Προς το περιεχόμενο

Adobe Flash player 64bit για Windows, Mac και Linux (preview release)

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια συγνωμη για το offtopic αλλα δεν βρικα αλλη ενοτητα για να κανω την ερωτηση μου!

θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει και αν υπαρχει πιο ειναι, ενα προγραμμα που θα μετατρεπει ενα word,excel,powerpoint η και text ακομη σε pdf.

εχω ενα macbook με 10.5

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια συγνωμη για το offtopic αλλα δεν βρικα αλλη ενοτητα για να κανω την ερωτηση μου!

θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει και αν υπαρχει πιο ειναι, ενα προγραμμα που θα μετατρεπει ενα word,excel,powerpoint η και text ακομη σε pdf.

εχω ενα macbook με 10.5

Αν και είσαι απίστευτα offtopic φίλε στο office απο 2007 και μετά μπορείς και κάνεις "save as" pdf κανονικα. Συνεπώς απλά άνοιξε το αρχείο που θές να μετατρέψεις και κάνε αποθήκευση ώς pdf. Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο υπάρχει και στο open office.

Την εβάλα σε ubuntu 10.04 και πάει μια χαρά για μένα όμως η ουσία είναι να έρθει κάποτε η στιγμή που δεν θα έχουμε ανάγκη αυτή την υπέρβαρη σαβούρα που έχει επιβάλει η adobe σε όλα τα site.

Την εβάλα σε ubuntu 10.04 και πάει μια χαρά για μένα όμως η ουσία είναι να έρθει κάποτε η στιγμή που δεν θα έχουμε ανάγκη αυτή την υπέρβαρη σαβούρα που έχει επιβάλει η adobe σε όλα τα site.

Αυτή θα είναι η εποχή του HTML5 και του Webmonkey...

Με τα laptops δε μας ειπε κανεις τι γινεται.

Πχ αν μπαινεις http://www.sport-fm.gr αρχιζει να γινεται ελικοπτερακι παλι το laptop ή εχουμε καμια βελτιωση?

• Moderators
Με τα laptops δε μας ειπε κανεις τι γινεται.

Πχ αν μπαινεις www.sport-fm.gr αρχιζει να γινεται ελικοπτερακι παλι το laptop ή εχουμε καμια βελτιωση?

Η πρωτη δοκιμη που εκανα στο desktop με το που το εβαλα και ειδα εμφανη διαφορα στον process explorer.Θα το δοκιμασω στο laptop το απογευμα,θελω να πιστευω πως θα δω και εκει διαφορα.

Δεν είναι και πολύ σωστό να κρίνεις ενα ολόκληρο runtime από ένα site κατά την γνώμη μου. Το να λες μπηκα σε αυτήν την σελίδα και απο τα φλας το λαπτοπ έγινε πύραυλος ίσως δείχνει κάτι άλλο. Για παράδειγμα ότι αυτοι που τα έγραψαν αυτά τα apps δεν ήξεραν πως να κάνουν optimize. Πάρτε παράδειγμα μερικά games που είναι γραμμένα για flash, άλλα πάνε μια χαρά κι άλλα εκτελούν τον επεξεργαστή σε δευτερόλεπτα.

Το ίδιο συμβαίνει και με πολλά δειγματα των video kαι canvas λειτουργειών της html5.

Ούτε στην μία περίπτωση ούτε στην άλλη σημαίνει οτι το runtime είναι κακό. Σημαίνει οτί αυτοί που τα έγραψαν ίσως δεν κάνουν γι αυτήν την δουλειά.

• Moderators
Δεν είναι και πολύ σωστό να κρίνεις ενα ολόκληρο runtime από ένα site κατά την γνώμη μου.

Αν αναφεροσουν σε μενα,agreed προφανως.Φυσικα δεν ηταν η μονη δοκιμη που εκανα προσωπικα,γι αυτο και εγραψα η πρωτη;)

Αν αναφεροσουν σε μενα,agreed προφανως.Φυσικα δεν ηταν η μονη δοκιμη που εκανα προσωπικα,γι αυτο και εγραψα η πρωτη;)

γενικότερο ήταν το σχόλιο. :-) δεν "στόχευε" κάπου απλά πηρα αφορμή απο το post που έλεγε για το sport fm και θυμήθηκα πως έχω συναντήσει πολλές φορές αυτό το επιχείρημα για συγκεκριμένα sites.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Για αυτο τον λογο στα 64μπιτα που εχω σε 2 φορητους δεν μπορω να δω βιντεο απο το youtube αλλα και ορισμενα αλλα βιντεακια, τελικα δουλευει κανονικα και αξιζει να κατεβασω την εκδοση που υπαρχει για κατεβασμα?

καιρος ητανε... βλεπετε ελευσις του ΙΕ9... χμμμ

πολλοι τρεχουν 64bit εν αγνοια τους... αλλα δεν ειναι περιορισμος αυτος...

μπορεις πολυ απλα να εγκαταστησεις χ32 browser στο χ64 μηχανημα σου και απο εκει να εγκαταστησεις χ32 player.

στα windows 7 εχει επιλογη browser Iexplrer 32 - 64.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...