Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4890 SVGA

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα αυτο ειναι το μονο βεβαιο

τα υπολοιπα ειναι συζητησιμα, δε θελω να επιμεινω

για το θορυβο παντως, μαλλον ημουν υπερβολικος

θα ενοχλησεις τους "ψειρες" , οχι το μεσο χρηστη

δεν ειπα επιπλεον ανεμιστηρα, αλλα αντικατασταση αυτων που εχει η ψυκτρα με ησυχο 12αρη

ο στοχος ηταν η απολυτη ησυχια

Αυτό εννούσα βρε, ότι δεν χρειάζεται να τα βγάλεις τα μαμά για να βάλεις τον 12άρη. :-D

Ο φιλαράκος σου ή έχει το κουτί ανοιχτό ή κοιμάται με αυτό αγκαλιά. :lol:

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό εννούσα βρε, ότι δεν χρειάζεται να τα βγάλεις τα μαμά για να βάλεις τον 12άρη. :-D

Ο φιλαράκος σου ή έχει το κουτί ανοιχτό ή κοιμάται με αυτό αγκαλιά. :lol:

ειναι απλα υπερβολικος με το θορυβο :o

ουτε εγω παντως θα εδινα σημασια..εχω τον slip stream να λυσσομαναει ολη μερα εξαλλου.. :P

Δημοσ.

η δικη μου υλοποιηση παντως (connect 3d) χτυπαει 85αρες, για αυτο την εχω παει μεχρι τα 900, για να πω οτι κατι εκανα.. πιο πανω θα καει, δεν εχει νοημα , ουτε θα δω καμια τρελη διαφορα..

connect3d.jpg

και μετά απο 2 λεπτά furmark

connect3d2.jpg

Δημοσ.

εγω εχω 58 idle :o

μαλιστα η δικη μου σε αντιθεση με τις περισσοτερες δεν πεφτει στα 240 (αν θυμαμαι καλα) idle, αλλα στα 500 mhz..

τεσπα σαν καρτα τα σπαει αυτο με ενδιαφερει και εδω και μηνες εχει αντεξει 100αδες ωρες gaming, δεν εχω καποιο παραπονο

Δημοσ.
εγω εχω 58 idle :o

μαλιστα η δικη μου σε αντιθεση με τις περισσοτερες δεν πεφτει στα 240 (αν θυμαμαι καλα) idle, αλλα στα 500 mhz..

τεσπα σαν καρτα τα σπαει αυτο με ενδιαφερει και εδω και μηνες εχει αντεξει 100αδες ωρες gaming, δεν εχω καποιο παραπονο

εγώ δεν έχω κουτί.. :lol: η δεύτερη πάντως δεν έχει τόσο καλές θερμοκρασίες... είναι 7-8 βαθμούς πιο πάνω.. συμφωνώ οτι τα σπάει :)

Δημοσ.

την μία την βλέπω να την δίνω... την δεύτερη την θέλω μήπως και γίνει η στραβή και μου χαλάσει μία απτις δύο να μην ψάχνομαι στα ξαφνικά..(γιατι ξέρω οτι το πλαίσιο θα μου την αλλάξει με ότι χειρότερο έχει όταν χαλάσει και πάει και το CF μετά)..

... εσύ φταίς που έκανες το τοπικ και με κατέστρεψες οικονομικά.. :-D

Δημοσ.
Γιατι να μην ισχυει ? Με τα διπλασια παιρνεις καλυτερη μαρκα, γρηγοροτερη, νεας γενιας και DX11 οποτε δεν νομιζω πως το λες τοσο εξωφρενικη προσφορα.

A) Καλύτερη μάρκα

Β) γρηγορότερη

Προφανώς εννοείς οτι είναι καλύτερη η nVidia απο την ΑΤΙ και οτι η GTS450 είναι καλύτερη. Εδώ η HD5770 είναι καλύτερη απο τη GTS450 δε θα είναι η HD4890;

Δημοσ.

τελικα μετα απο πολυ σκεψη την παρηγγειλα και εγω, δεν μαμιεται, 70 ευρω ειναι... :P

αν και προσωπικα πιστευω υπαρχουν πολυ λιγες πιθανοτητες, νιωθω σαν να εχω παιξει τζοκερ ενα πραγμα... :lol::lol:

Δημοσ.

Μικρε δεν εχεις βαρεθει να ψαχνεις που ποσταρω για να πεταξεις τσιμεντολιθο ?

Καλυτερη μαρκα η ASUS απο την Connect3D....

Καλυτερη καρτα η GTS450 απο την 4890...

DX11 η πρωτη, DX10 η δευτερη.

Νεα γεννια η πρωτη, παλιοτερη η δευτερη.

Περα απο καταναλωση, θορυβο, θερμοκρασιες κτλ κτλ κτλ κτλ.

Δημοσ.

οκ nik παρε εσυ την gts450 και ασε εμας να σκαμε με απο την ζεστη με την 4890...:lol::lol:

Δημοσ.

Ξέρεις πολλά παιχνίδια με DX11; Και επειδή είναι παλαιότερη γενιά τι έγινε; Και όσο για κατανάλωση άμα κάποιος δεν έχει πρόβλημα δε δίνει σημασία. Σχετικά με θερμοκρασίες και θόρυβο πάντως απο οτι βλέπω έχει καλό σύστημα ψύξης. Και φυσικά συνεχίζεις να λες οτι η GTS450 είναι καλύτερη απο τη HD4890...Ε εσύ δε τρώγεσαι, έχεις σοβαρό πρόβλημα...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...