RedPanda Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) OFFICIAL E3 gameplay trailer για όνομα του θεού... ούτε γραφικά, ούτε μουσική, ούτε Dante, ούτε design, ούτε gameplay, ούτε ιστορία... OfficialNinjaTheory tube 493 likes, 1,082 dislikes πραγματικά μεγάλη απογοήτευση, από εκεί που περιμέναμε λίγο φούστα-μπλούζα κατάσταση αλλά τουλάχιστον καλή δράση στο trailer η μάχη είναι αργή και απλά αδιάφορη, τίποτα καινούργιο. ούτε μια μικρή προσπάθεια να πάρει στοιχεία από god of war / bayonetta Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2011 από RedPanda
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Επίσης αμφιβάλλω οτι το gameplay θα είναι το γνωστό hardcore skill-based που είδαμε στα προηγούμενα 4. Προβλέπω ενα casual-based God of War rip-off σε αυτόν τον τομέα. Βλέπε Castlevania. Το castlevania μια χαρα skill based μαχη εχει. Οχι σε επιπεδα Ninja Gaiden η Bayonetta αλλα σιγουρα σε επιπεδα DMC1, 2 k 4.
empire_1924 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 OFFICIAL E3 gameplay trailer για όνομα του θεού... ούτε γραφικά, ούτε μουσική, ούτε Dante, ούτε design, ούτε gameplay, ούτε ιστορία... OfficialNinjaTheory tube 493 likes, 1,082 dislikes πραγματικά μεγάλη απογοήτευση, από εκεί που περιμέναμε λίγο φούστα-μπλούζα κατάσταση αλλά τουλάχιστον καλή δράση στο trailer η μάχη είναι αργή και απλά αδιάφορη, τίποτα καινούργιο. ούτε μια μικρή προσπάθεια να πάρει στοιχεία από god of war / bayonetta RedPanda όταν γράφεις για το Devil May Cry "ούτε μια μικρή προσπάθεια να πάρει στοιχεία από god of war / bayonetta",είναι ότι πιο άκυρο θα έγραφε κάποιος για την ιστορία που έχει το συγκεκριμένο game....πραγματικά πλάκα κάνεις τώρα;;Έχει ανάγκη το Devil May Cry να πάρει/δανειστεί στοιχεία απο τα games που ανέφερες όταν το Devil May Cry προυπήρχε και των 2(GOW,Βayonetta);;Φίλε μου το GOW και η Bayonetta(που προσωπικά μ'άφησε εντελώς αδιάφορο) έχουν δανειστεί στοιχεία απο το Devil May Cry και όχι το αντίθετο.Και όπως θα είδες στο video γράφει:"WORK IN PROGRESS GAMEPLAY"!!! Φιλικά!
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 RedPanda όταν γράφεις για το Devil May Cry "ούτε μια μικρή προσπάθεια να πάρει στοιχεία από god of war / bayonetta",είναι ότι πιο άκυρο θα έγραφε κάποιος για την ιστορία που έχει το συγκεκριμένο game....πραγματικά πλάκα κάνεις τώρα;;Έχει ανάγκη το Devil May Cry να πάρει/δανειστεί στοιχεία απο τα games που ανέφερες όταν το Devil May Cry προυπήρχε και των 2(GOW,Βayonetta);;Φίλε μου το GOW και η Bayonetta(που προσωπικά μ'άφησε εντελώς αδιάφορο) έχουν δανειστεί στοιχεία απο το Devil May Cry και όχι το αντίθετο.Και όπως θα είδες στο video γράφει:"WORK IN PROGRESS GAMEPLAY"!!! Φιλικά! Μιλαει γι αυτο το νεο DMC, οχι για το DMC franchise. Εγω αυτο καταλαβα.
