orotoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 το όχι άλλο κάρβουνο που πάει;Ακόμα δεν τον είδαμε Τάσο τον βαφτίσαμε,beta είναι μπα όχι στον 9. (δεν έχω ακόμη προλάβει να τον δοκιμάσω).. Πιο πολύ πήγαινε στη παραπάνω συζήτηση..
elven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ... φυσικά τον τέσταρα, δεν έκατσα κανονικά να τον δω σε καθημερινή χρήση. εμένα δε με αρέει το address bar=search bar,γνωστό γιατί
ntg1980 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Από μένα μπράβο! Τον κατέβασα και τον χρησιμοποιώ. Λειτουργεί πιο "αποδεσμευμένος" από τις προηγούμενες του εκδόσεις, χωρίς τις καθυστερήσεις που τον χαρακτηρίζανε και έχει αλλάξει ριζικά η εμφάνιση του! Βέβαια στο θέμα της εμφάνισης είναι κόπια του Chrome, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που μ'απασχολεί. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η microsoft κάνει όντως ένα βήμα παραπέρα με τον IE!
Kopelaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά άμα έχει ο ΙΕ το 70% ζητω που καήκαμε... μέχρι και σε νετ καφέ που βαριούνται που ζουν (έχω πείρα σε αυτό το θέμα) και δεν κάνουν καμιά αλλαγή έχουν την αλεπού. Ο ΙΕ μια δεν έχει τον flash μια κολλάει χωρίς λόγο, μια hack-αρεται γενικά είναι ότι να'ναι....
orotoi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι το 70.. είναι λίγο πάνω απο 60% Με λίγη ακόμη ενημέρωση και των χρηστών που δεν ασχολούνται θα έρθουν στα ίσια τους τα πράγματα. Εκτός αν σοβαρευτεί ο IE.
dimitris2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για τους χρήστες των Windows 7, η τελική έκδοση του ΙΕ 9 θα απαιτεί SP1. http://www.downloadsquad.com/2010/09/23/internet-explorer-9-final-will-require-windows-7-sp1/ edit τελικά η Microsoft άλλαξε την πρώτη της τοποθέτησή της και ανακοίνωσε ότι δεν απαιτείται τελικά το SP1 στα Windows 7 για την τελική έκδοση του ΙΕ 9. http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/09/microsoft-reverses-course-ie9-wont-require-windows-7-sp1.ars Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2010 από dimitris2006
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχαν παει αρκετα ατομα σημερα στα επισημα αποκαλυπτηρια του Ι.Ε9 απο την MS εδω στην Αθηνα......
elven Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία Internet Explorer needs to install updates και το κορυφαίο; Restart Βρε ουστ,ένας απλός browser είναι,τι στο που χρειάζεται; Μια ζωή τα ίδια
antonl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ε εντάξει ο IE πάντα ήταν σφικταγκαλιασμένος με τα windows. Ποιος ξέρει τι έγινε update και ζητάει restart. Πάντως αν είναι αυτό το μόνο αρνητικό του ή το χειρότερό του, θα χει κάνει τεράστια βήματα
TwitterLover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εγω το κατεβασα και εμεινα ευχαριστημενος...ομως η μητερα Apple με (ξανα) μαγεψε με το Safari και τωρα κολησα.... Βασικα εχω βαλει και κατι επεκτασεις για το Twitter!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα