chris_kar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια! Σας στελνω γιατι χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ειμαι στην Ολλανδια για μεταπτυχιακο και σημερα αγορασα το λαπτοπ μου το οποιο θα χρησιμοποιω εδω. Το λειτουργικο ειναι windows 7. Μολις συνεδεσα τον σκληρο μου δισκο για να δω καμμια ταινια με ελληνικους υποτιτλους, ειδα οτι οι υποτιτλοι εμφανιζονται αλλα οχι στα ελληνικα. Αντιθετως εμφανιζονται περιεργα συμβολα τα οποια κανενας δεν τα καταλαβαινει Τι μπορω να κανω για να το αλλαξω; Δεν εχω δουλεψει ξανα σε Windows 7 και δεν ξερω τι φταιει για να μπορω να το διορθωσω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Χρηστος.
lexmark Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Control panel - Clock, language and region - region and language, πας στην καρτελα administrative και βαζεις ελληνικα στο system locale.
chris_kar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Control panel - Clock, language and region - region and language, πας στην καρτελα administrative και βαζεις ελληνικα στο system locale. Εισαι αρχοντας. Σε ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.