Προς το περιεχόμενο

διάφορα μεταξύ intel core 2 duo με intel i3 i5 i7??

Propa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια βοήθεια γιατι έχει γίνει ντορος με τους νέους επεξεργαστ ες. Ποια η διάφορα μεταξύ intel core 2 duo με intel i3 i5 i7?? ποια είναι η διάφορα τους;;; Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

απο που να ξενικησεις και που να τελειωσεις...

οι core2 duo ειναι οι επεξεργαστες της intel της προηγουμενης γενιας, 2πυρηνοι

οι i3 ειναι της τωρινης γενιας επισης 2πυρηνοι συνηθως καλυτεροι απο τους αντιστοιχους core2 duo εκτος απο αυτους της σειρας e8χχχ

οι i7 ειναι επισης της τωρινης γενιας τετραπυρηνοι και ειναι η ναυαρχιδα της intel ας πουμε

υπαρχουν φυσικα παρα πολλα μοντελα απο την καθε τεχνολογια με διαφορετικα χαρακτηριστικα...

Δημοσ.

Να ρίξουμε στο παιχνίδι και τους Quad Core, όπως ο δικός μου για παράδειγμα?

Θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω.

Ήμουν έτοιμος να κάνω αναβάθμιση, αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσα αφού με λίγο ψάξιμο είδα ότι διαφορές δεν θα έχω, όσο θα ήθελα.

Σίγουρα φυσικά υπάρχουν.

Δημοσ.

Δηλαδή αφού είναι διπλοπυρηνοι και τα 2 μοντέλα γιατί τότε να πάρω ένα i3 η i5????

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

γιατι τα i5 ειναι πιο δυνατα μοντελα απο τα i3

επισης οι i5 με κωδικο 7xx (πχ ο δικος μου) ειναι 4πυρηνοι :-D

oι core 2 ηταν η προηγουμενη γενια, και εχουν και αυτοι 2πυρηνους και 4πυρηνους

εννοειται οτι παιρνεις τη πιο καινουρια γενια δηλαδη τους i

αν και για μενα αν ειναι να παρεις σημερα cpu , καλυτερα να παρεις τουλαχιστον 4πυρηνο

συνεπως αν δε θες να δωσεις τα λεφτα για τον i5 760 (200 ευρω περιπου), καλυτερα να πας σε amd και να παρεις εναν phenom 2 με 140-160 ευρω κι οχι εναν 2πυρηνο i-κατι

οι i7 ειναι πολυ ακριβοι και εξεζητημενοι, δε νομιζω να σου χρειαστει κατι τετοιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...