Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4890 SVGA

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα οταν η Ambient βαραει 35αρες χαλαρα μεσα σε ενα σπιτι οποτε μεσα σε ενα κουτι εχουμε 40+ τοτε ενας πυρηνας καρτας να εχει 47 σε στρεςς ειναι απιθανο οτι συμβατικη ψυκτρα και αν εχεις πανω.

Οπως ειπα αν εχεις AC στους 22 πχ και βαραει ο 18αρης πανω στην καρτα κρυο αερα τοτε ναι παιζει.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα ambient 35 C δε παίζει σε σπίτι με δύο νεογνά.

27 C max με κλιματιστικά να δουλεύουν, εννοείται εκτός απο όταν έχει αρκετή δροσιά (που έχει τη τελευταία εβδομάδα).

Να μη σου κάνει εντύπωση για την Accelero (twin turbo), πριν απο τη 4870 είχα την 8800 gt με αυτό http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=106 fanless σε κουτί Cosmos, οι θερμοκρασίες σε load ήταν κατά πολύ χαμηλότερες απο το stock cooler.

Γενικά σε VGA cooling (και με ένα καλό airflow) κάνεις θαύματα με τα AC coolers

Δημοσ.

Μα αυτο λεμε τοση ωρα, πρεπει να ξερεις ακριβως την Ambient θερμοκρασια δωματιου ( θερμομετρο διπλα στο κουτι ) ωστε να πεις εχω 47 βαθμους μαξ γιατι ο αλλος που δεν εχει κλιματιστικα να δουλευουν ολη μερα θα βαραει σιγουρα τουλαχιστον απο 20 βαθμους και πανω σε σχεση με σενα ειδικα οταν οι μαμα 4890 ειναι θρυλικες στο οτι χτυπουσαν 90+ σε load οποτε ακομα και με την Accellero δεν θα επεφταν κατω απο 65-70.

Δημοσ.
47 καλοκαιριατικα και χωρις AC να δουλευει στο φουλ ?

Sorry αλλα ακομα και με accelero καπως μου καθεται.

Εγω δεν παραξενευομαι με την μονη καρτα λογω κουτιου εχει φοβερο airflow.Οσο για την θερμοκρασια δωματιου παιζει φυσικα μεγαλο ρολο οπως αναφερεις.

Εμενα δεν μου καθεται οτι στο crossfire επιανε 80αρια ενταξει ενα στριμωγμα το τρωγανε ,οι στροφες των ανεμιστηρων απο που ελεγχοντουσαν;Ηταν στο αυτοματο ή στο χειροκινητο;

Δημοσ.

Αυτόματο, και ρε Νικ σου είπα ότι τις παρακολουθώ τις θερμοκρασίες.

Τώρα για το Ambient temp, ε δε κάνουμε και exact science εδω πέρα, όταν έχω κλιματιστικά να δουλεύoυν ΚΑΙ έχω και θερμόμετρα στα δωμάτια (νεογνά remember) δε χρειάζομαι και κάτι άλλο νομίζω.

Edit: Υπάρχει μια παρεξήγηση νομίζω, δεν έχω 4890, 4870 έχω αυτή http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=KHXbfBCo7bXr3ohF.

Δημοσ.

Στο αυτοματο μονη 4890 μαμα καρτα βαραει ανετα 90 σε στρεςς, γιατι σου καθεται καπως ? Αν δε το γυρισεις στο χειροκινητο θελεις ωτοασπιδες.

Τωρα αν σε παραξενευει επειδη εχει τις Accelero ε δεν κανουν και θαυματα. Η Ambient των 27 max (μπορει το AC να ειναι πανω απο το κουτι και να εχει το πολυ 25 εκει) τον σωνει.

Ναι βρε Σκια αλλα στο δωματιο που κανω τα τεστ μου και εχω 2 AC αλλη θερμοκρασια χτυπαει ο χωρος κατω ακριβως απο αυτα και αλλη στο κεντρο του δωματιου, αυτο λεω.

Δημοσ.
Σε τι κουτί ρε Νικ?

Ε δεν εχω κατσει να δω τι κουτια εχουν ολοι στο νετ με τετοιες θερμοκρασιες.

Σιγουρα ομως το airflow δεν παιζει ουτε κατα διανοια τον ρολο που παιζει η Ambient.

Δημοσ.

Sorry ρε Νικ αλλά τόση ώρα συζητάμε για το τι έχεις δει στο net?

Δεν έχεις προσωπική εμπειρία?

Edit: ορίστε απο το νετ:http://www.tweaktown.com/reviews/3075/arctic_cooling_accelero_twin_turbo_pro_gpu_cooler/index7.html

Υπόψη ότι μιλανε για stress test όχι για casual gaming όπως εγώ.

Δημοσ.

Παλιοτερα ειχα δειγμα μαμα 4890 με ATCS840 και χτυπουσε 88 βαθμους σε Crysis χωρις ανοιχτο AC. Μιλαμε ομως εναμισυ χρονο σχεδον πισω.

Δημοσ.

Μα τοση ωρα αυτο δεν λεω ?

1 Εχεις AC ανοιχτο οποτε αν η θερμοκρασια στο χωρο του κουτιου ειναι 25 σιγουρα δεν εχει επαφη με καποιον που δεν βαζει AC.

2 Εχεις βαλει την Accellero που ενα 15-20αρι στο βγαζει απο την καρτα.

Μαμα ομως και χωρις AC αυτες οι καρτες χτυπουσαν Ανετα 90 βαθμους ειδικα σε κουτια που δεν εχουν το Airflow του ATCS.

• Moderators
Δημοσ.

Πριν 20 ωρες:

Μάγκες ξεφύγαμε, το εξαντλήσαμε το θέμα.

Προσφορές είναι το thread.

Ανοίξτε το αλλού Plz, ή ρίξτε το στα PM.

:-)

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

αβγδ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...