markos76ers Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια.. επι καιρο το pc κολλουσε που και που, εψαχνα να βρω τι φταιει, κολλουσε και η σιντιερα..μαυτα και μαυτα το πηγα σε τεχνικο, μουπε οτι τελικα εφταιγε το τροφοδοτικο και μου το αλλαξε. Πανω λεει, max output power:450W, Peak Power 500W. ειναι της thermaltake. Το προβλημα μου, ειναι οτι παλια, δεν ειχα κανενα προβλημα με το Football manager 2010. Με το καινουριο τροφοδοτικο, δεν εχω κανενα προβλημα πλεον με κολληματα κ τετοια, αλλα το FM σερνεται ακομα και με τη λιγοτερη βαρυτητα(1 χωρα small database κλπ για οσους ξερουν).. κανει νανοιξει το προφιλ του παικτη 4-5 δευτερολεπτα κλπ.. Τι φταιει?
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δες αν έγινε reset του bios, συχνότητα επεξεργαστή και μνήμη,και αν είναι σωστά τα sata.
markos76ers Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω?γιατι δε πολυκαταλαβα τι να κανω.. ευχαριστω παντως..
markos76ers Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα, εφταιγε το skin. το αλλαξα τυχαια, και δεν κολλαει πια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.