jimpe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα, Πάντως ακόμα είναι διαθέσιμη.Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με κάρτες γραφικών θα ήθελα να ρωτήσω. Σκοπεύω να φτιάξω ένα pc δυνατό αλλά δεν παίζω παιχνίδια. Θέλω hd video μόνο απο γραφικά. Μια κάρτα σαν αυτή είναι καλή ή θα καίω ρεύμα παραπάνω χωρίς λόγο.
EKTELESTES Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει παιδιά, μόλις πήρα τηλέφωνο. Η γνωστή ιστορία με κομμάτια στα δάχτυλα του ενός χεριού ( ίσως να λέω και πολλά )
The_Judas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα, Πάντως ακόμα είναι διαθέσιμη.Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με κάρτες γραφικών θα ήθελα να ρωτήσω. Σκοπεύω να φτιάξω ένα pc δυνατό αλλά δεν παίζω παιχνίδια. Θέλω hd video μόνο απο γραφικά. Μια κάρτα σαν αυτή είναι καλή ή θα καίω ρεύμα παραπάνω χωρίς λόγο. Αν χρειάζεσαι κάρτα χαμηλής κατανάλωσης δες μια από τις radeon 5450 και nvidia gt 220. Η 4890 θα σου προσφέρει ανώτερες επιδόσεις σε παιχνίδια και μόνο.
Genatos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει παιδιά, μόλις πήρα τηλέφωνο. Η γνωστή ιστορία με κομμάτια στα δάχτυλα του ενός χεριού ( ίσως να λέω και πολλά ) Και ακομα ειναι διαθεσιμη...Τραγικο καταστημα, δεν αξιζει να του δινουμε σημασια πια...
letni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα, Πάντως ακόμα είναι διαθέσιμη.Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με κάρτες γραφικών θα ήθελα να ρωτήσω. Σκοπεύω να φτιάξω ένα pc δυνατό αλλά δεν παίζω παιχνίδια. Θέλω hd video μόνο απο γραφικά. Μια κάρτα σαν αυτή είναι καλή ή θα καίω ρεύμα παραπάνω χωρίς λόγο. Μια απο τις καρτες που προτεινε ο The_Judas θα σε καλυψει 100% για HD Video. Το θεμα ειναι οτι πλεον οι καρτες γραφικων εχουν περασει σε αλλο σταδιο μιας και υπαρχει η GPGPU technology συν GPU Acceleration με οτι συνεπαγεται αυτο οταν εχεις ισχυρη καρτα γραφικων.
Skia11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μάγκες θα πάρω το μέρος του Νικ εδώ. Είχα 2 4870 με το συγκεκριμένο cooler σε crossfire και αυτή τη στιγμή τη μία τη πουλάω. Οι θερμοκρασίες (και με το κουτί μου που έχει super airflow) που αναπτυσόντουσαν, ειδικά άμα είναι κοντά η μία στην άλλη , ήταν απαγορευτικές και μου κρασάραν το pc σε απαιτητικά games (AvP κλπ). Με τη μία κάρτα τώρα που έχω δε ξεπερνάει 45 C σε load. Imo μακριά απο crossfire, κατά τα άλλα ήταν ΓΑΜΑΤΗ προσφορά καθώς οι 48άρα φουρνιά της ΑΤΙ γαμή και δέρνει ακόμα κα σήμερα.
special Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια παιζει να ειναι και τιποτε καρτες απο στοκ χωρις κουτι η τα μισα μεσα στο κουτι.Αντι να τις σκοτωσουν 40-50 ευρω στο στοκ τις βαζουν 70 στο σιτε να γινει ντορος.
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα ειχαν καμια δεκαρια, δεν θα τις αγοραζε κανεις στα 100ε+ που τις ειχαν και τις εβαλαν 70ε να τελειωνουν.
letni Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Με τη μία κάρτα τώρα που έχω δε ξεπερνάει 45 C σε load. Αν εχεις τη καλοσυνη μπορεις να μας πεις τι τιμες θερμοκρασιας ειχες σε crossfire;
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Οντως 45 σε load ειναι απιθανο...... Εκτος αν εχεις Ambient πχ στους 20 βαθμους.
Skia11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Και όμως...45-47 c max με full details στα 1980χ1200. Το accelero είναι απλά καταπληκτικό. Με τό crossfire 80άριζα + στο πρώτο 7λεπτο gaming (μιλάμε για βαριά παιχνίδια πάντα) με αποτέλεσμα 99% να μου κρασάρει το pc.
sloth Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έλαβα και το 2ο e-mail της παραγγελίας. Μάλλον οι πρώτοι στις 2 το βράδυ κάτι προλάβαμε Εξέλιξη - Κατάσταση ηλεκτρονικής παραγγελίας από το http://www.plaisio.gr Σε Επεξεργασία Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Και όμως...45-47 c max με full details στα 1980χ1200.Το accelero είναι απλά καταπληκτικό. Με τό crossfire 80άριζα + στο πρώτο 7λεπτο gaming (μιλάμε για βαριά παιχνίδια πάντα) με αποτέλεσμα 99% να μου κρασάρει το pc. 47 καλοκαιριατικα και χωρις AC να δουλευει στο φουλ ? Sorry αλλα ακομα και με accelero καπως μου καθεται.
Skia11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έ τώρα ρε Νικ τι να σου πώ άλλο, λόγω κρασαρισμάτων και του crossfire, τις θερμοκρασίες τις έχω απο κοντά συνέχεια. Edit: +ότι στο συγκεκριμένο κουτί τη κάρτα τη βαράει 18άρης ανέμιστήρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.