Προς το περιεχόμενο

Devil May Cry (Ninja Theοry Project)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως αρκιβως το φανταζομουνα. Μιλανε για "great combat" τη στιγμη που μπορεσαν να το εξηγησουν μεσα σε 2 κουβεντες χωρις καν να μπουν στον κοπο να πουν κατι παραπανω για το (ανυπαρκτο) βαθυτερο συστημα. Διαβασα και το review του Edge που του δινει την ιδια βαθμολογια και απεχει -πολυ- απο το Review του Bayonetta. Απλα διαβαστε τα review back to back και θα καταλαβετε που δινουν βαρος στο ενα review και που στο αλλο.

Του πουστη ακομα και το Ninja Gaiden 3 (οχι η ανωτερη WiiU εκδοση) σαν combat παιχνιδι ειναι πολυ ποιο πανω απο αυτην την αηδια. Δεν παιζω DMC για την ιστορια του, γενικα δεν παιζω combat παιχνιδι για την ιστορια του. Ισως σαν παιχνιδι γενικα να μην αξιζει κατω απο 7-8 επειδη εχει αλλα που ανεβαζουν την βαθμολογια του αλλα εκει που μετραει ομως και ο λογος για τον οποιο ενας DMC φαν θα το παρει ειναι ανυπαρκτος.

R.I.P. DMC

Δημοσ.

πωπω.... εντάξι είμαι στην 3η πίστα και σκέφτομαι και να το παρατήσω ,τόσο χάλια, 0 humor ,ενα cheesy joke κάνανε για τα μαλιά του dante στην αρχή και το βρήκα τόσο τραγικό που αν είχα μπροστά μου developer της crapcom/ninja theory θα τον πατούσα μπουνιά στα φρύδια... δλδ τι κοροιδέυεις τους φαν της σειράς που καταστρέφεις?νομίζουν οτι μόνο τα μαλιά ενόχλησαν τον κόσμο?

tedius slow battle combos,με μούφα elements (κάποια τέρατα τα σκοτώνει το τάδε όπλο κτλπ ,σπάει ασπίδες),τραγικά κόκκινα εφε(δεν νομίζω να είμαι ο μόνος αλλα αυτή η κοκκινίλα παντού μου σπάει τα νέυρα,το Dmc4 είχε και πίστα με πάγο όλα πεντακάθαρα,τι κιτς κοκκινίλα είναι αυτή,και γράμματα στυλ no more heroes ,τι την είδε η Ninja theory ταραντίνο του gaming?μια θολούρα όλο το παιχνίδι πραγματικά,αν το συγκρίνει κανείς με το dmc4 νομίζω το 4 είναι πολύ πιο όμορφο και στον τομέα visuals επειδή είναι καθαρό) ,castelvania στυλ pull με το μαστίγιο για να πάς πιο μακριά στύλ indiana jones, αποτυχημένη uncharted απομίμηση καταστροφής εδάφους...

πραγματικά άντε να έπαιξα 1¨30 ώρα,δλδ αν παίξω και άλλο πόσο μπορεί να τσατιστώ...? για ποιό λόγο πραγματικά,μετά απο το τραγικό resident evil 6 ήρθε και το εντελώς μούφα dmc να αποδείξει οτι η capcom είναι η χειρότερη ιαπωνέζικη εταιρία και βαδίζει στα χνάρια της square ,καλό το street fighter 4 ,καλούτσικο το resident 5(εμένα μάρεσε)αλλα απο εκεί και πέρα το χάος ,και με τα dlc να πέφτουν σύνεφο day 1 στο δισκάκι σε αποτελειώνουν

btw χρόνια παρακαλάω για καινούριο breath of fire jrpg ,διότι το dragon quarter εγώ δεν το υπολογίζω καν για 5ο,για μένα 4 είναι τα bof games,θέλω Bof 5 ,αλλα έτσι όπως είναι η crapcom τώρα καλύτερα να μην το βγάλει ποτέ,θα σηκωθεί ο ryu θα μεταμορφωθεί σε kaiser dragon και θα τους κάψει τα σπίτια.....όπως έχω πει για την square αυτή τη γενιά οτι είναι dead to me(εκτός απο το twewy),το ίδιο λέω και για την capcom ,δεν βλέπω δρόμο επιστροφής,το δυαλίσανε το μαγαζάκι.

Παραληρείς....ότι να 'ναι γράφεις!!!! :P

Το ότι 2-3 άτομα σ'ένα topic "θάβουν" ένα πάρα πολύ καλό reboot(βάσει και ξένων forums και reviews) δεν κάνει πλέον σε κανέναν εντύπωση.

Δημοσ.

καλά ,πάιξε το bayoneta και μετά παίξε το dmc και δες τις διαφορές μόνος σου... τραγικό είναι το reboot,τα reviews λένε ότι νάνε και σε ξένα forums το θάβουν οι φαν της σειράς ,αν τώρα η capcom μοιράζει 5κιλα για να πάρει καλά reviews μετά το φιάσκο του resident evil 6 δεν πάει να πει οτι είναι καλο το παιχνίδι.btw το παίζω στο ps3 και έχει όντως κάποια framedrops κάποιες στιγμές ,παίζει να πέφτει στα 20fps.. ώρες ώρες σε κάποιες περιοχές tragic

btw απο την αρχή την ψιλιάζεσαι την δουλειά, με το που ξεκινάει η εισαγωγή και βλέπω τα εφέ και τις στριπερ λεω "dear god" ,για 14χρονα full casualised παιχνίδι το καταντήσανε,ίσως αν είναι κάποιος σε αυτήν την κατηγορία να του αρέσει dunno.

Δημοσ.

καλά ,πάιξε το bayoneta και μετά παίξε το dmc και δες τις διαφορές μόνος σου... τραγικό είναι το reboot,τα reviews λένε ότι νάνε και σε ξένα forums το θάβουν οι φαν της σειράς ,αν τώρα η capcom μοιράζει 5κιλα για να πάρει καλά reviews μετά το φιάσκο του resident evil 6 δεν πάει να πει οτι είναι καλο το παιχνίδι.btw το παίζω στο ps3 και έχει όντως κάποια framedrops κάποιες στιγμές ,παίζει να πέφτει στα 20fps.. ώρες ώρες σε κάποιες περιοχές tragic

Και το bayonetta έχω παίξει και όλα τα DmC έχω παίξει.....όλα τα reviews δεν μπορεί να γράφουν "ότι να 'ναι" επειδή εσύ το πιστεύεις/"βλέπεις" το game απο το δικό σου πρίσμα και σώνει και καλά αυτό είναι το σωστό και όλοι οι υπόλοιποι είναι λάθος.

.Αυτό λέγεται απλά ΓΝΩΜΗ-ΑΠΟΨΗ και δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή η γνώμη σου.Το bayonetta ήταν απίστευτα επαναλαμβανόμενο και κατά συνέπεια βαρετό αν εξαιρέσεις μόνο την "μάχη" με την Jeanne(αν θυμάμαι καλά τ'όνομα της).....αυτή είναι η δικιά μου γνώμη και εννοείται δεν έχω την απαίτηση να συμφωνείς.

Σ'ότι αφορά τους fans του DmC,επειδή και εγώ είμαι fan της σειράς βάσει όσων διαβάζω(forums και reviews) πάρα πολλοί fans παίζοντας το παιχνίδι έκαναν επικές κωλοτούμπες και αν θέλεις μπορώ με p.m να σου παραθέσω ξένα forums με κυριολεκτικά "καμμένους" fans του παιχνιδιού που μόνο καλά λόγια γράφουν πλέον για το συγκεκριμένο reboot ενώ ήταν πολύ επιφυλακτικοί στην αρχή και το αποτέλεσμα τους εξέπληξε θετικά σε σημείο ν'αναφέρουν μάλιστα ότι πολλές προσθήκες(σ'ότι αφορά το gameplay) της Ninja Theory ήταν προς την σωστή κατεύθυνση....και μην ξεχνάμε την έννοια του reboot σ'ένα game.

Και αν θέλεις,και εγώ περιμένω πως και πως την συνέχεια του DmC2...ελπίζω η κωλο-Capcom(γιατί μέχρι και για τα extra φρύδια του Kazuya->street x tekken θέλουν να τα σκας οι άθλιοι...μέχρι εκεί "έφτασαν" :P ) να μας το "δώσει" κάποια στιγμή μελλοντικά.

Δημοσ.

