cxmgp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκιμασε κανεις το gpgpu, για να μην τον εγκαθιστω τσαμπα ;;
sam sam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ουφ τουλάχιστον συνεχίζει να έχει το refresh στα δεξιά!
byrond Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δε ξερω για τα άλλα, παντως τα αυτο με τα Jump lists μου φαινεται πολυ βολικο!
dhmak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δέν μ' αρέσει που έκαναν τα πεδία διέυθυνσης και αναζήτησης, ένα και οτι δέν έχει βάλει στην 'Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων' την αντίστοιχη εγγραφή και τώρα πώς θα τον αφαιρέσω να ξαναγυρίσω στον 8 ;; Ευχαριστώ πολύ φίλε IOSTEFO Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2010 από dhmak
IOSTEFO Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πας στο Windows update και κάτω στα αριστερά θα δεις τα εγκατεστημένα update όταν το ανοίξεις εκεί θα δεις το ΙΕ9 το αφαιρείς και αυτομάτως επιστρέφεις στα ΙΕ8.
The_Judas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι και το 78% της αγοράς. Μην υπερβάλλουμε. http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers Πάντως ο explorer έχω την εντύπωση πως απευθύνεται στους χρήστες που έχουν αγοράσει τα windows και δεν ξέρουν πως να αλλάξουν τον πλοηγό τους ή τους έχει γίνει συνήθεια. Δεν εξηγείται αλλιώς η δημοφιλία του.
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα αυτα τα Stats στην καλυτερη τα λες "στο περιπου" αφου ο τροπος που μαζευτηκαν δεν ειναι αντιπροσωπευτικος ολου του πλυθισμου.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι καλά που δεν θα τον χρεώσουν κιολλας τελος παντων, για αυτο το 70 -80 % του μεριδιου κτλ κτλ , διατηρω τις επιφυλαξεις μου τουλαχιστων σε οσα σαιτ εχω διαβασει στατιστικα (λογο δουλειας) ολα εχουν τον Firefox πρωτο και μετα ακολουθει οι ΙΕ ,που συμενει τουλαχιστων οι οι περισσοτεροι χρηστες που μπαινουν σε αυτα τα σαιτ μπαινουν με την αλεπου οι περισσοτεροι . τωρα απο που προκυπτει το 70 -80 % ενας θεος ξερει!
V.I.Smirnov Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως ο explorer έχω την εντύπωση πως απευθύνεται στους χρήστες που έχουν αγοράσει τα windows και δεν ξέρουν πως να αλλάξουν τον πλοηγό τους ή τους έχει γίνει συνήθεια. Δεν εξηγείται αλλιώς η δημοφιλία του. Εγώ και δεν έχω αγοράσει τα windows και ξέρω να τον αλλάξω. Απλώς δεν το κάνω διότι (για μένα και γι' αυτά που κάνω) δεν υπάρχει λόγος. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τον explorer και ούτε χρειάζομαι κάτι άλλο. Και πολλοί άλλοι το ίδιο, έτσι εξηγείται το ότι είναι δημοφιλής.
revvok Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι και το 78% της αγοράς. Μην υπερβάλλουμε. http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers Πάντως ο explorer έχω την εντύπωση πως απευθύνεται στους χρήστες που έχουν αγοράσει τα windows και δεν ξέρουν πως να αλλάξουν τον πλοηγό τους ή τους έχει γίνει συνήθεια. Δεν εξηγείται αλλιώς η δημοφιλία του. Καλά, αυτά τα stats counters μόνο μια πολύ γενική εικόνα μπορούν να δώσουν... Μια ματιά μόνο στα "Overestimation - Underestimation" που λέει εκεί..καταλαβαίνεις.
PCharon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όσοι αμφιβάλλετε για τα statistics, μήπως έχετε κανά site με μπόλικη επισκεψιμότητα ανεξάρτητο ειδικού τεχνολογικού ενδιαφέροντος, να δείτε από εκεί πόσοι μπαίνουν με τί; Γύρω στο 45-55% κυμαίνεται ο ΙΕ και συνεχίζει στην κατηφόρα. Τα 70-78% που αναφέρετε δεν είναι νούμερα 2010. Αν ίσχυαν ακόμα σχεδόν δε θα είχαμε λόγο να ασχολούμαστε με τους άλλους φυλλομετρητές. Βέβαια ισχύει η παρατήρηση, 50% είναι πάρα πολύ, είναι κυριαρχία, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό το τί συμβαίνει στον ΙΕ.
21century Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το καλο ειναι οτι εχει βελτιωθει οποτε προς το τελος του ετους θα τον δουμε στους υπολογιστες μας, παντως στο 64μπιτο φορητο που εχω τον Ι.Ε πρσγματικα πεταει...
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όσοι αμφιβάλλετε για τα statistics, μήπως έχετε κανά site με μπόλικη επισκεψιμότητα ανεξάρτητο ειδικού τεχνολογικού ενδιαφέροντος, να δείτε από εκεί πόσοι μπαίνουν με τί; Γύρω στο 45-55% κυμαίνεται ο ΙΕ και συνεχίζει στην κατηφόρα. Τα 70-78% που αναφέρετε δεν είναι νούμερα 2010. Αν ίσχυαν ακόμα σχεδόν δε θα είχαμε λόγο να ασχολούμαστε με τους άλλους φυλλομετρητές. Βέβαια ισχύει η παρατήρηση, 50% είναι πάρα πολύ, είναι κυριαρχία, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό το τί συμβαίνει στον ΙΕ. Σε τεχνολογικα site δεν μπαινει η πλειοψηφια οποτε αυτο τι δειχνει ? Ακομα και αν εκει εχουμε μολις 50% φανταστειτε τι εχουμε σε σελιδες που μπαινει η καθε κοπελιτσα, η η καθε μαμα, ο καθε μπαμπας κτλ κτλ κτλ. Εκτος αν πιστευουν πολλοι πως αλλαζουν τον υπαρχον Ιnternet Explorer με κατι αλλο..... Απλα τετοιου ειδους Stats εχουμε δει απειρα τα τελευταια 10 χρονια, τοσο απο Google οσο και απο Mozilla προκειμενου να κερδισουν τις εντυπωσεις.
PCharon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τεχνολογικα site δεν μπαινει η πλειοψηφια οποτε αυτο τι δειχνει ? Καλά... διάβασες καθόλου τί έγραψα; Προφανώς όχι ιδιαίτερα διότι βιάζεσαι να πεις την αντίρρησή σου. Δε μίλησα για τεχνολογικά sites και μιλάω για περίπτωση του να έχεις δει ιδίοις όμασι και όχι για statistics που θα μπορούσαν να θεωρηθούν "σερβιρισμένα", δεν αναφέρομαι σε καμία εταιρεία. Αυτά που λες δεν ισχύουν. Όχι, δε μπαίνει το 80% του κόσμου με ΙΕ, ακόμα και οι άσχετοι, κάνεις μεγάλο λάθος στη θεωρητική σου εκτίμηση, την οποία δεν επιβεβαιώνει κανένα στατιστικό, αν έχει τύχει να δεις στατιτιστικά από δικά σου sites ή από φίλους.
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δικα μου site στοχευουν σε ατομα που γνωριζουν και οχι στον καθενα, δες τι γινεται σε σελιδες τυπου In.gr η σε Yahoo.com/MSN.com/CNN.com/Youtube.com και θα δεις πως τα ποσοστα ξεπερνανε το 70%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα