iced Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θελω να διακοψω το συμβολαιο της cosmote, εχω το 240 προς ολους, πολυ παλιο προγραμμα. Οι λογοι ειναι 1) Εχω βολευτει με το whats up, συνεπως μιλαω καμια ωρα στην δυνδεση. 70% 2) Μου ειπαν για 60Ε επιδοτηση, κανω αιτηση να ανεβει το ποσο αλλα δεν με ενημρωνουν. Παιρνω ξανα τηλ και μου λενε πηγε στα 100 αλλα επειδη δεν την χρησιμοποιησατε εληξε. 30% Μεταξυ μας θελω και να τους απειλησω εμεσα με την διακοπη μπας και κανουν καμια μειωση ή δωσουν καμια καλη επιδοτηση για την εχουν δει πολυ μαγκες... Λυσεις -Μπορω να μεταβω σε καποια αλλη εταιρια και να εχω 1,5ωρα δωρεαν σε ολους με χαμηλο παγιο? -Να κανω αιτηση διακοπης ελπιζοντας να κανει καμια προσφορα η cosmote?
Luciddream Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 αν κάνεις αίτηση για διακοπή θα σε πάρουν τηλέφωνο για την προσφορά.. εμένα μετά απο όσα τράβηξα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=379690&page=2 με πήραν τηλέφωνο σήμερα για μείωση 50% του παγίου.. δηλαδή στα 14 ευρώ για αυτό: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4821 φυσικά και τους έγραψα τελείως... αφου έχεις βολευτεί με το Whats up πάντως η γνώμη μου είναι να κάτσεις εκεί
iced Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αν κανω αιτηση για διακοπη συμβολαιου και δεν επικοινωνησουν για καποια καλυτερη τιμη (ειτε σε επιδοτηση ειτε σε μειωση παγιου) τοτε τα νεα προγραμματα της cosmote δεν συμφερουν.. Οποτε να το τολμησω?
Luciddream Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ τους τελευταίους μήνες διέκοψα α) την σύνδεση cosmote και έκανα μεταφορά σε vodafone β) την σύνδεση vodafone. με πήραν και οι δύο εταιρίες και μου πρότειναν έκπτωση σε πάγιο... αλλα μην σε πάρω και στον λαιμό μου..
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγαινε και από την Vodafone να το συζητήσεις ή καλύτερα πάρε ένα τηλ στο 13830. Με το που δουν από Cosmote την αιτηση φορητότητας δεν υπαρχει περίπτωση να μην σε πάρουν. Αλλά αν αυτή τη στιγμή είσαι με χαμηλό πάγιο δεν ξέρω κατά πόσο θα ιδρώσει η Cosmote αν φύγεις.
iced Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Οκ λεω να το ρισκαρω, απλα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε μια λεπτομερεια... Παιρνω vodafone, λεω θελω να ερθω στο δικτυο σας απο cosmote... Αν το μετανιωσω τι γινεται μετα? ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ?
frou frou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 εγω θα σου πρότεινα να κάνεις φορητότητα σε vodafone νέο καρτοκινητό,έχει δυο πακέτα με 12 ευρώ έχεις 150 λεπτά προς όλους το μήνα και με 7 ευρώ 90 λεπτά προς όλους το μήνα,και τα 2 με ελαχιστη χρέωση 3 λεπτα διαλέγεις και παίρνεις όποιο θες,έχεις και 1 λεπτο το λεπτό προς 2 αριθμούς βόνταφον και για τα μηνύματα υπαρχει πακέτο 2 ευρω 30 μην προς ολους.με ένα 15αρι το μήνα εχεις 150 λεπτά+30 μηνυματα,ούτε πάγια ούτε λεφτά σε φπα και τελη κινητής
ariadgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Οκ λεω να το ρισκαρω, απλα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε μια λεπτομερεια... Παιρνω vodafone, λεω θελω να ερθω στο δικτυο σας απο cosmote... Αν το μετανιωσω τι γινεται μετα? ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ? προφανώς...Δεν ξέρω άν πληρώνεις κάποιο ποσό όμως...
iced Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 εγω θα σου πρότεινα να κάνεις φορητότητα σε vodafone νέο καρτοκινητό,έχει δυο πακέτα με 12 ευρώ έχεις 150 λεπτά προς όλους το μήνα και με 7 ευρώ 90 λεπτά προς όλους το μήνα,και τα 2 με ελαχιστη χρέωση 3 λεπτα διαλέγεις και παίρνεις όποιο θες,έχεις και 1 λεπτο το λεπτό προς 2 αριθμούς βόνταφον και για τα μηνύματα υπαρχει πακέτο 2 ευρω 30 μην προς ολους.με ένα 15αρι το μήνα εχεις 150 λεπτά+30 μηνυματα,ούτε πάγια ούτε λεφτά σε φπα και τελη κινητής Αυτα τα καρτοσυμβολαιο, που εχει και η κοσμοτε απο οτι βλεπω στα χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα!
frou frou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αμάν μ'αυτή την χαζοεταιρεία,τι κόλλημα κι αυτό? από τότε που εμφανίστηκε εως τώρα ποτέ δεν την χώνεψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.