Μπορει να εχει ο καθενας την αποψη του αλλα θα πρεπει να εχει εκτεταμενη εμπειρια για να μπορει να μιλησει και να την περασει. Δεν μπορουμε να μιλησουμε οταν εμφανεστατα καποιος δεν εχει ασχοληθει με το παιχνιδι. Το Bayonetta ακομα και σημερα με εκπλησει με το βαθος του και τα artifacts που μπορεις να δωσεις στην γκομενα και να αλλαξει πληρως ο τροπος που προσεγγιζεις τη μαχη.

Εγραψες "επαναλαμβανομενο" αλλα δεν φενεται να καταλαβαινεις γιατι το εγραψες. Αυτα τα παιχνιδια ειναι επαναλαβμανομενα απο τη φυση τους για να σου δινει εσενα την δυνατοτητα να παιξεις πραγματικα και ουσιαστικα οπως θελεις με βαση το συσητμα μαχης του. Πατεντες επιθεσεων τις οποιες θα πρεπει να αναγνωρισεις και να αντεπιτεθεις αναλογα με το στυλ σου και το "build" Που εχεις δωσει στον χαρακτηρα.

Τα παιχνιδια αυτα αποτελουν την εξελιξη των beat-em-up και μονο οι φιλοι του πραγματικου combat θα το εκτιμησουν (με την ιδια λογικη που θα εκτιμησουν περισσοτερο το Virtual Fighter και Dead or Alive οι φιλοι των fighting games απο αλλα fighting). To να κανεις Reboot λοιπον μια σειρα σε κατι αλλο απο αυτο που ηταν (οπως το DMC) τοτε ειναι σιγουρο οτι θα τσαντισεις κοσμο γιατι τον κοροιδεψες.

Δημοσ.

Εγραψες "επαναλαμβανομενο" αλλα δεν φενεται να καταλαβαινεις γιατι το εγραψες. Αυτα τα παιχνιδια ειναι επαναλαβμανομενα απο τη φυση τους για να σου δινει εσενα την δυνατοτητα να παιξεις πραγματικα και ουσιαστικα οπως θελεις με βαση το συσητμα μαχης του. Πατεντες επιθεσεων τις οποιες θα πρεπει να αναγνωρισεις και να αντεπιτεθεις αναλογα με το στυλ σου και το "build" Που εχεις δωσει στον χαρακτηρα.

Τα παιχνιδια αυτα αποτελουν την εξελιξη των beat-em-up και μονο οι φιλοι του πραγματικου combat θα το εκτιμησουν (με την ιδια λογικη που θα εκτιμησουν περισσοτερο το Virtual Fighter και Dead or Alive οι φιλοι των fighting games απο αλλα fighting). To να κανεις Reboot λοιπον μια σειρα σε κατι αλλο απο αυτο που ηταν (οπως το DMC) τοτε ειναι σιγουρο οτι θα τσαντισεις κοσμο γιατι τον κοροιδεψες.

Πατέντες επιθέσεων μπορείς να κάνεις φαντάζομαι και με το τελευταίο DmC και ουσιαστικά ενοποίησαν/απλοποίησαν(κατά κάποιο τρόπο) τα modes της επίθεσης στο τελευταίο DmC που αποτελεί και REBOOT(ελπίζω να καταλαβαίνεις την έννοια σ'ότι αφορά ατμόσφαιρα/χαρακτήρα ή ακόμα και gameplay)...και είμαι σίγουρος ότι έχει πολύ βάθος(το gameplay) αν ασχοληθείς για καιρό.....το "επαναλαμβανόμενο" ξέρω πολύ καλά γιατί το γράφω....απίστευτο βάθος σε κινήσεις έχει και το tekken tag 2(μια και ανέφερες virtua fighter) και πρέπει να παίζεις για μήνες αλλά επειδή "ξεφύγαμε" το αν θέλει ο μέσος gamer να εμβαθύνει τόσο πολύ θα πρέπει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο game για αρκετό καιρό...το bayonetta είχε τα ίδια βαρετά-japanese bosses όπως και επαναλαμβάνω το βασικό του gameplay ήταν το ίδιο/"επαναλαμβανόμενο" και σίγουρα δεν αποτελεί κάτι περισσότερο απο μια "μίμηση" DmC.

Δημοσ.

