Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια -προστασία χώρου

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Η θεία μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με κλέφτες. Έχει ένα μαντρί με κάποια πρόβατα και την έχουν κατακλέψει. Μπαίνουν μέσα, τα αρπάζουν και φεύγουν. Ο θείος μου έχει αγρυπνίσει άπειρες φορές, έχουμε πάρει σκυλιά, δεν γίνεται τίποτα. Τα σκυλιά τα σκοτώνουν και ο θείος δεν έχει πετύχει κανέναν. Η κατάσταση είναι και επικίνδυνη.

Με δεδομένο ότι ρεύμα δεν υπάρχει στον χώρο και ότι το μαντρί απέχει από το σπίτι κανα 5άρι χιλιόμετρα, τι λύση θα μπορούσαμε να βρούμε?

Η θεία είπε ότι κανα walkie talkie που θα είχε τη δυνατότητα να λειτουργεί όταν ακούει τον θόρυβο (όπως για τα παιδάκια) θα τη βοηθούσε. Αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Κοίταξα λίγο στο ebay, αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη. Αν μπορείτε να βοηθήσετε...

Επίσης, οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη και συζητήσιμη.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίρνεις μερικά δόκανα και τα βάζεις στο σημείο από το οποίο μπαίνουν. Τα καλύπτεις με λίγο χώμα και ξερόχορτα. B)

Δημοσ.
Παίρνεις μερικά δόκανα και τα βάζεις στο σημείο από το οποίο μπαίνουν. Τα καλύπτεις με λίγο χώμα και ξερόχορτα. B)

Θα πρέπει να τους εξαφανίσει μετά. Αλλιώς θα μπλέξει με την αστυνομία.

Δημοσ.
Θα πρέπει να τους εξαφανίσει μετά. Αλλιώς θα μπλέξει με την αστυνομία.

Και να μπλέξει δεν πιστεύω πως θα γίνει τίποτα. Τα δόκανα τα βάζουμε για ζώα (λ.χ. λύκους), όχι για εισβολείς. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει δουλειά κανείς να μπει στην περιουσία του.

Βέβαια εμείς εδώ παπαροφιλοσοφούμε, καλύτερα να ρωτήσει το δικηγόρο του μην πάθει καμιά πλάκα. :P

Δημοσ.
Και να μπλέξει δεν πιστεύω πως θα γίνει τίποτα. Τα δόκανα τα βάζουμε για ζώα (λ.χ. λύκους), όχι για εισβολείς. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει δουλειά κανείς να μπει στην περιουσία του.

Βέβαια εμείς εδώ παπαροφιλοσοφούμε, καλύτερα να ρωτήσει το δικηγόρο του μην πάθει καμιά πλάκα. :P

Έχει γίνει στην περιοχή μου με ηλεκτροφόρο φράκτη για βοοειδή. \δεν είχε βάλει κάθε 10 μέτρα πινακίδα που να προειδοποιεί για τον ηλεκτροφόρο φράκτη.

Θα πρέπει να βάλει πινακίδα, προσοχή δόκανα για λύκους. Μετά θα τον ταράξουν στις μηνύσεις οι οικολόγοι. :P:p:p

Δημοσ.

Στα σκυλιά ρίχνουν φόλες. Ο θείος μου έχει περάσει πολλά βράδια άυπνος κάνοντας βόλτες για να πετύχει τους κλέφτες, χωρίς τύχη. Πάντως δόκανα και ηλεκτρικοί φράχτες ρε παιδιά, δε μου ακούγονται πολύ καλές ιδέες.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση. Κάτι σε αυτό που είπα, δε θα κάνει δουλειά?

Α, και το σπίτι από το μαντρί είναι πάνω-κάτω 5 χιλιόμετρα.

Δημοσ.

πάντε αγοράστε σκυλιά τα οποία ομως ειναι ειδικά για φύλακες!! Αυτα ειναι τελεια εκπευδεμένα και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάζει...Αλλα να ξέρεις ειναι λιγο ακριβούτσικα...αλλιώς "προσλάβετε" εναν άνθρωπο να κανει νυχτερινη "σκοπια.."

Δημοσ.

αφου δεν ζουν απο αυτα απ οτι καταλαβα ας εγκαταλειψουν την ιδεα να ηρεμησουν...

πες βρηκε walkie talkie που πιανει στα 5κμ αντε να αντεξει ενα 3ωρο με μπαταριες. το βραδυ θα βαρανε σκοπιες για να ακουνε αν ειναι "υποπτος" ο ηχος?

ενας σκυλος που λεει πιο πανω για να μην μασαει στις φολες θα ναι μια λυση αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο οταν δεν μπορεις να ακουσεις τι γινετε στα 5κμ μακρια σου..

Δημοσ.

Από αυτά ζουν φίλε και παθαίνουν μεγάλη ζημιά. Θα πρέπει να βρεθεί λύση σίγουρα. Αλήθεια το walkie talkie θα κρατούσε μόνο τόσο? Γιατί αν κρατάει για λίγες μέρες, μόνο που θα βάλει ένα στο χώρο φύλαγης και ένα στο σπίτι, τους θορύβους θα τους ακούσει αν κάποιος μπει. Τα πρόβατα γίνονται ανήσυχα.

πάντε αγοράστε σκυλιά τα οποία ομως ειναι ειδικά για φύλακες!! Αυτα ειναι τελεια εκπευδεμένα και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάζει...Αλλα να ξέρεις ειναι λιγο ακριβούτσικα...αλλιώς "προσλάβετε" εναν άνθρωπο να κανει νυχτερινη "σκοπια.."

Και να αγοράσουμε. Δε θα τους ρίξουν φόλα? Σίγουρα. Ο ανθρωπος για το βράδυ, θέλει λίγο σκέψη.

Δημοσ.

Οχι σκυλια παιδια κριμα να σκοτωνονται ετσι

Και εκπαιδευμενο να παρουν, μπορει να τους το πυροβολησουν η να φαει τη φολα, γιατι δεν ειναι κ ρομποτ..

Καλυτερη λυση να προσλαβετε καποιον

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Ο ανθρωπος για το βράδυ, θέλει λίγο σκέψη.

Πιστευω να κατάλαβες τι εννοω..Βρες εναν ανθρωπο απο κει τριγυρω που έχει ανάγκη απο εργασία και πές του απο τις 2 - 3 το βραδυ μεχρι τις 6 - 7 το πρωι...

Ποσο να πάρει ??? Αλλα απο την άλλη μηπως φοβηθεί στην ιδέα οτι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με κλέφτες και γίνει κανα "σκηνικο" είτε απο τον φυλακα ειτε απο τους κλέφτες...

Hint : καλο θα ηταν να οπλοφορει αλλα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...