Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μνημες

teoefsta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και τρέχεις το test

μου πεταει που που μπλε οθονες και μου λεει memory dumb και κατι τετοια..το εχω κλοκαρει τ συστημα αλλα δν μου τα εκανε αυτα πριν το ειχα σταθερο στα 3,6 και ολα ηταν κομπλε

Δημοσ.

Είναι πολύ ψηλό το O/C, σου μπαίνει μεν στα windows αλλά βγάζει που και που πρόβλημα στην μνήμη.

ΛΥΣΕΙΣ

κατεβάζεις την συχνότητα για τον επεξεργαστή ή

ανεβάζεις ξεχωριστά της ρυθμίσεις για της μνήμες (αν και αφού σου βγάλανε πρόβλημα από τώρα λίγο δύσκολο)

Ξανά για να ξεκαθαριστεί το θέμα αν σε χαμηλότερο o/c δεν βγάζουν πρόβλημα η μνήμες τότε δεν έχουν και κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται να της ελέγξεις.

Δημοσ.

ευχαριστω μολις βρω σιντακι θα τ γραψω κα θα πω αποτελεσματα

---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:01 ----------

Είναι πολύ ψηλό το O/C, σου μπαίνει μεν στα windows αλλά βγάζει που και που πρόβλημα στην μνήμη.

ΛΥΣΕΙΣ

κατεβάζεις την συχνότητα για τον επεξεργαστή ή

ανεβάζεις ξεχωριστά της ρυθμίσεις για της μνήμες (αν και αφού σου βγάλανε πρόβλημα από τώρα λίγο δύσκολο)

Ξανά για να ξεκαθαριστεί το θέμα αν σε χαμηλότερο o/c δεν βγάζουν πρόβλημα η μνήμες τότε δεν έχουν και κανένα πρόβλημα και δεν χρειάζεται να της ελέγξεις.

δεν μου το εβγαζε ποτε αυτο..δηλαδη με ορθος και πριμε ημουν σταθεροτατος χωρις ερορς..μολις ανοιξα το πσ κ εβαλα τη καρτα τηλεορασης πιο καλα γτ δν κουμπωνει καλα η π*****α,μου πεταγε μπλε οθονες..και εκτος απο αυτο και εκτος αυτο οταν αναβω το πσ αργει να κανει ποστ δηλαδη τ αναβω κ μετα απο λιγο αναβει η οθονη και μου κανει κανονικα ποστ..λεω να κανω κανενα βιος απντει μπας κ γινει τπτ

Δημοσ.

Αφού άνοιξες κουτή και σου αρχίσανε τα κουφά μη το ψάχνεις ξανά άνοιξέ το και δες ξανά όλα τα βύσματα, καλώδια, ψήκτρες και ότι άλλο δεις εκεί μέσα,για να σιγουρευτείς ότι όλα πατάνε καλά ,και ότι δουλεύουν όλα τα ανεμιστηράκια.

Δημοσ.
Αφού άνοιξες κουτή και σου αρχίσανε τα κουφά μη το ψάχνεις ξανά άνοιξέ το και δες ξανά όλα τα βύσματα, καλώδια, ψήκτρες και ότι άλλο δεις εκεί μέσα,για να σιγουρευτείς ότι όλα πατάνε καλά ,και ότι δουλεύουν όλα τα ανεμιστηράκια.

τα εχω τσεκαρει ολα ειναι μια χαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...