spacecowboy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καθομουν διαβαζα το νημα (ναι εχω παιξει ολα τα dmc εκτος του 2) ειχα παιξει και το demo στο ps3 και δεν μου ειχε γεμισει το ματι ειναι η αληθεια...το ξεκινησα σημερα στο pc και ναι ενταξει δεν ειναι dmc1 το wow effect που μου ειχε δωσει τοτε (2002 να ηταν? 2003? δεν θυμαμαι σιγουρα πανε χρονια ) αλλα ρε παιδια ειναι διασκεδαστικο game τελικα με ωραιο gameplay και μερικοι εδω μεσα το κανεται να μοιαζει με σκουπιδι...τελικα δεν ειναι ετσι ακριβος τα πραγματα...skanjo btw καταλαβαινω τη εννοεις με το βαθμο δυσκολιας και εχεις 1 δικιο τα παιχνιδια οσο πανε σε "περνουν απο το χερακι και σου δειχνουν το δρομο" δεν ειναι τυχαιο αλλοστε οτι 1 απο τα ποιο αγαπημενα μου παιχνιδια τα τελευταια χρονια ειναι το dark-demons souls που ειναι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που περιεγραψα πιο πριν...αλλα και σι λιγακι υπερβαλεις για το dmc
empire_1924 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ναι πραγματικά δεν μπορούμε εμείς οι hardcoriles να τα κάνουμε αυτά, το μόνο που κάνει σε όλο το βίντεο είναι να εκμεταλέυεται το hook και το aerial του angel weapon,2 κουμπιά...πωπω δυσκολία.... δεν χρειάζεται να βάλω βίντεο απο πιο παλιά dmc και combos,όταν σε αυτό το βίντεο που παραθέτεις όλα τα combo είναι aerial.... με το stinger finish... εφόσον θεωρείς αυτά πραγματικά Hardcore combos μην ποστάρεις καν πλζ,τσάμπα τον εαυτό σου θάβεις... δεν κάνω κωλοτούμπα, το παιχνίδι δεν είναι devil may cry για μένα,ένα 7-8/10 απλό παιχνίδι που στα 60 fps είναι πιο ευχάριστο στο μάτι μου τουλάχιστον.μάλλον ότι θέλετε βλέπετε κάποιοι. κωλοτούμπα θα ήταν απο εκεί που το έκραζα να έλεγα οτι είναι τοπ. Μάλλον είσαι "απελπισμένος" πλέον για να γράφεις κάτι τέτοιο με αυτά που γράφεις περί "θαψίματος"....επιμένω και πιστεύω ότι δεν βγάζεις το 1/10 του video γιατί μόνο hardcore δεν είσαι και πόσο μάλλον DmC fan....αν ήσουν δεν θα βγάζες τόσο hate για τον τίτλο....Hater may Cry ίσως να είσαι,μέχρι εκεί. Ελπίζω να ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά,ήμουν ξεκάθαρος ότι το DmC3(κατ'εμέ πάντα) είναι μακράν το καλύτερο/"βαθύτερο" σε gameplay hack n slash ever και εννοείται μετά απο τόσα χρόνια έχουν "ανέβει" πάρα πολλά videos με εντυπωσιακό gameplay γι'αυτό και έγραψα ότι το συγκεκριμένο video αποτελεί συν τοις άλλοις και ένα ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ(όπως θα γνωρίζεις φαντάζομαι το τελευταίο DmC μόλις 3 εβδομάδων game είναι)...με απλά λόγια ότι θέλεις απομονώνεις και ότι να 'ναι γράφεις...τόσο "απελπισία". Προσπαθείς άσκοπα να υπερασπιστείς το "θάψιμο" σου στο game γιατί πολύ απλά είσαι εκτεθειμένος πλέον(βάζω στοίχημα ότι το game δεν το "'πιασες" ούτε καν στο Dante Must Die πόσο μάλλον στα Heaven or Hell και Hell and Hell ως κατά τ'άλλα hardcore που δηλώνεις ότι είσαι ) και πιστεύω επίσης έχεις εκτεθεί και βάσει(των "πληρωμένων" στο σύνολο τους reviews κατά τ'άλλα) metacritic και βάσει απόψεων απο σοβαρά forums και όχι σαν αυτά που παραθέτεις->βλέπε gamespot(απλά τραγικό)...ειδικά μετά το port του PC πιστεύω θα εκτεθείς ακόμα περισσότερο. Τώρα του δίνεις μάλιστα 7-8/10 απο αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος που έχει διαβάσει το "θάψιμο" που έχεις κάνει για τον συγκεκριμένο τίτλο πόσο σταθερός είσαι στις απόψεις σου και πόσο πραγματικά πιστεύεις αυτά που γράφεις....αλλά είπαμε εσύ δεν είσαι "πρόβατο" ενώ ως hardcore gamer σχεδόν πάντα "ξεχωρίζεις".Προφανώς το ιστορικό των posts σου δεν έχει καμία σχέση με την βαθμολογία που τώρα δίνεις(έστω και αν αναφέρεσαι στο port του PC,αφού υποτίθεται/γνωρίζαμε ότι εσένα δεν άρεσε σχεδόν τίποτα στο game)μέχρι σχεδόν "σκουπίδι" το χαρακτήρισες....τόσο "απελπισία". Απο μένα ένα 8.5-9!!!!
