Προς το περιεχόμενο

Devil May Cry (Ninja Theοry Project)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα τραγικο και καθολου ενδιαφερον. Καταρχην κανει μπαμ απο μακρια και απο πολλα χιλιομετρα οτι το "skill" gameplay εχει παψει να υπαρχει και πλεον περασαμε σε hack and slash επιπεδο του 1 και 2 πληκτρων. Ουτε καν θα πιανει το δαχτυλακι του Devil May Cry 1, ποσο μαλλον του 3.

Για εμας που θελουμε DMC δραση θα κυκλοφορησει συντομα το DMC HD collection για PS3.

Δημοσ.

Βρε ίσως σου αρέσει, γούστα είναι αυτά. Το θέμα είναι η άθλια δυτικοποιήση ενός πολύ Ιαπωνικού τίτλου. Από κλασσικό arcade action σχεδόν platforming το κάνανε.

Οκ θα παραδεχθώ πως ο Donte δεν είναι πια τελείως Edward. Είναι και λίγο Jacob τώρα...

Δημοσ.

Την παλευω ενα παιχνιδι να ειναι χειροτερο απο το προηγουμενο ή να εχει λαθος επιλογες αν το ολο εγχειρημα ειναι οκ. Εδω μιλαμε για φουλ πισωγυρισμα και εντελως διαφορετικο focus του παιχνιδιου ακομα και απο το πρωτο DMC που βγηκε 10 χρονια πριν. Μην με ρωτησεις καν "καλα πως το ξερεις οτι το παιχνιδι δεν θα εχει skill based gameplay" γιατι απλα θα σου απαντησω οτι "το εμπειρο μου ματι..." κτλ κτλ.

Που εισαι μωρη Platinum games να μας δωσεις ενα Bayonetta 2 να γουσταρουμε?

Δημοσ.

Ετσι ακριβως το game το απλοποιησαν στα παντα.

Οπως ειπε ο ikaruga στην προηγουμενη σελιδα αν "κοβει" το ματι σας,ευκολα

θα παρατηρησετε πως πλεον μιλαμε για ενα απλο hack&slash σε φαση darksiders

παρα του στυλ παιχνιδιου που ειχαμε συνηθισει στα προηγουμενα DMC και ειδικα στα 3,4.

Δεν σχολιαζω την αποφαση το παιχνιδι να σχεδιαστει με 30 fps cap μιας και θα εχουμε

χαμηλοτερο pacing.

Επισης δεν εχω να πω τιποτα για την ξεφτυλα που πανε να περασουν σαν Story,μου τον εκανες σαν τα μουτρα σου ρε Αντωνιαδης,μου αλλαξες ολο τον χαρακτηρα του τον εκανες καπνιστη σαδομαζοχιστη και μου πετας τωρα οτι η μανα του δεν ηταν Ανθρωπος αλλα αγγελος? Ασε ρε αδερφε τωρα ασε...ολη η δυναμη του Dante ανεκαθεν ηταν το ανθρωπινο στοιχειο που ειχε ως δαιμονας.Και μου ερχεσαι εσυ και βαζεις angel/human/demon mode.

Να το δεχτω οτι το game δεν εχει βγει ακομα και ξερουμε πολυ λιγα σε σχεση με το τελικο αποτελεσμα,αλλα αυτα τα λιγα εχουν κανει το 90% των φανς να RAGE-αρουν.Επισης στο τελευταιο gameplay trailer παρατηρησα οτι βαζουν και καποια quick action sequence με ηλιθιοτητες γραμμενες σε τοιχους οπως πχ σε εναν γκρεμο που δειχνει και γραφει Death/die? Δεν θυμαμαι ακριβως.Επομενη σταση για την Ninja Theory θα ειναι να βγαλει τα hardcore modes απο το παιχνιδι μιας και με την λογικη που ακολουθουν τωρα δεν ειναι και παρα πολλοι οι gamers που θα παιξουν σε τετοιο επιπεδο(π.χ Dante Must Die)Χεστο μωρε τσαμπα να τρεχει η AI?.

Υ.Γ ουτε στο Devil May Cry 4 ηταν τοσο καλο το Story αλλα δεν το ειχαν κανει και ΟΛΟ retcon

"ασπριζει το μαλλι του οταν εχεις DT"και Μ@ΛΑΚΙΕΣ.

Δημοσ.

Για γέλια το έχουν κάνει. Ότι και να προσθέσουν, την ποιότητα των ιαπωνικών DMC δεν πρόκειται να τη φτάσουν. Ευτυχώς έρχεται η HD collection σε λίγο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποιο ενθαρυντικα τα 2 νεα βιντεακια αλλα και παλι δεν με ξεγελα το εμπειρο ματι μου. Combat system για παιδακια. Απο την αλλη ομως μαρεσει πολυ το artwork (εκτος απο τον ιδιο τον Dante).

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια μου είναι παντελώς αδιάφορο όπως έχει γίνει.

Το θέμα είναι φάγαν τόσο κράξιμο που οι προσδοκίες έπεσαν στα τάρταρα και ότι και να κάνουν τώρα φαίνεται βελτίωση.

Λέω πάντως να πάρω την HD έκδοση. Ξέρει κανένας αν το 3 έχει βελτιωθεί σε σχέση με το port του υπολογιστή ?

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια μου είναι παντελώς αδιάφορο όπως έχει γίνει.

Το θέμα είναι φάγαν τόσο κράξιμο που οι προσδοκίες έπεσαν στα τάρταρα και ότι και να κάνουν τώρα φαίνεται βελτίωση.

Λέω πάντως να πάρω την HD έκδοση. Ξέρει κανένας αν το 3 έχει βελτιωθεί σε σχέση με το port του υπολογιστή ?

Και βεβαια εχει βελτιωθει σε γραφικα και ανανεωση καρε.Βασικα φαινεται πολυ καλα και φυσικα παιζει ακομα καλυτερα. :P

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=jccTX6Q-s28&feature=g-hist

χαχαχαχα έλεος, ο virgil με πατημένο γλυτσε μαλί δεν θα σώσει το κατεστραμένο παιχνίδι, ακόμα τον dante ψάχνω εγώ ,που είναι τα αστεία? οεο... ενα μαμάτο κομμάτι των devil may cry ήταν τα αστεία του dante που δεν τον 'ενοιαζε τπτ ,εδώ βλέπουμε ενα σοβαρό πιτσιρικά....

με λίγα λόγια μέχρι στιγμής απότι κατάλαβα απο τα videos έχουμε ενα αρκετά πιο αργό dmc με σοβαροφανή διαλόγους και plot...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...