empire_1924 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ikaruga24 το κατάλαβα και επαναλαμβάνω ότι έγραψα το έγραψα "φιλικά" και ξαναγράφω ότι η απάντηση μου ήταν για το καινούριο Devil May Cry το οποίο προφανώς/εννοείται θα στηριχθεί στην παλιότερη σειρά Devil May Cry(που ξεκίνησε το 2001) σ'ότι αφορά το gameplay και όπως όλοι γνωρίζουμε η Capcom ήταν ο developer του δεύτερου-τρίτου και τέταρτου Devil May Cry,όπως και ο publisher όλων των Devil May Cry και τώρα απλά η Capcom είναι μόνο publisher του καινούριου Devil May Cry και η NinjaTheory είναι ο developer....δηλαδή ρε παιδιά τι περιμένουμε ν'αλλάξει....το gameplay;;Δεν παίζει,ξεχάστε το...απλά η αλλαγή υπάρχει στον Dante ο οποίος εμφανίζεται σε μικρότερη/νεαρότερη ηλικία,εξού και το καινούριο λουκ στα μαλλιά του...δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθει το story και το game γενικότερα,ούτε αν θα κάνουν κάποιες επιπλέον προσθήκες στο gameplay που κατ'εμέ αυτός ο τίτλος δεν τις έχει ανάγκη,άλλοι τίτλοι τις είχαν γι'αυτό και δανείστηκαν στοιχεία απο το Devil May Cry,οπότε μην κρίνουμε πρόωρα κάτι το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εγω παλι δεν εχω δει western developer να εχει πετυχει το skilled gameplay των japanεζων. Ειδικα η Ninja Theory που εδειξε περιτρανα με τους 2 προηγουμενους τιτλους της οτι απλα δεν το κατεχει το πραγμα και το πρωτο gameplay video που βλεπουμε απλα επιβεβαιωνει αυτο που ολοι περιμεναμε. Βλεπεις -σημερα- trailer του Devil May Cry 1 και πραγματικα καταλαβαινεις που το πανε οι ανθρωποι. Ομοιως και για τα υπολοιπα 3. Αυτο το "νεο" DMC ομως πραγματικα δεν φενεται να κανει κατι τετοιο. Του λειπει το brutality που εχουν τα προηγουμενα (ειδικα το 3) και αυτο φενεται απο τα βιντεο ακομα. Ειμαι σιγουρος οτι στο χερι θα ειναι ακομη χειροτερο. Οσο για το Bayonetta, απο τον δημιουργο του Devil May Cry ειναι φτιαγμενο με την ιδια λογικη και design. Σκεψου το σαν το -πραγματικο- νεο DMC.
empire_1924 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εγω παλι δεν εχω δει western developer να εχει πετυχει το skilled gameplay των japanεζων. Ειδικα η Ninja Theory που εδειξε περιτρανα με τους 2 προηγουμενους τιτλους της οτι απλα δεν το κατεχει το πραγμα και το πρωτο gameplay video που βλεπουμε απλα επιβεβαιωνει αυτο που ολοι περιμεναμε. Βλεπεις -σημερα- trailer του Devil May Cry 1 και πραγματικα καταλαβαινεις που το πανε οι ανθρωποι. Ομοιως και για τα υπολοιπα 3. Αυτο το "νεο" DMC ομως πραγματικα δεν φενεται να κανει κατι τετοιο. Του λειπει το brutality που εχουν τα προηγουμενα (ειδικα το 3) και αυτο φενεται απο τα βιντεο ακομα. Ειμαι σιγουρος οτι στο χερι θα ειναι ακομη χειροτερο. Οσο για το Bayonetta, απο τον δημιουργο του Devil May Cry ειναι φτιαγμενο με την ιδια λογικη και design. Σκεψου το σαν το -πραγματικο- νεο DMC. Μάλλον εννοείς την Team Little Angels για το Bayonetta.Στο Bayonetta ειλικρινά δεν μ'άρεσαν τα bosses βρε ikaruga και το story μου φάνηκε ψιλοαδιάφορο...προσωπική άποψη πάντα.Είναι στο χέρι πάντως της Capcom ως publisher να ρίξει άκυρο στην NinjaTheory και ν'ακυρώσει το νέο Devil May Cry....δεν πιστεύω δηλαδή ότι η Capcom θα κυκλοφορήσει κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με την προηγούμενη σειρά(σ'ότι αφορά το gameplay και κάποια στοιχεία της),αν βεβαίως σέβεται και η ίδια την ιστορία και επιτύχια που είχε ο τίτλος της....αυτό τουλάχιστον θέλω να πιστεύω. Και για να μην αδικώ το Bayonetta θα παραθέσω μια πραγματικά επική μάχη και θα συμπληρώσω ότι το gameplay του παιχνιδιού συνολικά ήταν υπέροχο,απλά δεν μ'ενθουσίασε προσωπικά το story και δεν μ'άρεσαν τα bosses...σ'αυτό το σημείο όμως του παιχνιδιού υποκλίνομαι!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ybAHpfkiCEg&feature=relmfu και η συνέχεια: http://www.youtube.com/watch?v=HO13M46SYhc&feature=fvwrel
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Οι devs του Bayonetta σε μεγάλο μέρος αποτελούνταν απο τους δημιουργούς του πρώην Clover Studio, και τον Kamiya τον δημιουργό του DMC1.
skanjos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το bayonetta έχει το πιο fast battle system μετά το zone of the enders,ναι έχει λίγο κλισέ διάλογο και ιστορία gtp,αλλα είναι παιχνιδάρα εκεί που πρεπει,μόνο το devil may cry 3 είναι πάνω απο το bayoneta για μένα, όσο για το dmc τα έχω πει απο την αρχή του thread και όποιος ήξερε την Ninja theory είχε την ίδια άποψη με μένα,καταστροφή της σειράς θα είναι και θα επιστρέψουν στο κλασικό devil may cry 5 στο επόμενο game.δεν θα είναι η πρώτη πετυχημένη σειρά που καταστρέφει η capcom,θυμάται κανείς το breath of fire dragon quarter? απο τότε έχουμε να δούμε breath of fire παιχνίδι ,ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και με το dmc.
