Propa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω μια βοήθεια γιατι έχει γίνει ντορος με τους νέους επεξεργαστ ες. Ποια η διάφορα μεταξύ intel core 2 duo με intel i3 i5 i7?? ποια είναι η διάφορα τους;;; Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia.app
vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 απο που να ξενικησεις και που να τελειωσεις... οι core2 duo ειναι οι επεξεργαστες της intel της προηγουμενης γενιας, 2πυρηνοι οι i3 ειναι της τωρινης γενιας επισης 2πυρηνοι συνηθως καλυτεροι απο τους αντιστοιχους core2 duo εκτος απο αυτους της σειρας e8χχχ οι i7 ειναι επισης της τωρινης γενιας τετραπυρηνοι και ειναι η ναυαρχιδα της intel ας πουμε υπαρχουν φυσικα παρα πολλα μοντελα απο την καθε τεχνολογια με διαφορετικα χαρακτηριστικα...
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Να ρίξουμε στο παιχνίδι και τους Quad Core, όπως ο δικός μου για παράδειγμα? Θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω. Ήμουν έτοιμος να κάνω αναβάθμιση, αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσα αφού με λίγο ψάξιμο είδα ότι διαφορές δεν θα έχω, όσο θα ήθελα. Σίγουρα φυσικά υπάρχουν.
Propa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή αφού είναι διπλοπυρηνοι και τα 2 μοντέλα γιατί τότε να πάρω ένα i3 η i5???? Sent from my iPhone using Insomnia.app
qsis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι τα i5 ειναι πιο δυνατα μοντελα απο τα i3 επισης οι i5 με κωδικο 7xx (πχ ο δικος μου) ειναι 4πυρηνοι oι core 2 ηταν η προηγουμενη γενια, και εχουν και αυτοι 2πυρηνους και 4πυρηνους εννοειται οτι παιρνεις τη πιο καινουρια γενια δηλαδη τους i αν και για μενα αν ειναι να παρεις σημερα cpu , καλυτερα να παρεις τουλαχιστον 4πυρηνο συνεπως αν δε θες να δωσεις τα λεφτα για τον i5 760 (200 ευρω περιπου), καλυτερα να πας σε amd και να παρεις εναν phenom 2 με 140-160 ευρω κι οχι εναν 2πυρηνο i-κατι οι i7 ειναι πολυ ακριβοι και εξεζητημενοι, δε νομιζω να σου χρειαστει κατι τετοιο
Propa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω παιδιά!!! Να στε καλά Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.