Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια -προστασία χώρου

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα σκυλί που έχει εκπαιδευτεί για φύλακας δεν πρόκειται να φάει τόσο εύκολα το μπιφτεκάκι με το δηλητήριο, μην ανησυχείτε. Μόνο με πυροβόλο φεύγει απ' τη μέση. Αλλά εκεί δεν νομίζω να το ρίσκαραν και οι προβατοκλέφτες. Γίνεται χοντρό το πράγμα μετά.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ένα σκυλί που έχει εκπαιδευτεί για φύλακας δεν πρόκειται να φάει τόσο εύκολα το μπιφτεκάκι με το δηλητήριο, μην ανησυχείτε. Μόνο με πυροβόλο φεύγει απ' τη μέση. Αλλά εκεί δεν νομίζω να το ρίσκαραν και οι προβατοκλέφτες. Γίνεται χοντρό το πράγμα μετά.

Όπως και να το κάνεις, είναι ρίσκο, όπως λέει και η margaritagr. Και πέρα από το σκυλί, που είναι κρίμα, δε λέω, να δώσουν και χρήματα και πάλαι να το σκοτώσουν?

Πιστευω να κατάλαβες τι εννοω..Βρες εναν ανθρωπο απο κει τριγυρω που έχει ανάγκη απο εργασία και πές του απο τις 2 - 3 το βραδυ μεχρι τις 6 - 7 το πρωι...

Ποσο να πάρει ??? Αλλα απο την άλλη μηπως φοβηθεί στην ιδέα οτι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με κλέφτες και γίνει κανα "σκηνικο" είτε απο τον φυλακα ειτε απο τους κλέφτες...

Hint : καλο θα ηταν να οπλοφορει αλλα.....

Και βέβαια σε κατάλαβα. και εγώ εκεί το πήγα. Για την οπλοφορία, ίσως καμιά καραμπίνα με χοντρό αλάτι... αλλά και πάλι επικίνδυνο. Υπό σκέψη και συζήτηση.

Επαναφέρω λίγο αυτό με την ειδοποίηση, πχ waklie talkie ή κάτι άλλο. Καμιά ιδέα? Καμιά πρόταση?

Δημοσ.

Και βέβαια σε κατάλαβα. και εγώ εκεί το πήγα. Για την οπλοφορία, ίσως καμιά καραμπίνα με χοντρό αλάτι... αλλά και πάλι επικίνδυνο. Υπό σκέψη και συζήτηση.

Επαναφέρω λίγο αυτό με την ειδοποίηση, πχ waklie talkie ή κάτι άλλο. Καμιά ιδέα? Καμιά πρόταση?

+1 @ καραμπίνα με χοντρό αλάτι... :lol: το είχαν κάνει οι μαο μαο στο χωριό μου σε έναν (αλλοδαπό τελικα) που εκλεβε κοτες...

walkie talkie υπάρχουν. θες κάποιο με pmr (νομίζω έτσι λεγεται) που θα ενεργοποιει τη συνομιλία μόλις ακουστεί κάτι στο χώρο. Αλλα δεν θα αντεχει για πολύ η μπαταρία και όπως είπες στο χωρο δεν υπάρχει ρευμα (αν υπήρχε θα σου πρότεινα προβολείς με φωτοκύτταρα και σειρήνες). Αληθεια, εκει δίπλα υπάρχει τίποτα; σπιτια κλπ;

---------- Προσθήκη στις 12:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ----------

ίσως κατι τετοιο; http://www.getitnow.gr/prod/gadgets-and-toys/gadgets/fun-gadgets/brondi-fx-200-two-way-radio-pmr/prod330094pp/

Δημοσ.

παγιδευμενες πορτες με εκρηκτικα μικρης εντασης.

παγιδες του στυλ με το που ανοιξουν τη πορτα να τους πεσει κανας τσιμεντολιθος στο κεφαλι

και αν μπλεξεις λες οτι κατεδαφιστηκε το μαντρι απο τη δυναμη που βαλαν στη πορτα

Δημοσ.

Βαλε παγιδες...Εγω καθε πρωι πηγαινα και κοιτουσα αμα εχει πιαστει τιποτα,ωσπου ενα πρωι ειχα πιασει εναν αλβανο.Τον ελευθερωσα,τον απειλησα και δεν ξαναπατησε.

Δημοσ.

δεν χρειαζετε με καποιον τροπο να ειναι πατημενο το πληκτρο ολη την ωρα ωστε να ακους?

δηλ.θα παρεις και εναν φορτιστη μπαταριων+μπαταρια(αυτοκ.παιζει να μην βγαζει το βραδυ)

Δημοσ.

Επίσης δεν ξέρω αν θα υπάρχει και θέμα με την θερμοκρασία της rf μονάδας εξόδου. Ίσως να μην είναι σχεδιασμένη για πολύωρη εκπομπή.

Δημοσ.

Να σας πω ότι τα walkie talkie λειτουργούν άψογα. Η εμβέλεια είναι όντως τεράστια και μας καλύπτει, η ποιότητα είναι φοβερή, ακούγεται πεντακάθαρα, το vox δουλεύει όπως πρέπει.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...