Anubis13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 α) Το θέμα με τα RMA είναι γνωστό ( ή το ίδιο προϊόν ή αντίστοιχο προϊόν που να μας ικανοποιεί ή πίστωση όλου του ποσού ) Μία απορία επ'αυτού του ζητήμαατος..Εστω οτι αγοραζω κατι των 80 ευρω σημερα..Χαλάει μετά απο 2 χρόνια είναι στην εγγυηση δεν υπαρχει κάτι ίδιο στο μαγαζί αλλά κάτι παρεμφερές. Μπορώ να αρνηθώ να το πάρω και να ζητήσω σε πιστωτικό τα 80 ευρω?
caution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 @Anubis13 Ναι. Το αν θα δεχτείς το παρεμφερές είναι ΔΙΚΟ σου θέμα. Δεν μπορεί να στο επιβάλει το κατάστημα. @barbamar Ούτε καν - σε αυτούς τους καιρούς τα πρόστιμα πάνε σύννεφο μπας και συνέλθουν τα έσοδα του κράτους.
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστός ο caution παιδιά. Μη μασάτε απλά. Αυτοί που την πατάνε είναι αυτοί που δεν μιλούν αλλά το τρώνε αμάσητο και αυτοί που δεν γνωρίζουν, δυστυχώς ...
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 α) Το θέμα με τα RMA είναι γνωστό ( ή το ίδιο προϊόν ή αντίστοιχο προϊόν που να μας ικανοποιεί ή πίστωση όλου του ποσού ) Ναι. Το αν θα δεχτείς το παρεμφερές είναι ΔΙΚΟ σου θέμα. Δεν μπορεί να στο επιβάλει το κατάστημα. (Με τη τσιμπλα στο ματι αντι για πολλαπλη παραθεση, σου εδωσα ευστοχο σχολιο στο δευτερο ) Το αν σε ικανοποιει ειναι σχετικο. Και εγω πηγα με την προθεση να παρω πιστωτικο για τον samsung που ειχα ηδη δει οτι δεν τον εχουν για αντικατασταση. Και ειμαι και "τσαμπουκας" τυπος, δεν μασαω. Παντα ζηταω προισταμενους κλπ. Ηταν λοιπον απολυτοι, σου λενε θα σου δωσουμε αλλον 500αρη, ειναι αντιστοιχων ιδιοτητων. Προσπαθησα και "βρηκα" επιχειρηματα (μεγαλα πλατερς θορυβος θερμοκρασιες κλπ) και με εντονο υφος τους πιεσα πολυ σχεδον φωναζοντας, αλλα δεν εκαναν πισω. Δεν νομιζω ομως να μπορεις να παρεις πιστωτικο μονο επειδη το θες, οταν σου δινουν αντιστοιχο προιον. 2-3 φορες επεμεινα "θελω πιστωτικο" αλλα δεν. Αν εστω και ενας εχει παρει πιστωτικο (οχι 20 ευρω, να πηρε πισω ολο το αρχικο ποσο) για δισκο που δεν ειχαν ιδια μαρκα να μας το πει, θα ειναι χρησιμο να το γνωριζουμε
Anubis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εστω και ενας εχει παρει πιστωτικο (οχι 20 ευρω, να πηρε πισω ολο το αρχικο ποσο) για δισκο που δεν ειχαν ιδια μαρκα να μας το πει, θα ειναι χρησιμο να το γνωριζουμε Εχει γινει αλλα ήθελε τρέξιμο..Είχε χαλάσει ο 250Gb IDE δεν ειχανε θελανε να κοψουνε πιστωτικο στα 20 ευρω αλλα τους ετρεξα..Πηρα ολο το ποσο και πηρα εναν 640Gb **Εξτρα βιασυνη IDE ηταν..
