retzosd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Παραγγελία στις 04:00 περίπου και και στις 13:00 με πήραν να μου προτείνουν την GTS250. Σε γνωστό που παρήγγειλε μετά τις 5:00 δεν έχουν πάρει ακόμα, αλλά 1 είναι σίγουρο, θα έρθει και η σειρά του.. Πολύ χυλόπιτα πέφτει από το Πλαίσιο. Θα θυμηθούμε τα νεανικά μας χρόνια (όχι όλοι ελπίζω). Ρε παιδιά εγώ εκάνα την παραγγελία στις 3 το πρωί και ακομά δεν με εχούν πάρει τηλέφωνο ειμαί πολύ εξοργισμένος και λέω να τους καταγγείλω, ειναί κανένας μαζί μου?Τους παπ@ρες ας μου λέγαν κυρίε δεν υπάρχει η καρτά οχί να με δουλέυουν ψιλογαζί....
lionheart75 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ήταν 99,9% βέβαιο ότι δεν θα υπήρχαν οι κάρτες και θα τρώγατε άκυρο. Κάτι σαν την αντίστοιχη προσφορά το καλοκαίρι που έγινε χαμός με τις gtx275, 280, 285 κλπ με 100 ευρώ, οι οποίες δούλευαν σε μηχανήματα στα καταστήματα και απλά φαινόντουσαν στο σύστημα. Εκείνη την ημέρα είχα πάρει πολλά τηλέφωνα με συγκεκριμένους κωδικούς σε διαφορετικά καταστήματα και τίποτα απο αυτές τις τρανταχτές προσφορές δεν ήταν διαθέσιμο. Το μόνο που βρήκα τελικά σε ένα κατάστημα (αν και δεν ήταν ο πρωταρχικός που στόχος) ήταν η εν λόγο κάρτα του τίτλου της connect3D την οποία αγόρασα τότε στα 90 ευρώ, ευτυχώς αχρησιμοποίητη και καινούργια. Δεν με χάλασε φυσικά... Καθαρά θέμα τύχης δηλαδή.
johnykim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλή ευκαιρία..κρίμα που το είδα κάπως αργά.. 70 euro ούτε η 4850 δεν έχει..
Luciddream Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ καλή ευκαιρία..κρίμα που το είδα κάπως αργά..70 euro ούτε η 4850 δεν έχει.. καλά και νωρίς να το έβλεπες δεν θα άλλαζε κάτι.. δεν πήρε κανείς μας κάρτα :lol:
caution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ...και για όσους δεν το έχουν καταλάβει αυτά τα κόλπα γίνονται όχι μόνο για κράχτες αλλά και για να λένε μετά ότι "η τελευταία τιμή της 4890 ήταν 70 ευρώ - ορίστε το πιστωτικό σας". Κουφάλες...
vasilisga Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ...και για όσους δεν το έχουν καταλάβει αυτά τα κόλπα γίνονται όχι μόνο για κράχτες αλλά και για να λένε μετά ότι "η τελευταία τιμή της 4890 ήταν 70 ευρώ - ορίστε το πιστωτικό σας". Κουφάλες... ας περναμε την 4890 με 70ε και ας ειχαμε τετοιο πιστωτικο...
Luciddream Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ας περναμε την 4890 με 70ε και ας ειχαμε τετοιο πιστωτικο... όχι δεν κατάλαβες... εγώ θα έχω τέτοιο πιστωτικό που τις έχω πάρει 185 ευρώ την μία.. πάντως δεν τους φοβάμαι... το χω περάσει αυτο το σκηνικό... με 10000 μπινελίκια ψάχνουν και στην βρίσκουν ακριβώς την ίδια..
qsis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αλλα αμα δεν εχουν παιρνεις το γελοιο ποσο και βαζεις τελικα λεφτα απο τη τσεπη σου για να παρεις κατι εξισου καλο.. το εχω παθει και με την 7900gt που την ειχα χρυσοπληρωσει μου οταν τα φτυσε (ηθελαν να μου δωσουν 8400 και για να παρω 8800gt εβαλα αλλα 40 ευρω ), το εχω παθει και με το mx revolution οταν χαλασε το λειζερ του και πηρα το mx performance μαλιστα στο ποντικι επεμενα, λεγοντας οτι δε γινεται να μη μου δωσουν το αντιστοιχο μοντελο τσαμπα, αλλα τελικα πληρωσα κι εκει το 20αρικο μου
vasilisga Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 όχι δεν κατάλαβες... εγώ θα έχω τέτοιο πιστωτικό που τις έχω πάρει 185 ευρώ την μία..πάντως δεν τους φοβάμαι... το χω περάσει αυτο το σκηνικό... με 10000 μπινελίκια ψάχνουν και στην βρίσκουν ακριβώς την ίδια.. α αλλο καταλαβα εγω...
