jtsc21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας παιδια, επεσε κατω ο εξωτερικος σκληρος μου δισκος (ηταν σε λειτουργια οταν επεσε) (wd 1tb) :-( :shock: οταν τον συνδεω στο pc μου, τα windows τον αναγνωριζουν εν μερει αλλα δε μποπρω να εχω προσβαση στα δεδομενα δοκιμασα και απο ubuntu τα οποια τον αναγνωριζουν αλλα μολις παω να τον προσπελασω κολαει.. any ideas???
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Άνοιξε το κουτί και βγάλε τον δίσκο. Αν έχει πάθει ζημιά μόνο ο controller ο δίσκος θα δουλέψει αν τον συνδέσεις στον υπολογιστή εσωτερικά. Αν δεν δουλέψει... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=401574
jtsc21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 παντως ξαναπροσπαθησα απο ubuntu και εσωσα καποια αρχεια που ηθελα. Μερικά βέβαια ήταν corrupted... Οι προσπελασεις ήταν πραγματικά άθλιες Απο windows δεν μπορεσα να κανω καν προσπελαση στο δισκο. Πως γινεται αυτο??
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Controller σπανια χαλαει απο πεσιμο, ο σκληρος θα τα ειδε κολυωμενα...... Τα windows ισος να διαβαζουν διαφορετικα τον σκληρο απο οτι το Ubuntu, δεν το εχω ψαξει ποτε.
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τα windows όντος έχουν άθλιο τρόπο να διαβάζουν τους δίσκους,αφού είδε έστω και λίγο τον σκληρό από ubuntu δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.