Προς το περιεχόμενο

Shadows of the Damned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Shadows of the Damned, είναι ο τίτλος ενός καινούργιου παιχνιδιού που συνδυάζει action, horror, shooter, gore & punk rock και θα εξελίσσεται στην κόλαση. Αναπτύσσεται από το Ιαπωνικό studio Grasshopper Manufacture, αναμένεται στις June 21, 2011 και σηματοδοτεί τη πρώτη πρωταγωνιστική εμφάνιση λατίνου με δερμάτινο σακάκι σε παιχνίδι τρόμου.

MG_HomeBanner_GHM03.jpg

Trailer

developer diary & gameplay

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ το έχω κερδίσει απο έναν διαγωνισμό και μου άφησε μέτριες εντυπώσεις. Το παράτησα στην αρχή του, αλλά όποτε βρώ χρόνο θα το τελειώσω. Για μια ενοικίαση καλό είναι, αφού δεν έχει multi.

Δημοσ.

Μέτριο ? Σίγουρα πολύ ιδιαίτερο στυλ που δεν είναι για τα γούστα του καθενός αλλά όχι και μέτριο, παιχνίδια της Grasshopper δείχνουν χαρακτήρα. Πολύ παρανοϊκό, μοναδικό και υποτιμημένο παιχνίδι. Και μην ξεχνάμε η μουσική του Akira Yamaoka έκανε το Silent Hill Homecoming υποφερτό.

http://www.youtube.com/watch?v=Kvokgn3gz5k

Δημοσ.

Τα shooting mechanics του είναι παράρχαια και κουραστικά, τα όπλα αδιάφορα, η όλη ατμόσφαιρα εντελώς generic, και τα γραφικά πολύ μέτρια. Απο εκεί και πέρα μπορεί να έχει fun σε κάποια σημεία, αλλά δεν προσφέρει κάτι το αξιοπρόσεκτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...