teoefsta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εχω αυτες της ραμ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820313019 οταν βαζω το μεμ τεστ μου βγαζει αυτο το παραθυρο μετα απο λιγη ωρα Uploaded with ImageShack.us πρεπει να ανησυχω?
rafail1994 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και τρέχεις το test
teoefsta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και τρέχεις το test μου πεταει που που μπλε οθονες και μου λεει memory dumb και κατι τετοια..το εχω κλοκαρει τ συστημα αλλα δν μου τα εκανε αυτα πριν το ειχα σταθερο στα 3,6 και ολα ηταν κομπλε
rafail1994 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 κατέβασε από εδω το memtest γράψτο σε ένα cd και κάνε boot από αυτό ας το καμία 5-6 ώρες και μετά ενημέρωσε μας
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι πολύ ψηλό το O/C, σου μπαίνει μεν στα windows αλλά βγάζει που και που πρόβλημα στην μνήμη. ΛΥΣΕΙΣ κατεβάζεις την συχνότητα για τον επεξεργαστή ή ανεβάζεις ξεχωριστά της ρυθμίσεις για της μνήμες (αν και αφού σου βγάλανε πρόβλημα από τώρα λίγο δύσκολο) Ξανά για να ξεκαθαριστεί το θέμα αν σε χαμηλότερο o/c δεν βγάζουν πρόβλημα η μνήμες τότε δεν έχουν και κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται να της ελέγξεις.
teoefsta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω μολις βρω σιντακι θα τ γραψω κα θα πω αποτελεσματα ---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:01 ---------- Είναι πολύ ψηλό το O/C, σου μπαίνει μεν στα windows αλλά βγάζει που και που πρόβλημα στην μνήμη.ΛΥΣΕΙΣ κατεβάζεις την συχνότητα για τον επεξεργαστή ή ανεβάζεις ξεχωριστά της ρυθμίσεις για της μνήμες (αν και αφού σου βγάλανε πρόβλημα από τώρα λίγο δύσκολο) Ξανά για να ξεκαθαριστεί το θέμα αν σε χαμηλότερο o/c δεν βγάζουν πρόβλημα η μνήμες τότε δεν έχουν και κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται να της ελέγξεις. δεν μου το εβγαζε ποτε αυτο..δηλαδη με ορθος και πριμε ημουν σταθεροτατος χωρις ερορς..μολις ανοιξα το πσ κ εβαλα τη καρτα τηλεορασης πιο καλα γτ δν κουμπωνει καλα η π*****α,μου πεταγε μπλε οθονες..και εκτος απο αυτο και εκτος αυτο οταν αναβω το πσ αργει να κανει ποστ δηλαδη τ αναβω κ μετα απο λιγο αναβει η οθονη και μου κανει κανονικα ποστ..λεω να κανω κανενα βιος απντει μπας κ γινει τπτ
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού άνοιξες κουτή και σου αρχίσανε τα κουφά μη το ψάχνεις ξανά άνοιξέ το και δες ξανά όλα τα βύσματα, καλώδια, ψήκτρες και ότι άλλο δεις εκεί μέσα,για να σιγουρευτείς ότι όλα πατάνε καλά ,και ότι δουλεύουν όλα τα ανεμιστηράκια.
teoefsta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού άνοιξες κουτή και σου αρχίσανε τα κουφά μη το ψάχνεις ξανά άνοιξέ το και δες ξανά όλα τα βύσματα, καλώδια, ψήκτρες και ότι άλλο δεις εκεί μέσα,για να σιγουρευτείς ότι όλα πατάνε καλά ,και ότι δουλεύουν όλα τα ανεμιστηράκια. τα εχω τσεκαρει ολα ειναι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.