RedPanda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Για να είμαι λίγο πιο σαφής όταν είπα God of War σκεφτόμουν τις ιδέες που είχε στο τομέα των γραφικών, στο τεχνολογικό κομμάτι άσχετα με το στυλ της σχεδίασης του, που ήταν φρέσκο όπως και να το κάνουμε. Και για το Bayonneta, τη μάχη, που όπως αναφέρθηκε έγινε από άτομα που έκαναν παλαιότερα το Devil May Cry. Το πρόβλημα μου με το DmC είναι πως δεν φαίνεται να έχει ΤΙΠΟΤΑ καινούργιο να επιδείξει. Ακόμα και το μαστίγιο του, αν προσέξετε που αρπάζει εχθρούς είναι όπως το devil arm του Nero. Ούτε κανένα effect στα γραφικά, ούτε κανένα καινούργιο trick στην μάχη (που ούτε καν σπαθί δεν έχει). Αντίθετα κατάφερε να κάνει τη μάχη αρκετά αργή και σκεφτείτε, αυτό είναι το trailer που συνήθως είναι κομμένο και ραμμένο με ότι πιο εντυπωσιακό έχει να δείξει το παιχνίδι. Το μόνο καινούργιο που φαίνεται ότι έχει, είναι πως αντί για δαίμονες, έτσι όπως μοιάζει ο χαρακτήρας, θα πολεμάει εθισμούς ! Φαντάζεστε ? Τελειώνει το DmC και η μεγάλη αποκάλυψη είναι πως τίποτα από αυτά δεν ήταν πραγματικό αλλά πολεμούσε στο μυαλό του ναρκωτικά, αλκοόλ, τραύματα, χωρισμούς... Πίκρα. Αμέσως μετά από το trailer του DmC, δείται αυτό του DevilMayCry 4, για περισσότερη πίκρα.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αμέσως μετά από το trailer του DmC, δείται αυτό του DevilMayCry 4, για περισσότερη πίκρα. Μιλάμε για ένα trailer 5 ετών, που αν κάποιος έβλεπε τα δύο trailers θα νόμιζε οτι αυτό του 4 θα ήταν το πιό καινούργιο...
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Το link δεν περιεχει HD ποιοτητα. Δες εδω για να καταλαβεις για τι τεραστιες διαφορες μιλαμε για ενα παιχνιδι 4 ετων. http://www.youtube.com/watch?v=R0VCOWM3aOo
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Η ειρωνεία είναι οτι η MT Framework του DMC4 είναι πιο καινούργια απο την Unreal Engine 3 που θα χρησιμοποιεί το καινούργιο DmC!
RedPanda Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Sure. We're ready. RT @LanzAlentzia: @PG_kamiya If Capcom came and asked you and platinum to do DMC, would Platinum management go for it? Platinum “ready” to develop DmC Devil May Cry σοβαρά θυμάστε ποτέ μεγαλύτερο κράξιμο για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού ?
skanjos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Sure. We're ready. RT @LanzAlentzia: @PG_kamiya If Capcom came and asked you and platinum to do DMC, would Platinum management go for it? Platinum “ready” to develop DmC Devil May Cry σοβαρά θυμάστε ποτέ μεγαλύτερο κράξιμο για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού ? δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να το δούμε αυτό... κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε την Ninja theory εντελώς κατατάσοντας τους ως ανίκανους να αναλάβουν μια μεγάλη σειρά. πίστευα θα είχαν βάλει μυαλό και στην capcom να τους τραβίξουν λίγο τα λουριά αλλα και στην Ninja theory τουλάχιστον για τον πρωταγονιστή... εγώ κάνω το καθήκον μου σαν gamer και φαν της σειράς.μποικόταρα το enslaved δεν το έπαιξα καν,και δεν πρώκειται να παίξω κανένα παιχνίδι της Ninja theory.και φυσικά η capcom δεν πέρνει δεκάρα απο μένα αν δεν δω resident evil 6/breath of fire 5/devil may cry 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα