Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4890 SVGA

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Ναι ρε Matrixx δίκιο έχεις sorry.

Edit: Πες την αλήθεια, με τη καραμπίνα με περίμενες καραούλι :P

Οχι ρε φιλε, ειμαι καλο παιδι. Εσυ μαλλον το εκανες επιτηδες, δεν εξηγειται αλλιως! Δεν πιστευα στα ματια μου, λεω, καλα δε διαβαζω σωστα το nickname, αλλα δε βλεπω καλα και τον mickey;;!! :-)

(το γραφω εδω αντι για PM για να μην μεινει λαθος εντυπωση στους συμφορουμιτες :P )

Δημοσ.

Κοιταξε επειδη το θεμα θελω να το εξαντλησω και ο λογος ειναι οτι μεσα απο το catalyst control center οποτε το εχω στο αυτοματο οι θερμοκρασιες ειναι στα υψη,το εχω παντα στο χειροκινητο.

Οταν δεν παιζω παιχνιδια ειναι στο 40% ή 45% με θερμοκρασιες απο 45 εως 52 στα παιχνιδια ανεβαζω τις στροφες 60% ή 65% και οι θερμοκρασιες που εχω ειναι ανεκτες 65 70 75 εκει κυμαινονται.

Η καρτα ειναι η 4870χ2 και παιζω με ολα φουλ σε 1920χ1080.

Πιστευω οτι αν το βαλεις στο χειροκινητο 60% με 70% τις στροφες θα εχεις αλλη εικονα.

Για δοκιμασε...

Ο λογος που δεν το εχω στο αυτοματο ειναι οτι δεν υπαρχει καθολου καλη διαχειρηση αναλογιας στροφων του ανεμιστηρα σε σχεση με την θερμοκρασια που αναπτυσσεται εκεινη την χρονικη στιγμη με αποτελεσμα οι θερμοκρασια να φτανει στα υψη.

Εχω φτιαξει και διαφορα profiles στο catalyst και ολα μια χαρα.

Δημοσ.
σιγα μην και υπηρχαν.με πηραν τηλεφωνο οτι δεν εχουν.μαλλον 3 κομματια ειχαν για κρα οπως παντα

Τι ώρα εκχώρησες παραγγελία?

edit:(ειχα εκχωρήσει παραγγελία γύρω στις 2.30_

Εξαντλήθηκε..... μόλις με πήραν τηλ

Είχα βάλει και κάτι άλλα και ακύρωσα όλη την παραγγελία. Αυτοί χάνουν..

Επίσης μου πρότεινε την "αντίστοιχη" gts250!

Ουφ...

Δημοσ.

Ουφ...

+1 και απο μενα...

πριν λιγο με πηραν τηλ να μου πουνε οτι δεν ειναθ διαθεσιμη, κατι που φυσικα το περιμενα... :-(

και μου αντιπροτειναν την gts250 επισης στα 70ε :lol::lol:

δεν λεω δεν ειναι ασχημη τιμη, αλλα καμια σχεση με την 4890...

Δημοσ.

Ουφ...

7+30 το πρωι.

αντιστοιχη η gts 250=9800 gtx=ουτε με σφαιρες αντιστοιχη

Δημοσ.
Μάγκες θα πάρω το μέρος του Νικ εδώ.

Είχα 2 4870 με το συγκεκριμένο cooler σε crossfire και αυτή τη στιγμή τη μία τη πουλάω.

Οι θερμοκρασίες (και με το κουτί μου που έχει super airflow) που αναπτυσόντουσαν, ειδικά άμα είναι κοντά η μία στην άλλη [ATTACH]35003[/ATTACH], ήταν απαγορευτικές και μου κρασάραν το pc σε απαιτητικά games (AvP κλπ).

Με τη μία κάρτα τώρα που έχω δε ξεπερνάει 45 C σε load.

Imo μακριά απο crossfire, κατά τα άλλα ήταν ΓΑΜΑΤΗ προσφορά καθώς οι 48άρα φουρνιά της ΑΤΙ γαμή και δέρνει ακόμα κα σήμερα.

εχεις δικιο για τη ζεστη, αλλα σε haf με 9 ανεμιστηρες :P οι 2 4890 που ξερω εγω τη παλευουν μια χαρα και το μηχανημα λογω fan controller ειναι και ησυχο ;)

απλα περα απο της καρτες θελεις και δουλεια (και λεφτα) σε ο,τι αφορα τη ψυξη..

κι εγω ειμαι υπερ της μονης καρτας ωστε να αποφυγω την ταλαιπωρια , την αλλαγη κουτιου κτλ..

ομως καποιος που θα παρει (αν υπαρχουν τελικα) 2 4890 θα πλησιασει σε επιδοσεις μια 5870 με 140 μολις ευρω..

μετα γινεται τερας το μηχανημα:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...