσ.
Τα alienware είναι αυτό που λέμε "τούμπανα" laptop :) Για gamers είναι ότι καλύτερο και έχουν και την υπογραφή της Dell;) Πριν μερικές μέρες είδα το 17άρι στο Multirama της Αγίας Παρακσυής, πραγματικό θηριάκι με φοβερή οθόνη. Πραγματικά πιστεύω οτι το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η οθόνη του.

Για το συγκεκριμενο,που συζητουμε,δε το λες και θηριακι,ουτε "τούμπανο" laptop!

Για gaming laptop,ειναι απλα,μες στην μετριοτητα.Απο τον επεξεργαστη,την καρτα γραφικων μεχρι την οθονη.

Εγω προσωπικα θα ντρεπομουνα να λεω οτι εχω alienware και οταν με ρωτανε τι cpu και gpu εχει,να τους λεω hd 5730 και i5-430m!

Ακομη και η αναλυση στα 1600χ900,ειναι πολυ απογωητευτικο,σε σχεση με τη 1920χ1200 που θα'πρεπε να ειχε ενα alienware!

Aπλος εχουν αφησει το σασι και το ονομα,αλλα κατα τ'αλλα εχεις ενα πολυ ακριβο λαπτοπ με μετριες επιδωσει,παντα σε σχεση,με το ονομα και για το σκοπο που προοριζεται!

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα ειναι πραγματικα πανακριβος για αυτο που εχει.

Κοιταξτε αυτον http://www.skroutz.gr/s/280731/Asus-G73JH-TZ148V.html?from=suggest&keyphrase=Asus+G73JH-TZ148V

Μερα με την νυκτα...

Intel Core i5 430M -> Intel Core i7 i7-720QM

ATI Mobility Radeon HD 5730 -> ATI Mobility Radeon HD 5870

4Gb Ram -> 6Gb Ram

1600x900 -> 1920x1080

1x500Gb HDD- > 2x500Gb HDD

DVD±RW (±R DL) -> Blu-Ray

Πραγματικα δεν υπαρχει συγκριση αλλα και διλημμα, ;)

Δημοσ.
Σε αυτα τα λεφτα ειναι πραγματικα πανακριβος για αυτο που εχει.

Κοιταξτε αυτον http://www.skroutz.gr/s/280731/Asus-G73JH-TZ148V.html?from=suggest&keyphrase=Asus+G73JH-TZ148V

Μερα με την νυκτα...

Intel Core i5 430M -> Intel Core i7 i7-720QM

ATI Mobility Radeon HD 5730 -> ATI Mobility Radeon HD 5870

4Gb Ram -> 6Gb Ram

1600x900 -> 1920x1080

1x500Gb HDD- > 2x500Gb HDD

DVD±RW (±R DL) -> Blu-Ray

Πραγματικα δεν υπαρχει συγκριση αλλα και διλημμα, ;)

+1000000 και απο μενα!

Αυτο ειναι gaming laptop!

H HD5870m ειναι η κορυφαια mobile graphic card που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην αγωρα(η gtx 480m,ειναι δυσευρετη,ακομη)και ι7-720m ειναι κλασεις ανωτερος του ι5-430,σε ολα τα επιπεδα!

Να συγκρινω την 5870,με την 5730 ειναι ανουσιο μονο και που το σκευτομαι,τεραστια ως χαωδης!

Αν θες gaming laptop,πηγενε στο Asus!!!

Η Dell κανει τις μαγκες της, πλασσαροντας(και προσβαλλοντας) το ονομα της alienware για να ψαρεψει αδαεις,που θα τους πλασσαρει ενα μετριο μηχανημα,για gaming,με την τιμη που проσφεροντε,τωρα, τα high end gaming laptops!

Και κανεις,θελω να πιστευω,δε θα ηθελε να ειναι ενα απο τα θηματα,που θα την πατησουν μ'ενα τοσο φτηνο κολπο!

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα

τι να πω χαθηκε ο κοσμος να τα βγαλουν με κανενα πιο σοβαρο σασι γιατι ειναι κριμα εχουν πολυ καλο hardware...

Το συγκεκριμένο δεν αξίζει, τώρα περι αισθητικής είναι πολύ υποκειμενικό το όλο θέμα (δε θεωρώ πάντως οτι με τον Ταμτάκο μοιραζόμαστε το ίδιο γούστο)

Δημοσ.

Η αισθητικη ειναι απλα με βαση τα προσωπικα μας γουστα.Και για gaming laptop, δε δινεις εμφαση στην εξωτερικη εμφανιση!

Εμενα προσωπικα μ'αρεση πολυ περισσοτερο,απ'οτι το Qosmio x500!

Γιατι ειναι χοντροκομενο και δεν εχει πολλες καμπυλες(στις γυναικες,παω αντιστροφα:devil:)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...