Luciddream Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αλλα αμα δεν εχουν παιρνεις το γελοιο ποσο και βαζεις τελικα λεφτα απο τη τσεπη σου για να παρεις κατι εξισου καλο.. το εχω παθει και με την 7900gt που την ειχα χρυσοπληρωσει μου οταν τα φτυσε (ηθελαν να μου δωσουν 8400 και για να παρω 8800gt εβαλα αλλα 40 ευρω ), το εχω παθει και με το mx revolution οταν χαλασε το λειζερ του και πηρα το mx performance μαλιστα στο ποντικι επεμενα, λεγοντας οτι δε γινεται να μη μου δωσουν το αντιστοιχο μοντελο τσαμπα, αλλα τελικα πληρωσα κι εκει το 20αρικο μου δεν ξέρω πόσο επέμενες.. αλλα εγώ όταν χάλασε η 8800 ultra πριν κάτι μήνες (700 ευρώ τιμή αγοράς) και θέλαν να μου την αλλάξουν με gtx 260 ... τσακώθηκα με τον έναν διευθυντή.. τσακώθηκα και με τον δεύτερο διευθυντή (σε άλλο πλαίσιο).. πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά.. με ξανασυνδέσαν με τον διευθυντή που τσακώθηκα... πήρα ξανά στα κεντρικά... στο τέλος μου ήρθε email ότι μου βρήκαν μια 8800 ultra και να περάσω να την πάρω. φυσικά πήγα στο πλαίσιο στο mall και πήρα μια gtx 285 που μου είχαν προτείνει... αλλα και πάλι, τέτοια κάρτα την αλλάζεις με gtx 295 αν θές να σε πάρει σοβαρά ο κόσμος... για την ιστορία, η 285 τα έφτυσε μετά απο 2 μήνες...
qsis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 για την καρτα (που ειχα δωσει κανα 350αρι κιολας ) δεν επεμεινα ιδιαιτερα και λαθος μου γιατι ηταν μολις ενα χρονο μετα την αγορα της.. η 8400 ηταν σκουπιδι μπροστα της , στο ποντικι ομως (τωρα το καλοκαιρι αυτο) επεμεινα και παλι δε το συζητουσαν.. βεβαια απο τα 99 η τιμη ειχε πεσει στα 75 , οποτε πες δεν ηταν και τοσο παραλογα τα πραγματα.. (μαλιστα μου λεγε οτι ημουν τυχερος κιολας ο ηλιθιος που ειχε κρατησει τοσο μεγαλο πιστωτικο..) ομως ρε φιλε ειχα παρει τη ναυαρχιδα της logitech, πρεπει να μου δωσουν παλι τη ναυαρχιδα ή τεσπα ενα με ιδια χαρακτηριστικα.. στης καρτες γραφικων πες αμα εχει περασει καιρος θα παρεις λογικα καλη καρτουλα, αλλα στα ποντικια τα πραγματα δεν προχωρανε τοσο γρηγορα.. εγω ειχα καλομαθει στα χαρακτηριστικα του mx , δε γουσταρα κατι πιο απλο ή κατι με χειροτερη ληψη.. βεβαια εδω που τα λεμε δε με χαλασε κιολας αυτη η αναβαθμιση, εγω ειχα και προβλημα με τις επιφανειες και επρεπε να χρησιμοποιω mousepad , το performance λειτουργει παντου και αυτο με εχει βολεψει, οπως και οτι δε θελει βαση για να φορτισει (το συνδεω στο usb hub αμα τελειωσει η μπαταρια και φορτιζει ) και γενικα εχει καποιες σημαντικες βελτιωσεις σε σχεση με το προκατοχο του.. αντε να καει κι αυτο λιγο πριν τη 3ετια, να παρω το επομενο με 20 ευρω σορρυ για το o.t.
