REDODIN7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά από πολύ σκέψη στο αν θα ξαναπάρω PS3 (αφού το παλιό αποδήμησε εις κύριον :cry: ) η Xbox 360 αποφάσισα τελικά να πάρω το δεύτερο :-) Τώρα όμως έπεσα σε νέο δίλημμα δεν ξέρω ποια έκδοση να πάρω :confused: ειμαι μεταξη αυτου και αυτου , στην τιμή είναι τα ίδια απλά το ένα είναι πιο νέο και πιο κομψό και το άλλο έχει πολλά extra . Περιμένω λοιπόν την γνώμη σας πως και πως :-)
gherudos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν το έχεις ακόμη το PS3 μπορώ να στο επισκευάσω. Στείλε μου πμ αν ενδιαφέρεσαι.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν το έχεις ακόμη το PS3 μπορώ να στο επισκευάσω. Στείλε μου πμ αν ενδιαφέρεσαι. Άργησες , μου βγήκε μια τάση για επιστημονική έρευνα και ξέσπασα πάνω του :mrgreen:
Genatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δωσε κατι παραπανω και παρε με τον 250GB σκληρο...Θα φορτωνεις το παιχνιδι μεσα και θα ναι σαν να μην εχεις το xbox360 ανοιχτο... Απο την αλλη ομως δεν ξερω αν φλασαρετε...(αν σε ενδιαφερει αυτο) Παντως τα Χριστουγεννα αν εχεις υπομονη πολλα καταστηματα θα κανουν προσφορες και θα παρεις σε καλυτερη τιμη την κονσολα σου.(πχ τα carrefour βαζουν -20%)
REDODIN7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα είναι να διαλέξω το παλιό που έχει πολλά extra η το καινούργιο που εχει καλύτερη κατασκευή και έχει ενσωματωμένο wifi . Όσο για το φλασαρισμα προς το παρόν με αφήνει αδιάφορο το μόνο θέμα που ίσος παίξει ρόλο ο δίσκος είναι τα παιχνίδια από το Xbox Live γιατί δεν ξέρω τη χώρο πιάνουν
Genatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Νταξει τα εξτρα ειναι της πλακας, αφου εχει πολυ μετρια παιχνιδια σαν δωρο... Δωσε 50€ και παρε μεγαλυτερο σκληρο και την καινουργια εκδοση, αν δεν σε ενδιαφερει το φλασαρισμα δεν εχει νοημα να παρεις την παλια εκδοση...
REDODIN7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Νταξει τα εξτρα ειναι της πλακας, αφου εχει πολυ μετρια παιχνιδια σαν δωρο...Δωσε 50€ και παρε μεγαλυτερο σκληρο και την καινουργια εκδοση, αν δεν σε ενδιαφερει το φλασαρισμα δεν εχει νοημα να παρεις την παλια εκδοση... Το FF το θεωρεις μετριο παιχνιδη :shock: , προσωπικά το θεωρώ πολύ δυνατό κίνητρο :-)
Genatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το FF το θεωρεις μετριο παιχνιδη :shock: , προσωπικά το θεωρώ πολύ δυνατό κίνητρο :-) Προσωπικα το θεωρω μετριο αφου δεν εχει καμια σχεση με τα FF του παρελθοντος αλλα δεν λεω αυτο. Μιλαω για τα αλλα "δωρα" που εχει που ειναι ψιλομουφα και μονο για achievements αξιζουν να τους ριξεις μια ματια.. Και μονο το ενσωματωμενο wifi θα σου παει 80€ αν δεν θελεις να χεις καλωδια.. (οποτε μιλαμε για 50€ παραπανω που θα δωσεις+30€ που κανει το παιχνιδι αυτη την στιγμη)
gherudos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως να ξαναπάρεις PS3 μιας κι έσπασε και θα μπορείς να κάνεις παραπάνω πράγματα με τα ίδια λεφτά;
darksoho33 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εγω αν δεν ειχα καθολου xbox θα επερνα την εκδοση final fantasy γιατι φλασαρεται, ενω αν το ηθελα για δευτερη κονσολα να παιζω αυθεντικα θα επαιρνα την δευτερη. οπως και να εχει καλη αγορα
Tigran Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν σκοπεύεις να το φλασάρεις, γιατί να πάρεις γενικότερα X360. Εκτός κι αν είσαι fan κάποιον από τους αποκλειστικούς τίτλους της κονσόλας (Halo, GoW, Mass Effect, Forza, Alan Wake), δεν βρίσκω κανέναν ιδιαίτερο λόγο να προτιμήσεις την κονσόλα της MS. Το PS3 Slim είναι από τις καλύτερες κονσόλες που έχουν περάσει από τα χέρια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.