Προς το περιεχόμενο

Οι καλύτερες ατάκες του Στάθη Ψάλτη

markosf1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο ανθρωπος ειναι κορυφαιος.

- Δικη της ιδεα ηταν Σταθη μου.

- Ωραιες ιδεες εχεις μωρη αχλαδω...

- Συγνωμη...:(

- Στο ΄διαλο...

- Τι θα κανεις τωρα Σταθη?

- Παω να φαω ενα σουβλακι με τζατζικι.......σταναχωρεθηκα...

Δημοσ.

Μονο εμενα δε μου φαινονται αστειες?

Δηλαδη πειτε μερικεςπου θεωρειτε καλες απο οσες εχει ν' ακουσω, οσες ακουσα ηταν οτιναναι (με την αρνητικη εννοια).

• Super Moderators
Δημοσ.

nope και μένα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μου φαινόταν υπερβολικός, σε αντίθεση με τον μακαρίτη το Μουστάκα που έδινε ρέστα...

Δημοσ.
nope και μένα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μου φαινόταν υπερβολικός, σε αντίθεση με τον μακαρίτη το Μουστάκα που έδινε ρέστα...

++++1111

Μουστάκας 4 ever !!!

Δημοσ.

Στον θέατρο δεν μου αρέσει καθόλου ο Στάθης Ψάλτης. Στις ταινίες που έκανε τότε αντίθετα, μου άρεσε περισσότερο απ' όλους! Πολύ γέλιο!

Δημοσ.

Όπως είπα και α' άλλο ποστ, ο Ψάλτης είναι ο ελληνικός ορισμός του cult. Ξέρεις ότι το 99% των ρόλων που έπαιξε παρουσίαζαν έναν τύπο άθλιο, χυδαίο, κακεντρεχή, ανεύθυνο, άχρηστο, ρεμάλι της κοινωνίας ενώ και το δικό του παίξιμο ήταν τραγικό, το σενάριο αστείο και η σκηνοθεσία της πλάκας. Γι αυτό και οι περισσότεροι δεν τον αντέχουν καν.

Αλλά για μας τους λίγους έχει πολύ γέλιο ο τύπος ;)

Δημοσ.
+2

Από μικρός δε θυμάμαι κανένα διάστημα της ζωής μου που να μου άρεσε έστω και λίγο ο Ψάλτης σε αντίθεση με το Μουστάκα που τα έσπαγε και σε θέατρο και σε τηλεόραση. Παρόλα αυτά πάντως για κάποιο περίεργο λόγο ο ένας μου θυμίζει τον άλλον...

Δημοσ.
Όπως είπα και α' άλλο ποστ, ο Ψάλτης είναι ο ελληνικός ορισμός του cult. Ξέρεις ότι το 99% των ρόλων που έπαιξε παρουσίαζαν έναν τύπο άθλιο, χυδαίο, κακεντρεχή, ανεύθυνο, άχρηστο, ρεμάλι της κοινωνίας ενώ και το δικό του παίξιμο ήταν τραγικό, το σενάριο αστείο και η σκηνοθεσία της πλάκας. Γι αυτό και οι περισσότεροι δεν τον αντέχουν καν.

Αλλά για μας τους λίγους έχει πολύ γέλιο ο τύπος ;)

Το προβλημα δεν ειναι ουτε οι ερμηνειες, ουτε το περιεχομενο των ρολων. Ειναι πως δε φαινεται καθολου αστειο ουτε καν για οτιναναι χιουμορ.

Δημοσ.

Γνώμη σου, mate ;)

Επίσης, δεν αντιλαμβάνομαι τη σύγκριση Μουστάκα-Ψάλτη. Ο 1ος ήταν ηθοποιός που τον σέβονται όλοι (τον έχω δει να παίζει Λυσιστράτη κι έκλαιγα από το γέλιο, κανένας δεν έχει παίξει τόσο πετυχημένα Αριστοφάνη) ενώ ο 2ος είναι σεβαστός/αρεστός από ελάχιστους. Οπότε, τι να λέμε...

Δημοσ.

Εμενα πειραζει που μου αρεσουν εξισου και οι 2? Σιγουρα ο Μουστακας ηταν ποιο ταλαντουχος αλλα ο Ψαλτης εκανε αυτο που εκανε με "παθος" και αυτα που ελεγε εβγαιναν πολυ πειστικα, σαν να του συνεβαιναν στην πραγματικοτητα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
συμφωνω μαζι σου ikaruga24 ο ψαλτης ειναι θεος!

και στο θεατρο πολυ καλυτερος.....δε βλεπω επιθεωρισεις και ομως πηγα και τον ειδα πριν κανα 4 χρονια και ηταν παρα πολυ καλος.Πολυ γελιο!!!!

Κουλα μ'ακους.................Πολυ κολοπαιδο ο Κυριακος!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...