Timour21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιστωτικό κανονικά, πρέπει να είναι βασισμένο στην τιμή που αγόρασε κάποιος και όχι στην τιμή που πουλήθηκε τελευταία φορά. Αν δηλαδή κάποιος είχε δώσει 300 ευρώ για την 4890 και του χαλάσει, αν δεν υπάρχει το ίδιο (ή έστω άλλη μάρκα με το ίδιο τσιπ), ή σου δίνουν πιστωτικό 300 ευρώ ή σου δίνουν κάρτα που αξίζει 300 ευρώ. Εμένα τουλάχιστον 2-3 φορές που τους έχω πάει κάτι πίσω αυτό κάνανε, με ποιο πρόσφατο παράδειγμα μια nv9600 που μου χάλασε πριν κανα μήνα (αγορασμένη 120 ευρώ) μου την αντικατέστησαν με μια nv250 (χωρίς καν να πληρώσω τα ολίγα ευρώ της διαφοράς). Αυτό συνέβη στο πλαίσιο ψυχικού.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιστωτικό κανονικά, πρέπει να είναι βασισμένο στην τιμή που αγόρασε κάποιος και όχι στην τιμή που πουλήθηκε τελευταία φορά.Αν δηλαδή κάποιος είχε δώσει 300 ευρώ για την 4890 και του χαλάσει, αν δεν υπάρχει το ίδιο (ή έστω άλλη μάρκα με το ίδιο τσιπ), ή σου δίνουν πιστωτικό 300 ευρώ ή σου δίνουν κάρτα που αξίζει 300 ευρώ. Εμένα τουλάχιστον 2-3 φορές που τους έχω πάει κάτι πίσω αυτό κάνανε, με ποιο πρόσφατο παράδειγμα μια nv9600 που μου χάλασε πριν κανα μήνα (αγορασμένη 120 ευρώ) μου την αντικατέστησαν με μια nv250 (χωρίς καν να πληρώσω τα ολίγα ευρώ της διαφοράς). Αυτό συνέβη στο πλαίσιο ψυχικού. Δεν πληρωσες διαφορα αλλα αν δεις τι γραφει το πιστωτικο οπως και η αποδειξη της νεας καρτας που πηρες λεει χαμηλοτερη τιμη. Ετσι τουλαχιστον εκαναν στο πλαισιο σε μενα πριν 3 μηνες. Και εγω που πηρα αλλο δισκο (ιδιου μεγεθους αλλης μαρκας αφου δεν ειχαν), τον παλιο samsung 500GB τον πιστωσαν 20 ευρω! Και 20 ευρω και ο νεος WD στην αποδειξη! Οποτε αν σου χαλασει ο νεος, 20ευρω θα παρεις πισω! Αλλα κολπα...! (δεν μου εδωσαν δηλαδη οπως θα επρεπε συμφωνα με το παραδειγμα σου 100 ευρω πιστωτικο που τον ειχα παρει αφου δεν ειχαν ΙΔΙΟ (samsung ξεκοψαν τελειως), ουτε εναν αλλον αλλης μαρκας αξιας ισης με την αγορα, 100 ευρω)
caution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 α) Το θέμα με τα RMA είναι γνωστό ( ή το ίδιο προϊόν ή αντίστοιχο προϊόν που να μας ικανοποιεί ή πίστωση όλου του ποσού ) β) Αν πάρετε κάτι από RMA και η απόδειξη λέει μικρότερο ποσό (όπως περιγράφεται παραπάνω) το αδίκημα είναι φορολογικό ( δεν αποδίδεται Φ.Π.Α. και παρουσιάζουν μικρότερα έσοδα ) οπότε με 2 τηλέφωνα έχουν αρπάξει τριψήφια πρόστιμα ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ από Σ.Δ.Ο.Ε..
barbamar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ...β) Αν πάρετε κάτι από RMA και η απόδειξη λέει μικρότερο ποσό (όπως περιγράφεται παραπάνω) το αδίκημα είναι φορολογικό ( δεν αποδίδεται Φ.Π.Α. και παρουσιάζουν μικρότερα έσοδα ) οπότε με 2 τηλέφωνα έχουν αρπάξει τριψήφια πρόστιμα ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ από Σ.Δ.Ο.Ε.. Μπα,έχουν ανοιχτή γραμμή,σιγά μη πληρώνουν πρόστιμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.