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει γινει αλλα ήθελε τρέξιμο..Είχε χαλάσει ο 250Gb Sata δεν ειχανε θελανε να κοψουνε πιστωτικο στα 20 ευρω αλλα τους ετρεξα..Πηρα ολο το ποσο και πηρα εναν 640Gb Μισο, δεν ειχαν 250αρη γενικα, η δεν ειχαν ιδια μαρκα; Βλεπω πολλους στο site ακομα και τωρα... Μπορεις να αρνηθεις απλα επειδη ειναι αλλη μαρκα; (νομικα, ωστε να το διεκδικήσεις - εγω πιστευα οτι μπορεις γι αυτο και επεμενα στη μαρκα και εκει τα καταφερα) Βεβαια σε μενα ειχαν εναν "ξεχασμενο" 640GB sasmung στο ντουλαπι και αφου επεμενα οτι δεν θελω τον 500αρη WD που ειχαν ετοιμασει να παρω , μου εδωσαν τον 640GB αντι για τον 500.
caution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 @matrixxx Έχω πάρει πιστωτικό από 640AAKS ενώ υπήρχε 640AALS (που είναι και καλύτερος και μου προτάθηκε) έτσι απλά. Στον Φάρο. Ή το ίδιο προϊόν ή αντίστοιχο που να σε ικανοποιεί, και το "ικανοποιεί" είναι στην δική σου ευχέρεια Το μόνο που μπορούν να σου κάνουν είναι να σε καθυστερήσουν, ώστε να σου βρουν το ίδιο προϊόν, πράγμα που εντός λογικών πλαισίων το δικαιούνται κιόλας
johnykim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 καλά και νωρίς να το έβλεπες δεν θα άλλαζε κάτι.. δεν πήρε κανείς μας κάρτα :lol: Α, μάλλον δεν είδα τις τελευταίες σελίδες.. Κρίμα..
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 @matrixxx Έχω πάρει πιστωτικό από 640AAKS ενώ υπήρχε 640AALS (που είναι και καλύτερος και μου προτάθηκε) έτσι απλά. Στον Φάρο. Ή το ίδιο προϊόν ή αντίστοιχο που να σε ικανοποιεί, και το "ικανοποιεί" είναι στην δική σου ευχέρεια Το μόνο που μπορούν να σου κάνουν είναι να σε καθυστερήσουν, ώστε να σου βρουν το ίδιο προϊόν, πράγμα που εντός λογικών πλαισίων το δικαιούνται κιόλας Ισως αν ξαναχρειαστω κατι να παω στο φαρο Και γιατι δεν σε καθυστερησαν; Ο AAKS υπαρχει ακομα και σημερα παντου... σε μια μερα θα τον εφερναν απο αλλο υποκαταστημα πχ. Αλλη φορα θα το παιξω "τρελος"... Αλλα θα πρεπει να τρεχω μερες, να τον αφησω και να φυγω... Δεν μου εδωσαν αλλο περιθωριο, μονο να εφευγα μπορουσα αφηνοντας σε εκκρεμοτητα το θεμα...
caution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σαφώς και θα μπορούσαν να βρουν AAKS - μέσα σε μια μέρα - και σε εκείνη την περίπτωση δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την αλλαγή. Αλλά απλά τον πίστωσαν... Γιατί; “Άγνωσται αι βουλαί του RMA dept"
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Α, μάλλον δεν είδα τις τελευταίες σελίδες..Κρίμα.. Οχι μονο τις τελευταιες σελιδες αλλα και τα τελευταια 40 θεματα τα δυο τελευταια χρονια που αφορουν τοσο καλες τιμες προσφορες πλαισιου. Ενα κομματι ειναι παντα και πολλες φορες ανοιγμενο, σκονισμενο κλπ
johnykim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι μονο τις τελευταιες σελιδες αλλα και τα τελευταια 40 θεματα τα δυο τελευταια χρονια που αφορουν τοσο καλες τιμες προσφορες πλαισιου. Ενα κομματι ειναι παντα και πολλες φορες ανοιγμενο, σκονισμενο κλπ Μπα, έχω δει τελευταία "προσφορές" του πλαισίου, αλλά σε αυτή είχα πιστεί ότι ήταν κανονική..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.