Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δες τι γινεται σε σελιδες τυπου In.gr η σε Yahoo.com/MSN.com/CNN.com/Youtube.com και θα δεις πως τα ποσοστα ξεπερνανε το 70%.

Δώσε μου σύνδεσμο να δω κι εγώ.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορω να σου δωσω τα links που τα εχω δει, κυριως γιατι δεν υπαρχουν εφοσον ειναι ανανεωσεις μεσω email.

Ωστοσο δες εδω παραδειγματα απο μια εκ των μεγαλυτερων εταιρειων στον χωρο, της Net Applications:

http://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=0

βεβαια δεν μιλαει μονο για τα site που αναφερα οποτε γενικα οντως εχει πεσει κατω απο το 70%+ που θυμομουν αλλα και παλι κοντα 61% δεν το λες λιγο.

Δημοσ.

Γνωρίζω μερικά παραδείγματα μεγάλων ελληνικών sites (από 20.000 έως 100.000 daily visits) γενικού ενδιαφέροντος όπου τα ποσοστά του ie είναι 45-50% και του ff 35%.

Δημοσ.

Δε θυμάμαι να έγραψα κάτι πολύ διαφορετικό, πριν αρχίσεις τον άκυρο σχολιασμό... :o

Οχι απλα λεγατε καποιοι πως ειναι 50% και αποκλειεται να πλησιαζει το 70% ;)

Οπως και να εχει οταν πλεον εχουμε 5 βασικους ανταγωνιστες στον χωρο, ο ενας να εχει το 60% ειναι θαυμα.

Παλια μιλουσαμε για 80% αλλα με 3 συνολικα ανταγωνιστες.

Δημοσ.

Αρχικά δεν είπε κανείς ότι ο ΙΕ έχει 50% αλλά κάποιος έγραψε :rolleyes: για ποσοστά που φτάνουν στα 78+% οπότε και δόθηκε ένα Link από τον@The_Judas που θεώρησε υπερβολικό το πιο πάνω νούμερο.

Αφού μετά από μια ωραία ¨κολωτούμπα" συμφωνήσαμε στο 61% μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα για τον νέο ΙΕ 9 ΒΕΤΑ...

Δημοσ.

Φιλε μου δεν καθομαι καθε μηνα να κοιταω stats, αν το εκανα θα ειμουν αρρωστος με ενα θεμα που δεν με απασχολει καθολου αφου δεν εχω συναντησει σχεδον ποτε προβληματα με τον IE και αν τυχει ποτε ανοιγω τον FF. Δεν καταλαβα ποτε γιατι πρεπει να εχουμε 1 μονο σε ενα συστημα.

Δημοσ.

2 ερωτησεις:

1) Αντικαθιστα τον IE 8? Εαν ναι μπορουμε να τον κανουμε uninstall και να ξαναβαλουμε τον iE8;

2) Υπαρχει αλλος browser εστω και beta που να χρησιμοποιει την GPU για text,video κτλ;

Δημοσ.

Εγω το εβαλα και μαλλον θα παει για unistall...

Μερικά site δεν παιζουν καλά....

Επισης με εκνευριζει πολυ ως browser

Πανω το address bar εκει που γραφεις τη διευθυνση ειναι διπλα απο τα tabs και δεν μπορεις να βαλεις τα tabs κάτω....

Και μενει λιγος χωρος για τα tabs!

Και δεν ξερω πως να τα παω κατω...

επισης αφήνει ενα ενοχλητικό κενό πάνω στη σελίδα...

Καθως και το κουμπι το back φαινεται κομένο κατω κατω και άσχημο..

post-41663-129063122083_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο ΠάρηςΓ της ίδιας άποψης είμαι και εγώ απλα βαριόμουνα να τα γράψω.

Δυστυχώς δέ νομίζω να αλλάξει περιβάλλον μέχρι την τελική έκδοση, κρίμα.

kazantzidis την πρώτη απορία σου, την είχα και εγώ και μου την έλυσε ο IOSTEFO

Πας στο Windows update και κάτω στα αριστερά θα δεις τα εγκατεστημένα update όταν το ανοίξεις εκεί θα δεις το ΙΕ9 το αφαιρείς και αυτομάτως επιστρέφεις στα ΙΕ8.
Επεξ/σία από dhmak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...