Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4890 SVGA

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
+1 και απο μενα...

πριν λιγο με πηραν τηλ να μου πουνε οτι δεν ειναθ διαθεσιμη, κατι που φυσικα το περιμενα... :-(

και μου αντιπροτειναν την gts250 επισης στα 70ε :lol::lol:

δεν λεω δεν ειναι ασχημη τιμη, αλλα καμια σχεση με την 4890...

εμένα ούτε τηλέφωνο...ούτε email.. ούτε μήνυμα... ούτε ένα σήμα καπνού ρε παίδι μου... σου λέει καμένος είναι αυτός θα ξαναπάρει απο εμάς.. :-D

τι νούμερο παραγγελίας είχες? η δεν παίζει ρόλο...?

---------- Προσθήκη στις 16:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:33 ----------

ΠΡΟΛΑΒΑ αλλα με 90ευρω

δηλαδή..?? κάτι μου λέει οτι πήρες πρωί πρωί τηλέφωνο και έδωσες και κάτι παραπάνω σε κάποιον υπάλληλο... :confused:

Δημοσ.
εμένα ούτε τηλέφωνο...ούτε email.. ούτε μήνυμα... ούτε ένα σήμα καπνού ρε παίδι μου... σου λέει καμένος είναι αυτός θα ξαναπάρει απο εμάς.. :-D

τι νούμερο παραγγελίας είχες? η δεν παίζει ρόλο...?

---------- Προσθήκη στις 16:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:33 ----------

δηλαδή..?? κάτι μου λέει οτι πήρες πρωί πρωί τηλέφωνο και έδωσες και κάτι παραπάνω σε κάποιον υπάλληλο... :confused:

νουμερο παραγγγελιας εχω ενα ολοκληρο κατεβατο...

κατα τις 2:30 την παρηγγειλα...

λες να εισαι ενας απο τους λιγους υπερτυχερους??? :P

Δημοσ.

οχι τυχαια εκει που κοιταζα πλαισιο την πετυχα

---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ----------

παντως την πηρα για λιγο καιρο μετα θα την πουλησω για καμια 5850-70

Δημοσ.

Ακόμα κανενα νεο. Μηπως ξέρει κανείς ποιο κατάστημα θεωρείται το κεντρικό για να πάρω εκει να παρω την απογοήτευση απο πρώτο χέρι?

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πάντως επειδή έχει παραγίνει το κακό, καλό θα ήταν να επιβληθει σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις, σε τέτοιου είδους προσφορές, να αναγράφουν και τα τεμάχια που έχουν στο στοκ τους, ας είναι και ένα.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι μόνο στο πλαίσιο, γίνεται χρόνια τώρα απο πολλά καταστήματα.

---------- Προσθήκη στις 13:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ----------

Ακόμα κανενα νεο. Μηπως ξέρει κανείς ποιο κατάστημα θεωρείται το κεντρικό για να πάρω εκει να παρω την απογοήτευση απο πρώτο χέρι?

Μεταμόρφωση τα κεντρικά, μαγούλα οι αποθηκες.

Δημοσ.

παρε εδω

800-11-12345

Δημοσ.

Πηρα κατι ωραιες μπάλες , 8kg έκαστη. Τα γνωστά " Η κάρτα έχει εξαντληθεί αν θέλετε μπορείται να πάρετε την gts250 "...

Δημοσ.

ρε γαμωτο, μηπως ολο αυτο ηταν κανενα κολπο για να πλασαρουν στους μη γνωστικους τις gts250???

γιατι στο site του πλαισου δεν εχει gts250 στα 70ε...

Δημοσ.
ρε γαμωτο, μηπως ολο αυτο ηταν κανενα κολπο για να πλασαρουν στους μη γνωστικους τις gts250???

Κοιτα για να προτείνουν σε όσους παρήγγειλαν την "προσφορά" τους την gts250 , σίγουρα θα υπάρχει γραμμή απο τους απο πάνω. Μάλιστα...Δεν τα γλυτώνω τα 2 κατοστάρικα για κάρτα γραφικών λοιπόν :-)

Δημοσ.

καπως ετσι.4870+4850 ειναι ανωτερη της gts 250.αλλα επειδη ξηγηθηκαν σκουληκιαρικα ,θα τους στρωσω και εγω.τους ειπα ναι για gts 250 και οταν ερθει το courier θα την παρει πισω οπως ειναι.

Δημοσ.
καπως ετσι.4870+4850 ειναι ανωτερη της gts 250.αλλα επειδη ξηγηθηκαν σκουληκιαρικα ,θα τους στρωσω και εγω.τους ειπα ναι για gts 250 και οταν ερθει το courier θα την παρει πισω οπως ειναι.

Καλά τους έκανες...

Ας βρεθεί 1 τουλάχιστον ρε παιδιά που να παραλάβει....

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ εκάνα την παραγγελία στις 3 το πρωί και ακομά δεν με εχούν πάρει τηλέφωνο ειμαί πολύ εξοργισμένος και λέω να τους καταγγείλω, ειναί κανένας μαζί μου?

Τους παπ@ρες ας μου λέγαν κυρίε δεν υπάρχει η καρτά οχί να με δουλέυουν ψιλογαζί....

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ εκάνα την παραγγελία στις 3 το πρωί και ακομά δεν με εχούν πάρει τηλέφωνο ειμαί πολύ εξοργισμένος και λέω να τους καταγγείλω, ειναί κανένας μαζί μου?

Τους παπ@ρες ας μου λέγαν κυρίε δεν υπάρχει η καρτά οχί να με δουλέυουν ψιλογαζί....

θα σου το πουν αργα η γρηγορα, μην φοβασαι.... :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...