Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4890 SVGA

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-4890-SVGA-PCI-Express-Dual-Fan-1GB.htm

πραγματικα η τιμη ειναι απιστευτη, αρκει βεβαια να μην ειναι κανενα απο τα γνωστα κολπα του Πλαισιου...

πριν λιγες ημερες αμα την εβλεπα θα την ειχα χτυπησει ηδη, αλλα πλεον παμε για αλλα... :-)

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-4890-SVGA-PCI-Express-Dual-Fan-1GB.htm

πραγματικα η τιμη ειναι απιστευτη, αρκει βεβαια να μην ειναι κανενα απο τα γνωστα κολπα του Πλαισιου...

πριν λιγες ημερες αμα την εβλεπα θα την ειχα χτυπησει ηδη, αλλα πλεον παμε για αλλα... :-)

Την παρήγγειλα αμέσως καθως χτιζω νεο pc. 70 ευρω αυτη η καρτα ? μην το πεις ουτε του παπα

Δημοσ.
Γιατι να μην ισχυει ? Με τα διπλασια παιρνεις γρηγοροτερη, νεας γενιας και DX11 οποτε δεν νομιζω πως το λες τοσο εξωφρενικη προσφορα.

για πες ποια παρνεις με 140ε με ιδιες επιδοσεις και DX11???

Δημοσ.
Γιατι να μην ισχυει ? Με τα διπλασια παιρνεις γρηγοροτερη, νεας γενιας και DX11 οποτε δεν νομιζω πως το λες τοσο εξωφρενικη προσφορα.

Κοιτώντας τα benchmarks , η συγκεκριμενη καρτουλα γονατίζει πολλές κάρτες στην κατηγορία 160-210 ευρω , και σε αρκετα games ειναι εφάμιλλη της 460

Δημοσ.

Τα games στα οποια αναφερεσαι ειναι τα κλασσικα Dirt/2 κτλ κτλ.

Περα απο αυτο ξεχνας το DX11 και γενικα τις νεες τεχνολογιες που εχουν οι νεες καρτες.

Ενα HTPC φυσικα δεν τις χρειαζεται ( αν και σε θεμα ποιοτητας εικονας ειναι πιο βελτιωμενες οι νεες σειρες ) αλλα για ενα Gamer μετρανε πολυ.

Τελος παντων το θεμα ειναι πως η προσφορα ειναι χαλαρα για καμια 10αρια κομματια που θα τους εχουν μεινει και θα θελουν να σκοτωσουν.

Δημοσ.

προσωπικα το θεωρω υπερβολικα καλη τιμη και ας μην εχει DX11

μην ξεχνας οτι κοστιζει 70ε, και σε dx10 κοντραρει ανετα καρτες 170ε+

Δημοσ.
Γιατι να μην ισχυει ? Με τα διπλασια παιρνεις καλυτερη μαρκα, γρηγοροτερη, νεας γενιας και DX11 οποτε δεν νομιζω πως το λες τοσο εξωφρενικη προσφορα.

έχω δύο απο δαύτες εδώ και πολύ καιρό και μπορώ να σου πώ οτι έχεις απλά άδικο. το οτι δεν σαρέσει το όνομα connect3d δεν μου λέει κάτι, εμένα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο..

να ξέρεις οτι δύο τέτοιες σε crossfire (140 ευρώ αν ισχύει η προσφορά) ρίχνουν στην 5850 σε fps, οπότε όταν γράφουμε να ξέρουμε πρώτα γιατι το γράφουμε..

Δημοσ.

Παιδια πληροφοριακα την ιδια καρτα την ειχε παλι προχθες στα 90 ευρω και την εξαφανισε αμεσως την επομενη οπως εγινε και με τη 4670. Κρατατε μικρο καλαθι

Δημοσ.
έχω δύο απο δαύτες εδώ και πολύ καιρό και μπορώ να σου πώ οτι έχεις απλά άδικο. το οτι δεν σαρέσει το όνομα connect3d δεν μου λέει κάτι, εμένα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο..

να ξέρεις οτι δύο τέτοιες σε crossfire (140 ευρώ αν ισχύει η προσφορά) ρίχνουν στην 5850 σε fps, οπότε όταν γράφουμε να ξέρουμε πρώτα γιατι το γράφουμε..

ενταξει το να συγκρινεις την gts450 με την 4890 το λιγοτερο εισαι ιεροσυλος... :lol::lol:

Δημοσ.

Ναι και καινε σαν τεσσερις 5850........Βεβαια αυτα μετρανε οταν θελει ο καθενας να μετρησουν και οχι παντα....

Περα απο αυτο οταν καρτα νεας γεννιας κοστιζει 140ε δεν εντυπωσιαζει μια προηγουμενης γενιας να κανει 70ε σε ξεστοκαρισμα, αυτο λεω.

Δημοσ.

και εγω πιστευω οτι δεν θα εχει διαθεσιμιες πολλες, αλλα αυτοι οι 10 που θα τις παρουν θα κανουν παρτι...:lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 02:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:08 ----------

Ναι και καινε σαν τεσσερις 5850........Βεβαια αυτα μετρανε οταν θελει ο καθενας να μετρησουν και οχι παντα....

Περα απο αυτο οταν καρτα νεας γεννιας κοστιζει 140ε δεν εντυπωσιαζει μια προηγουμενης γενιας να κανει 70ε σε ξεστοκαρισμα, αυτο λεω.

φιλε nik δεν περιμενα να ακουσω τετοια πραγματα απο σενα...

εσυ εισαι ενας απο τους μεγαλυτερους υποστηρικτες της gtx480 εναντι της 5870 λεγοντας οτι νικαει κατα κρατος σε απολυτες επιδοσεις αφηνωντας εξω παραγοντες οπως θερμοκρασια καταναλωση κτλ κτλ

μην τα λεμε οπως θελουμε... ;)

Δημοσ.

Παιδιά την κάρτα την συγκεκριμένη την έχω κανα 2μηνο-3μηνο και τα σπάει. :-)

Η προσφορά αυτή όντως είναι εξωπραγματική. Η συγκεκριμένη υλοποίηση έχει πολύ καλό σύστημα ψύξης και αθόρυβο, accelero twin turbo pro και 1 μόνο 6pin τροφοδοσίας απο το psu.

Το κακό είναι ότι αποφάσισα να την δώσω για ανταλλαγή με μια 5770 για το htpc και ανέβασα και αγγελία σήμερα μήπως ενδιαφέρεται κανείς αλλά πλέον με την προσφορά αυτή (αν ισχύει και έχουν απόθεμα) δεν αξίζει να την δώσω με την καμμία φυσικά. :o

Δημοσ.
και εγω πιστευω οτι δεν θα εχει διαθεσιμιες πολλες, αλλα αυτοι οι 10 που θα τις παρουν θα κανουν παρτι...:lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 02:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:08 ----------

φιλε nik δεν περιμενα να ακουσω τετοια πραγματα απο σενα...

εσυ εισαι ενας απο τους μεγαλυτερους υποστηρικτες της gtx480 εναντι της 5870 λεγοντας οτι νικαει κατα κρατος σε απολυτες επιδοσεις αφηνωντας εξω παραγοντες οπως θερμοκρασια καταναλωση κτλ κτλ

μην τα λεμε οπως θελουμε... ;)

Αυτο εχω πει 1 εκκατομυριο φορες.....Οι λατρεις της ΑΤΙ θαβουν τις νεες NVIDIA για την μεγαλη καταναλωση τους αλλα το "ξεχνανε" βολικα οταν προκειται για υλοποιησεις της ΑΤΙ πριν την σειρα 5χχχ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...