Silvershot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Προκειται να μου ερθει η συνδεση στο καινουριο σπιτι που νικοιαζω και επειδη δεν θα εχω υπολογιστη με cd/dvd drive, δεν θα μπορεσω να περασω τους drivers. Ομως εχω στικακι και ετσι λεω να βαλω τους drivers προκαταβολικα. το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποιο router προμηθευει h forthnet. θα ειναι σιγουρα ασυρματο αλλα δεν ξερω πιο μοντελο. Συνηθως ποιο δινουν? Αν ξερει καποιος να μου πει να κατεβασω τουσ αντιστοιχους drivers. ευχαριστω προκαταβολικα.
antonl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν είναι usb modem/router (που δεν είναι) δε χρειάζεται να περάσεις drivers. Το δισκάκι συνήθως χρησιμεύει για σουβεράκι
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Χρειάζεσαι driver μόνο για την κάρτα δικτύου,του pc σου,και ασύρματα να το βάλεις και με ethernet το router δεν χρειάζεται driver μόνο αν σκέφτεσαι να τον βάλεις μέσου usb. Το δισκάκι συνήθως χρησιμεύει για σουβεράκι Έλα τώρα έχει χρήσιμες πληροφορίες,ιδίως για κάποιον που δεν ξέρη καλά.
Silvershot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Θα εχω εναν netbook μαζι. δηλαδη θα ανοιξω το router και θα πιανει ασυρματο χωρις καμια ρυθμιση?
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 θα πιανει ασυρματο χωρις καμια ρυθμιση? Ούτε στο όνειρό σου,απλά δεν χρειάζεσαι driver,το router θα πρέπει να το ρυθμίσεις, καλλίτερα με ethernet πρώτα και με βοήθεια του CD(ξέχασα, με τον οδηγώ της forthnet)
Silvershot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε ομως το νετμπουκ δεν περνει cd. πως θα ρυθμισω το router χωρις cd, αυτο ρωταω
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 (ξέχασα, με τον οδηγώ της forthnet) Απλά δες ότι χρειάζεσαι ή ακόμα καλλίτερα αποθήκευσε της σελίδες που χρειάζεσαι (δεξή click στην σελίδα και Αποθήκευση ως...)
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 a.den χρειαζεσαι το cd.ειτε μπαινεις ασυρματα κατευθειαν διοτι ειναι ξεκλειδωτο το wifi και μετα απλα το κλειδωνεις με wpa/wpa2 η πολυ απλα μπαινεις με καλωδιο το κλειδωνεις και μετα μπαινεις ασυρματα.το καλωδιο ethernet ειναι μεσα στο κουτι.δεν χρειαζεσαι cd.το documentation ειναι βλακειες.δεν εχει drivers.δεν ειναι usb καν δεν εχει Usb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.