clevercitizen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ζήτημα αν είχαν ΕΝΑ κομμάτι... το οποίο αποκλείεται να μην το τσίμπησε υπάλληλος... Είδομεν!
Meraklis56 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο εχω πει 1 εκκατομυριο φορες.....Οι λατρεις της ΑΤΙ θαβουν τις νεες NVIDIA για την μεγαλη καταναλωση τους αλλα το "ξεχνανε" βολικα οταν προκειται για υλοποιησεις της ΑΤΙ πριν την σειρα 5χχχ. γιατί η αντίστοιχη σειρά της nvidia ήταν καλύτερη? δηλαδή δεν πρέπει να υπάρξει βελτίωση σε ένα θέμα,γιατί αν υπάρξει θα πρέπει μετά να θάβουμε όλα τα παλιά προϊόντα που δεν το είχαν? όποιος κατάφερε να αγοράσει την 4890 απλά είναι τυχερός...συνεχίστε
clevercitizen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλη φορά όταν κάνουν τέτοιου είδους "προσφορές" μαζί με την "προσφορά" παραγγέλνουμε και ένα σωρό άλλα πράγματα σχετικά μεγάλης αξίας.... πχ τώρα εκτός από τα 70 της κάρτας μπορούσαμε να πάρουμε και κανένα turbox pc στα 700€ ας πούμε. Το πιο πιθανό είναι η παραγγελία να προχωρήσει κανονικά. Έτσι, αφού σιγουρευτούμε ότι είναι διαθέσιμη, ακυρώνουμε το turbox και παίρνουμε την "προσφορά". Σε περίπτωση που όντως μας πουν ότι η "προσφορά" εξαντλήθηκε, ακυρώνουμε όλη την παραγγελία και άστους να μείνουν μλκες...Αυτοί χάνουν!
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Χμμ... nasty... αλλά θα κάθονται να συναρμολογούν PCια που δεν θα πάρεις; Αργά ή γρήγορα θα παίξει "χου" στο account σου...
million_voices Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ανεβαστε καταγγελια στο tromaktiko πολλα ατομα μαζι αναφεροντας και τις πολλες περιπτωσεις που εχετε δει να συμβαινει η τακτικη του κραχτη ελαχιστων κομματιων
clevercitizen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Είπα turbox γιατί το κόστος είναι ελάχιστο και το κέρδος τους μεγάλο... Αν θές πάρε κάνα vaio στα 2000. Who cares? Όσο για το χου, έ, αν σου πώ ότι δε θα μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα, ψέμα θα είναι χD
jimpe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πραγματικά αυτο το κατάστημα δεν το συμπάθησα ποτέ. Μια φορά να δώ προσφορά και να είναι αληθινή απο το πλαίσιο δεν υπήρξε. Τα πάντα βασίζονται σε απάτες σε αυτό το πλαίσιο. Ας ήξερε ο κόσμος λίγα παραπάνω και θα είχαν κλείσει όλα. Βασίζονται στην άγνοια και στην βλακεία ορισμένων. Πρίν μια βδομάδα είχε πάει φίλος για service στην Αγ. Παρασκευή και του είπαν έχει καεί μητρική και κάρτα γραφικών σε ένα pc που είχε πάρει απο έκει πρίν 2μιση χρόνια και ζητήσαν 200€. Στα 300 βελτίωση και με 500 του δίναν καινούργιο σαν προσφορά και καλά. Όπως μου είπε ήταν έτοιμος να αγοράσει ένα καινούργιο σύγχρονο όπως του είπαν για να μπαίνει στο ιντερνετ ο άνθρωπος να παίζει στο facebook. Δηλαδή τι παραπάνω ήθελε είχε τον core2duo 2.4 . Τελευταία στιγμή είπε να ρωτήσει και κανέναν άλλον τελικά ήρθε σε μένα και του άλλξα την καμμένη κάρτα γραφικών και καθάρισε με 40€ . Αφού δεν το περίμενα έλεγα δεν μπορεί κάτι θα έχει και η μητρική αλλά φυσικά ήταν ψέμα . Απλά μακριά ειδικά σε όσους δεν ξέρουν και πολλά.
sloth Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Another one bites the dust. Έφαγα μόλις και εγώ το άκυρο με πρόταση για GTS250. Ε ρε ξύλο που θέλουν...
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μου ήρθε email ότι βρίσκεται σε σταδιο επεξεργασίας... καλό ή κακό?
savarel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Παράγγειλα την κάρτα χτες στις 1:42 , δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο . Θα ενημερώσω με το που βγάλω άκρη. Παντως στο κατάστημα που ζήτησα να γίνει η παραλαβή δεν τους έχουν στείλει κάτι στο όνομα μου
vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μου ήρθε email ότι βρίσκεται σε σταδιο επεξεργασίας...καλό ή κακό? σε ολους ερχεται... μετα θα σου ερθει αλλο ενα e-mail και μετα θα σου ερθει η ακυρωση... :lol:
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 σε ολους ερχεται... μετα θα σου ερθει αλλο ενα e-mail και μετα θα σου ερθει η ακυρωση... :lol: καλύτερα , ποιος ψάχνει τώρα 70 ευρώ?
GeorgT. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Σοβαρα τωρα δεν τους βαρεθήκατε με αυτες τι μ...ς!!! Δε λεω αρχικα παραγγελνα κ εγω, ελπίζοντας μηπως κ γηνει τίποτα αλλα πλέων δεν ασχολούμαι καν! Κ δεν ειναι μονο στις προσφορές αλλα κ σε αλλες κανονικες παραγγελίες μου εχει τύχει! Θυμαμαι ειχα παραγγείλει 2 ημερολόγια π.χ που με είπανε οτι ειναι έτοιμα, παω στο κατάστημα τις παραλαβές κ με λεει το στείλαμε κατω στα ημερολόγια, παω κ εκει κ με λέει εκει δεν εχω αλλα εχω 1 λιγο πιο μεγάλο (3 πλαίσιο απ αυτο που ειχα παραγγείλει)! Ντοινγκ ντοινγκ
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μου ήρθε email ότι βρίσκεται σε σταδιο επεξεργασίας...καλό ή κακό? Οταν ακυρωνεται μια παραγγελια μενει στο σταδιο "Σε επεξεργασια" Οποτε δεν σημαινει οπωσδηποτε κατι. Απο εκει περνανε και οσες ακυρωνονται. Ετσι ειναι ΑΚΟΜΑ οι τελευταιες μου 2-3 παραγγελιες που εκανα στο Πλαισιο πριν εναμισι χρονο τις οποιες μου ακυρωσαν οπως σας κανουν και εσας τωρα.
Godaemon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τους κόβω max να είχανε 2-3 κομμάτια. Η γελοιότητα τους είναι το γεγονός οτι ΟΚ ρε φίλε έχεις 3-4-5 δεν ξερω και εγώ πόσα , τι πας και τα βάζεις στο κανονικό σου site που σίγουρα θα πέσουν ολοι να παραγγείλουν και δεν θα έχεις τμχ να εξυπηρετήσεις και στο τέλος θα έχεις ακυρώσεις και κράξιμο. Βάλτα στο stock που ούτε κράξιμο θα φας αν έχεις λίγα ή αν εξαφανιστούν απο το κατάστημα και στο site φαινονται ακομα.Λες και δεν θα φεύγανε απο stock. Πραγματικά τραγικό , αυτοί βγάζουν προσφορές και στο τέλος τρώνε και κράξιμο.... LoL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.