Δυστυχως στο νεο DMC δεν εχει καμια πατεντα. One button παιχνιδι ειναι κυριολεκτικα με αθλιο collision detection. Ενα reboot λοιπον δεν ειναι απαραιτητο να καταστρεψει τα παντα στο ονομα της ιστοριας και του art direction. Μπορει να τα κανει αυτα χωρις να καταστρεψει τα game mechanics. Μιλαμε η μηχανη της μαχης ειναι αρκετα κατω απο το -πρωτο- DMC.

Τωρα για τον "μεσο" gamer ψιλοχεστηκαμε. Ο "μεσος" gamer Μια χαρα την βγαζει με το God of War. Υπαρχει χωρος για ολους και υπαρχουν παιχνιδια και franchise για ολα τα γουστα. Ας μην καταστρεφουμε τα παντα λοιπον. Θελεις ενα απλο hack and slash? Πιασε ενα God of War και εισαι ετοιμος. Θελεις ομως κατι σοβαροτερο απο αποψη gameplay? Πιασε ενα DMC(oχι το τελευταιο), Bayonetta, Ninja Gaiden (ναι ακομα και το τελευταιο) και εισαι ετοιμος.

Ο μονος λογος που το DMC εγινε reboot ηταν γιατι δεν υπηρχε περιπτωση η Crapcom να μπορεσει να φτασει ουτε στο μισο το καλουτσικο DMC4. Απαιτει δουλεια κατι τετοιο βλεπεις. Δουλεια την οποια σιγουρα δεν ετοιμοι να επενδυσουν (αφηνουμε την Platinum να το κανει γι αυτους) και φυσικα το γεγονος οτι σηματοδοτει φουλ την νεα πολιτικη της εταιριας.

Edit: Εδω το καλο one button gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=mT415jlEI0M

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως στο νεο DMC δεν εχει καμια πατεντα. One button παιχνιδι ειναι κυριολεκτικα με αθλιο collision detection. Ενα reboot λοιπον δεν ειναι απαραιτητο να καταστρεψει τα παντα στο ονομα της ιστοριας και του art direction. Μπορει να τα κανει αυτα χωρις να καταστρεψει τα game mechanics. Μιλαμε η μηχανη της μαχης ειναι αρκετα κατω απο το -πρωτο- DMC.

Τωρα για τον "μεσο" gamer ψιλοχεστηκαμε. Ο "μεσος" gamer Μια χαρα την βγαζει με το God of War. Υπαρχει χωρος για ολους και υπαρχουν παιχνιδια και franchise για ολα τα γουστα. Ας μην καταστρεφουμε τα παντα λοιπον. Θελεις ενα απλο hack and slash? Πιασε ενα God of War και εισαι ετοιμος. Θελεις ομως κατι σοβαροτερο απο αποψη gameplay? Πιασε ενα DMC(oχι το τελευταιο), Bayonetta, Ninja Gaiden (ναι ακομα και το τελευταιο) και εισαι ετοιμος.

Ο μονος λογος που το DMC εγινε reboot ηταν γιατι δεν υπηρχε περιπτωση η Crapcom να μπορεσει να φτασει ουτε στο μισο το καλουτσικο DMC4. Απαιτει δουλεια κατι τετοιο βλεπεις. Δουλεια την οποια σιγουρα δεν ετοιμοι να επενδυσουν (αφηνουμε την Platinum να το κανει γι αυτους) και φυσικα το γεγονος οτι σηματοδοτει φουλ την νεα πολιτικη της εταιριας.

Στην πρώτη σου παράγραφο δεν συμφωνώ....είσαι πολύ "αυστηρός" και κρίνεις ένα game πολύ νωρίς χωρίς να εμβαθύνεις όταν όπως γράφεις εσύ ο ίδιος είσαι fan του "βάθους" σ'ότι έχει να κάνει με gameplay και πρέπει ν'ασχοληθείς κάποιο χρονικό διάστημα για να διαπιστώσεις το "βάθος".Anw,εγώ αύριο-μεθαύριο θα το ξεκινήσω οπότε και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη αφού μετέφερα κυρίως ότι διαβάζω σε ξένα forums και reviews. ;)

Σ'όλα τα υπόλοιπα που έγραψες όμως(δεύτερη και τρίτη παράγραφοι) όχι απλά συμφωνώ αλλά επαυξάνω.....είπα να μην αναφέρω το κατά τ'άλλα απλό(σε gameplay) GOW γιατί θα μας "ζάλιζαν" οι κολλημένοι αλλά χαίρομαι που το έκανες.Άσε,που προσωπικά πιστεύω ότι είχε να δώσει αυτός ο τίτλος το έδωσε....καιρός είναι να βγάλει ένα καινούριο ip η Santa Monica μετά απο σχεδόν 8 χρόνια GOW....ισχύει πολύ απλά αυτό που γράφεις....δεν έχει βάθος το gameplay αλλά συμπληρώνω ούτε πλέον και το story το οποίο και εξαντλήθηκε.

