vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο εχω πει 1 εκκατομυριο φορες.....Οι λατρεις της ΑΤΙ θαβουν τις νεες NVIDIA για την μεγαλη καταναλωση τους αλλα το "ξεχνανε" βολικα οταν προκειται για υλοποιησεις της ΑΤΙ πριν την σειρα 5χχχ. τους φιλους της ΑΤΙ οπως και τους αντιστιχους φιλους της nvidia τους εχω γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι... τελος παντων για να μην ξεφευγουμε, αν την παραλαβει κανεις την καρτουλα ας ειδοποιησει, για να ξερουμε αν ηταν μαπα το καρπουζι η οχι...
qsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ενταξει το να συγκρινεις την gts450 με την 4890 το λιγοτερο εισαι ιεροσυλος... :lol: μηπως υπερβαλλεις ? προσωπικα δεν εχω κολλημα με ati και nvidia , ειχα και τις 2 και θα αγοραζα εξισου ευκολα την και τις 2, αλλα η 4890 ειναι καρτα σκυλι σε αυτη τη τιμη δεν υπαρχει κατι καλυτερο
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καποιοι θα τις παρουν, απλα θα ειναι λιγα κομματια διασκορπισμενα σε διαφορα καταστηματα και επειδη ο κοσμος δεν θα εδινε τα χρηματα της ξεχασμενης τιμης τις εβαλαν στα 70 ωστε να φυγουν.
vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως υπερβαλλεις ? καθολου... η 5770 νικαει σχεδον παντου την gts450, οποτε αναλογισου τι κανει η 4890...
savarel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 τους φιλους της ΑΤΙ οπως και τους αντιστιχους φιλους της nvidia τους εχω γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι... τελος παντων για να μην ξεφευγουμε, αν την παραλαβει κανεις την καρτουλα ας ειδοποιησει, για να ξερουμε αν ηταν μαπα το καρπουζι η οχι... Την παράγγειλα με το που είδα το ποστ εδω. Δεν γνωρίζω αν θα την προλάβω. Το πρωτο αυτοματοποιημένο email το έλαβα . Θα πάρω αύριο κατα τις 10 τηλεφωνο να ενημερωθω.
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ξεχνας πως η καρτουλα μετραει μολις λιγες μερες στην αγορα.....Δεν ειναι αναγκη να υπενθιμισω τι νουμερα εβγαζε η σειρα GTX οταν βγηκε και τι βγαζει τωρα...
qsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 καθολου...η 5770 νικαει σχεδον παντου την gts450, οποτε αναλογισου τι κανει η 4890... η 4890 , ειναι πιο δυνατη απο τη 5770.. λαθος εκανα , την ιδια αποψη εχουμε (ή μηπως μπερδευτηκα? ) λοιπον τη συγκεκριμενη connect 3d την εχει φιλος σε crossfire με asus.. 1ον δε κλοκαρεται (εχει αλλωστε εχει μονο ενα 6πινο) 2ον κανει θορυβο (ο φιλος μου εβγαλε τον ανεμιστηρα και εδεσε εναν 12αρη για να εχει ησυχια) 3ον ειναι τρελη ευκαιρια κριμα που δεν εχω μητρικη για crossfire... αν και θα προτιμουσα να παω σε πιο νεα γενια με dx11
Luciddream Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δεν κάνει θόρυβο... μια χαρά είναι. για το οτι δεν clockάρεται είσαι σίγουρος..? γιατι θέλω να δοκιμάσω...
qsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δεν κάνει θόρυβο... μια χαρά είναι. για το οτι δεν clockάρεται είσαι σίγουρος..? γιατι θέλω να δοκιμάσω... ζορικα, δοκιμασε , αλλα δε νομιζω να καταφερεις πολλα τα 1000 mhz δε νομιζω να τα φτασεις αυτες οι εκδοσεις της connect 3d με το 1 6πινο στην ουσια ειναι για να μην καινε πολυ ρευμα ενας αλλος φιλος να καταλαβεις πηρε απο την ιδια εταιρεια μια 4850 που επαιρνε ρευμα μονο απο το pcie (αυτη ηταν τελειως αθορυβη )
lionheart75 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 - Kατ αρχάς η κάρτα κλοκάρεται μια χαρά. - Δεύτερον δεν κάνει θόρυβο - Τρίτον δεν χρειάζεται άλλο ανεμιστήρα γιατί δεν κάνει θόρυβο - Τέταρτον είναι τρελή ευκαιρία αν υπάρχει.
qsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 - Τέταρτον είναι τρελή ευκαιρία αν υπάρχει. καλα αυτο ειναι το μονο βεβαιο τα υπολοιπα ειναι συζητησιμα, δε θελω να επιμεινω για το θορυβο παντως, μαλλον ημουν υπερβολικος θα ενοχλησεις τους "ψειρες" , οχι το μεσο χρηστη - Τρίτον δεν χρειάζεται άλλο ανεμιστήρα γιατί δεν κάνει θόρυβο δεν ειπα επιπλεον ανεμιστηρα, αλλα αντικατασταση αυτων που εχει η ψυκτρα με ησυχο 12αρη ο στοχος ηταν η απολυτη ησυχια
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Η μαμα σηκωνε πανω ολοκληρο σπιτι, αυτη θεωρητικα πρεπει να εχει μειωμενη σταθμη. Ωστοσο μην περιμενετε και θαυματα.
lionheart75 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδεικτικά η δικιά μου τα 925 / 1050 που την πήγα είναι σταθερότατη, παραπάνω δεν δοκίμασα καθόλου δεν υπήρχε λόγος αφού τα παίζει όλα smooth. Οι θερμοκρασίες μετα βίας αγγιζουν τους 70 - 72 in gaming μέσα στο htpc που έχω. Mετά απο αρκετές ώρες λιώνοντας με το Mafia 2. Tα φουρφούρια της accelero είναι μπορώ να πώ αθόρυβα καθώς είμαι ψείρας με τον θόρυβο και το μόνο που ακούγεται στο κουτί είναι ο ανεμιστήρας της freezer 7 pro ο οποίος όμως είναι ρυθμισμένος να παίζει σε silent mode δλδ δεν ξεπερνά τις 1500rpm και δεν το λές και θορυβώδη.
qsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ρε συ, 900 , 900+ λιγο πας για πλακα τα 1000 δεν παιζει να περασεις αυτο ειπα (ή εννοουσα μαλλον) δηλαδη η επι τοις % αυξηση δεν θα ειναι ιδιαιτερη βεβαια ειναι ηδη πολυ ψηλα η 4890 γενικως η δικη μου υλοποιηση παντως (connect 3d) χτυπαει 85αρες, για αυτο την εχω παει μεχρι τα 900, για να πω οτι κατι εκανα.. πιο πανω θα καει, δεν εχει νοημα , ουτε θα δω καμια τρελη διαφορα..
vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ποιος μου αλλαξε τον τιτλο να τον μαλωσω??? :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.