Προς το περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ - Ερώτηση για ACER ASPIRE 5732ZG

Aeon_Flux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Είχα αγοράσει πριν μήνες το ACER ASPIRE 5732ZG από το εξωτερικό. Ξαφνικά πριν 2 ημέρες παίχτηκε άσχημο σκηνικό στο σπίτι με το ρεύμα και κάηκε (τουλάχιστον δεν ξανάνοιξε ποτέ από τότε).

Επικοινώνησα με αυτούς που το αγόρασα και μου ζήτησαν να τους το στείλω στο εξωτερικό. Η εγγύηση το καλύπτει οπότε No problem. Το πρόβλημα μου που επείγει έιναι πως έχω μέσα πολύ σημαντικά αρχεία από την δουλειά μου και δεν πρέπει με τίποτα να χαθούν. Ειδικά ένα από τα αρχεία θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω σε παρουσίαση την άλλη Τετάρτη και δεν το έχω πουθενά σε backup. :cry:

Επειδή δεν τους πολυεμπιστεύομαι και δεν θέλω να χάσω τα αρχεία μου, εάν ανοίξω εγώ το laptop, ώστε να βγάλω το hard disk για να πάρω back up, υπάρχει κάποιο εσωτερικό αυτοκόλλητο - μη ορατό απέξω - που υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσει , όταν έχεις ανοίξει το καπάκι,για να έχεις πρόσβαση στο δίσκο;

Το λέω, μήπως αργότερα μου πουν, το laptop έχει ανοιχτεί οπότε να έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι είναι καλύτερο να κάνω;

Δημοσ.

αν υπάρχει κάποιο αυτοκόλλητο κατά 99% θα το δείς. Λογικά ο δίσκος ανοίγει από άλλο σημείο και δεν χρειάζεται να ανοίξεις όλο το μηχάνημα. Καλό είναι να πάρεις backup τα αρχεία σου μόνος σου.

Δημοσ.

Ειδικά για σημαντικά αρχεία της δουλειάς σου να μην τα έχεις κάνει backup το θεωρώ big fail.Όχι μόνο backup σε ένα δίσκο αλλά σε 3 και 4.

Απαράδεκτο και αματουρίστικο.

Σημαντικά προγράμματα που έχω και αρχεία excel,word κλπ τα έχω σε 3 ξεχωριστούς HDD και 2 στικάκια.Ποτέ δεν έχω χάσει τίποτα σημαντικό ακριβώς για αυτή μου την τακτική

Δημοσ.

απ οσο εχω δει δεν εχει καποιο αυτοκολλητο

Το μονο ΠΡΟΣΟΧΗ επειδη συνηθως οι βιδες ειναι μαυρου χρωματος να τις ξεβιδωσεις ελαφρα για να μην φυγει το χρωμα απο πανω και μετα σου λενε οτι το εχεις πειραξει κλπ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...