Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4890 SVGA

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πάντως ακόμα είναι διαθέσιμη.Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με κάρτες γραφικών θα ήθελα να ρωτήσω. Σκοπεύω να φτιάξω ένα pc δυνατό αλλά δεν παίζω παιχνίδια. Θέλω hd video μόνο απο γραφικά. Μια κάρτα σαν αυτή είναι καλή ή θα καίω ρεύμα παραπάνω χωρίς λόγο.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα,

Πάντως ακόμα είναι διαθέσιμη.Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με κάρτες γραφικών θα ήθελα να ρωτήσω. Σκοπεύω να φτιάξω ένα pc δυνατό αλλά δεν παίζω παιχνίδια. Θέλω hd video μόνο απο γραφικά. Μια κάρτα σαν αυτή είναι καλή ή θα καίω ρεύμα παραπάνω χωρίς λόγο.

Αν χρειάζεσαι κάρτα χαμηλής κατανάλωσης δες μια από τις radeon 5450 και nvidia gt 220.

Η 4890 θα σου προσφέρει ανώτερες επιδόσεις σε παιχνίδια και μόνο.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει παιδιά, μόλις πήρα τηλέφωνο. Η γνωστή ιστορία με κομμάτια στα δάχτυλα του ενός χεριού ( ίσως να λέω και πολλά :lol: )

Και ακομα ειναι διαθεσιμη...Τραγικο καταστημα, δεν αξιζει να του δινουμε σημασια πια...

Δημοσ.
Καλημέρα,

Μια απο τις καρτες που προτεινε ο The_Judas θα σε καλυψει 100% για HD Video.

Το θεμα ειναι οτι πλεον οι καρτες γραφικων εχουν περασει σε αλλο σταδιο μιας και υπαρχει η GPGPU technology συν GPU Acceleration με οτι συνεπαγεται αυτο οταν εχεις ισχυρη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Μάγκες θα πάρω το μέρος του Νικ εδώ.

Είχα 2 4870 με το συγκεκριμένο cooler σε crossfire και αυτή τη στιγμή τη μία τη πουλάω.

Οι θερμοκρασίες (και με το κουτί μου που έχει super airflow) που αναπτυσόντουσαν, ειδικά άμα είναι κοντά η μία στην άλλη post-48217-129063121997_thumb.jpg, ήταν απαγορευτικές και μου κρασάραν το pc σε απαιτητικά games (AvP κλπ).

Με τη μία κάρτα τώρα που έχω δε ξεπερνάει 45 C σε load.

Imo μακριά απο crossfire, κατά τα άλλα ήταν ΓΑΜΑΤΗ προσφορά καθώς οι 48άρα φουρνιά της ΑΤΙ γαμή και δέρνει ακόμα κα σήμερα.

Δημοσ.

Παιδια παιζει να ειναι και τιποτε καρτες απο στοκ χωρις κουτι η τα μισα μεσα στο κουτι.Αντι να τις σκοτωσουν 40-50 ευρω στο στοκ τις βαζουν 70 στο σιτε να γινει ντορος.

Δημοσ.

Με τη μία κάρτα τώρα που έχω δε ξεπερνάει 45 C σε load.

Αν εχεις τη καλοσυνη μπορεις να μας πεις τι τιμες θερμοκρασιας ειχες σε crossfire;

Δημοσ.

Και όμως...45-47 c max με full details στα 1980χ1200.

Το accelero είναι απλά καταπληκτικό.

Με τό crossfire 80άριζα + στο πρώτο 7λεπτο gaming (μιλάμε για βαριά παιχνίδια πάντα) με αποτέλεσμα 99% να μου κρασάρει το pc.

Δημοσ.

Έλαβα και το 2ο e-mail της παραγγελίας.

Μάλλον οι πρώτοι στις 2 το βράδυ κάτι προλάβαμε :)

Εξέλιξη - Κατάσταση ηλεκτρονικής παραγγελίας από το http://www.plaisio.gr

Σε Επεξεργασία

Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας

Δημοσ.
Και όμως...45-47 c max με full details στα 1980χ1200.

Το accelero είναι απλά καταπληκτικό.

Με τό crossfire 80άριζα + στο πρώτο 7λεπτο gaming (μιλάμε για βαριά παιχνίδια πάντα) με αποτέλεσμα 99% να μου κρασάρει το pc.

47 καλοκαιριατικα και χωρις AC να δουλευει στο φουλ ?

Sorry αλλα ακομα και με accelero καπως μου καθεται.

Δημοσ.

Έ τώρα ρε Νικ τι να σου πώ άλλο, λόγω κρασαρισμάτων και του crossfire, τις θερμοκρασίες τις έχω απο κοντά συνέχεια.

Edit: +ότι στο συγκεκριμένο κουτί τη κάρτα τη βαράει 18άρης ανέμιστήρας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...