Εννοείται για φέτος περιμένω κυρίως την παιχνιδάρα LOS2!!! B)

Υ.Γ.

"Ξεκόλλα" με το demo και τον κάθε μέσο gamer που ανεβάζει video στο youtube άσε που φαίνεται και ξεκάθαρα ότι ο τύπος τρολάρει/μλκίζεται κανονικά!!!  ;)

Δημοσ.

Ξερεις τι συμβαινει, δεν ειναι οτι ειμαι εγω "αυστηρος", ειναι οτι ειδαμε 10 φορες καλυτερα αποτελεσματα πριν ποσα χρονια με "λίγοτερο" hardware. Ουτε ποσταρω απλα το βιντεο καθε τυχαιου μιας και το παιχνιδι το "εφαγα" στο Demo ο ιδιος και πραγματικα το βρηκα επιφανειακο μεχρι εκει που δεν παει και γνωριζοντας την Ninja Theory δεν βλεπω να γινεται καλυτερο αργοτερα. Κανενα review δεν κανει λογο για το gameplay και την πορεια αυτου. Το Eurogamer κατι παει να κανει και προσωπικα το review το διαβαζω σαν 5/10 και οχι σαν 8/10. Ναι ενταξει ειναι νωρις ακομα για να εντοπισεις τα "καλουδια" αλλα κοβω το δεξι μου οτι δεν εχει τιποτα.

Ακομα και απο το Demo φενεται οτι για συγκεκριμενους εχθρους πρεπει να χρησιμοποιεις συγκεκριμενα οπλα. Προσεξε δεν ειναι οτι τα αλλα οπλα ειναι απλα λιγοτερο χρησιμα αλλα οτι ειναι απλα αχρηστα εναντιον τους. Σωνει και καλα να χρησιμοποιησεις το Χ οπλο εναντιον του Ψ αντιπαλου. Το Platforming ειναι της πλακας και για γελια, πραγματικα μας θεωρουν ζωαδια. Συγνωμη αλλα εμενα ως φιλο της σειρας εδω και 12 χρονια με προσβαλει. Ενα remake/reboot Οπως θες πες το σκοπος του ειναι να παει τη σειρα μπροστα και αυτο μονο μπροστα δεν μπορω να το θεωρησω.

Δημοσ.
Ακομα και απο το Demo φενεται οτι για συγκεκριμενους εχθρους πρεπει να χρησιμοποιεις συγκεκριμενα οπλα. Προσεξε δεν ειναι οτι τα αλλα οπλα ειναι απλα λιγοτερο χρησιμα αλλα οτι ειναι απλα αχρηστα εναντιον τους. Σωνει και καλα να χρησιμοποιησεις το Χ οπλο εναντιον του Ψ αντιπαλου.

Και εδώ συμφωνώ....και μένα αυτή η "προσθήκη"/αλλαγή με ξενέρωσε....πάντως πολλοί που έπαιξαν το demo(το οποίο και εγώ δοκίμασα) και αργότερα "έπιασαν" το game γράφουν για σημαντικές(θετικές) διαφορές σε αρκετούς τομείς....αύριο-μεθαύριο λογικά θα το ξεκινήσω.

Δημοσ.

Εμενα εν καιρο θα μου το φερει ο θειος στο PC γιατι DMC χωρις 60 frames δεν γινεται για εμενα και φυσικα θα σχηματισω την πληρης δικη μου ολοκληρωμενη αποψη αν αντεξω την αλλαγη προσωπικοτητας του Dante και το τελειωσω.

Δημοσ.

Πληροφοριακά και μόνο,όσοι έχετε και τις 2 κονσόλες καλό είναι να το παίξετε στο 360:  ;)

Απο το review του ign:

"Though it should be noted, with a certain severity, that the 360 version is clearly superior in this pair. Its PS3 counterpart struggles to keep a steady framerate which is sadly characteristic of PS3 games running on the Unreal Engine."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...