Προς το περιεχόμενο

Forthnet Router

Silvershot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να μου ερθει η συνδεση στο καινουριο σπιτι που νικοιαζω και επειδη δεν θα εχω υπολογιστη με cd/dvd drive, δεν θα μπορεσω να περασω τους drivers. Ομως εχω στικακι και ετσι λεω να βαλω τους drivers προκαταβολικα. το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποιο router προμηθευει h forthnet. θα ειναι σιγουρα ασυρματο αλλα δεν ξερω πιο μοντελο. Συνηθως ποιο δινουν? Αν ξερει καποιος να μου πει να κατεβασω τουσ αντιστοιχους drivers.

ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Αν δεν είναι usb modem/router (που δεν είναι) δε χρειάζεται να περάσεις drivers. Το δισκάκι συνήθως χρησιμεύει για σουβεράκι :)

Δημοσ.

Χρειάζεσαι driver μόνο για την κάρτα δικτύου,του pc σου,και ασύρματα να το βάλεις και με ethernet το router δεν χρειάζεται driver μόνο αν σκέφτεσαι να τον βάλεις μέσου usb.

Το δισκάκι συνήθως χρησιμεύει για σουβεράκι :)

Έλα τώρα έχει χρήσιμες πληροφορίες,ιδίως για κάποιον που δεν ξέρη καλά.

Δημοσ.
θα πιανει ασυρματο χωρις καμια ρυθμιση?

Ούτε στο όνειρό σου,απλά δεν χρειάζεσαι driver,το router θα πρέπει να το ρυθμίσεις, καλλίτερα με ethernet πρώτα και με βοήθεια του CD(ξέχασα, με τον οδηγώ της forthnet)

Δημοσ.

(ξέχασα, με τον οδηγώ της forthnet)

Απλά δες ότι χρειάζεσαι ή ακόμα καλλίτερα αποθήκευσε της σελίδες που χρειάζεσαι (δεξή click στην σελίδα και Αποθήκευση ως...)

Δημοσ.

a.den χρειαζεσαι το cd.ειτε μπαινεις ασυρματα κατευθειαν διοτι ειναι ξεκλειδωτο το wifi και μετα απλα το κλειδωνεις με wpa/wpa2 η πολυ απλα μπαινεις με καλωδιο το κλειδωνεις και μετα μπαινεις ασυρματα.το καλωδιο ethernet ειναι μεσα στο κουτι.δεν χρειαζεσαι cd.το documentation ειναι βλακειες.δεν εχει drivers.δεν ειναι usb καν δεν εχει Usb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...