skanjos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 το έχω πει και παλιότερα ένα μέτριο 7-8 game είναι ,αν δεν είχε τον τίτλο dmc,τώρα που τον έχει είναι 0/10 για μένα, γράφε ότι θες γράφε και κάνε και όσα account Θες για να λες ότι θες,άτομα που σέβομαι την άποψη τους στο forum λένε τα ίδια με μένα οπότε κλάιν το τι σκέφτονται 2-3 τρολλ
empire_1924 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 το έχω πει και παλιότερα ένα μέτριο 7-8 game είναι ,αν δεν είχε τον τίτλο dmc,τώρα που τον έχει είναι 0/10 για μένα, γράφε ότι θες γράφε και κάνε και όσα account Θες για να λες ότι θες,άτομα που σέβομαι την άποψη τους στο forum λένε τα ίδια με μένα οπότε κλάιν το τι σκέφτονται 2-3 τρολλ Φοβερή τοποθέτηση/σοβαρό/"hardcore"( ) επιχείρημα:"το έχω πει και παλιότερα ένα μέτριο 7-8 game είναι ,αν δεν είχε τον τίτλο dmc,τώρα που τον έχει είναι 0/10 για μένα"....no comment,απλά. 2-3 accounts; Πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ "απελπισμένος". Sorry αλλά θα σ'απογοητεύσω,1 έχω μόνο σε αντίθεση μάλλον με ορισμένους που είμαι σίγουρος ότι έχουν τουλάχιστον 2....για να το γράφεις άλλωστε κάτι περισσότερο θα ξέρεις επ'αυτού. Αν εσύ γνωρίζεις 2-3 ακόμα(accounts)/άτομα tespa που να συμφωνούν μαζί σου σχεδόν σε μόνιμη βάση τι χρειάζεσαι όλες τις υπόλοιπες απόψεις,το metacritic και γενικά όλα τα υπόλοιπα ΣΟΒΑΡΑ forums που υπάρχουν...αφού βάσει των γραφομένων σου(εμμέσως) ουσιαστικά ότι γράφεις είναι ο "κανόνας" και το "σωστό"...μάλλον "ξέμεινες" απο επιχειρήματα. Σ'ότι αφορά το video εκτός της προηγούμενης μου απάντησης,ξέχασα να συμπληρώσω ότι είμαι σίγουρος δεν το είδες ολόκληρο....και εκτός ότι πιστεύω δεν βγάζεις το 1/10 του συνδυασμού των combos του video επαναλαμβάνω δεν είσαι τίποτα περισσότερο απο ένας hater οπότε YmC(you may cry) άφοβα τόσο πολύ που έχεις εκτεθεί πλέον. Μια και "μιλάμε" επίσης για άτομα που σεβόμαστε εγώ απλά θ'αναφέρω και ένα πραγματικά υπαρκτό πρόσωπο(και όχι "accounts") τον Hollow με τον οποίο μάλιστα έχω αντιπαρατεθεί ουκ ολίγες φορές(σε άλλο ΣΟΒΑΡΟ forum) αλλά με "υγιή" τρόπο και όχι "hardcoriko"/απόλυτο/μονίμως αρνητικό/fanboyistiko/"δήθεν" όπως γράφεις εσύ και τα υπόλοιπα σου accounts ή tespa οι 2-3 γνωστοί πλέον "ακόλουθοι" που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο...το μάθαμε πλέον το fanboyiko "κολπάκι".
spacecowboy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω ειμαι το δευτερο acc του empire? και troll μαλιστα τωρα που το παρατηρω... μαλιστα Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2013 από spacecowboy
klainmaingr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δε ξέρω τι λέτε παραπάνω εγώ μια χαρά παιχνιδάρα το βλέπω απο τις 3-4 πρώτες missions. Με τρώει το χέρι μου για original. Και όχι τα μούτρα του τυπάκου δε με εκνεύρισαν όσο περίμενα. Έχει έναν πιο new age dantoαέρα. Σίγουρα θα προτιμούσα τον real dante αλλα και αυτός δεν είναι κάτι tragic. Το level design είναι μάλλον αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο. Γουστάρω αυτή την παράνοια που υπάρχει παντού.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Copy-paste απο το ιδιο thread στην PC σελιδα. Το τελειωσα και εγω. Λοιπον σαν Devil May Cry ειναι χειροτερο απο το 2. Ειναι χαλαρα το χειροτερο DMC ολων με διαφορα και σαν DMC δεν λεει τιποτα. Παρα αυτα ομως σαν παιχνιδι ειναι καλο. Εχει ορισμενα πραγματα που πραγματικα εκαναν πολυ καλα οπως ο σχεδιασμος των πιστων. Παρα πολυ καλοφτιαγμενα τοπια και τρελα γενικα να επικρατει μεσα στο Limbo. Ο νεος Dante δεν ειναι -τοσο- ασχημος αλλα δεν ειναι Dante. Επισης ποιος το περιμενε οτι ο Virgil Θα ηταν σε τοσο χειροτερο επιπεδο και απο τον ιδιο τον Dante και οχι δεν μιλαω μονο απο πλευρας εμφανισης (που ετσι και αλλιως και οι 2 ειναι πραγματικα για γελια). Ξεφευγω απο το gameplay που απλα ουτε φτανει τα παλια DMC (δεν κανει καν προσπαθεια εδω που τα λεμε) αλλα η μαχη του ειναι διασκεδαστικη μεχρι το σημειο που αρχιζει να διαχωριζει τους εχθρους μεταξυ μπλε και κοκκινου. Εξαιρετικα ΒΛΑΚΩΔΕΣ σχεδιασμος και δεν προσδιδει κανενα απολυτως βαθος ή -και καλα- καποιου ειδους στρατηγικη για τη μαχη. Σπαστικο επισης το γεγονος οτι δεν εχει lock on. Τα controls επισης ειναι περιπλοκα χωρις λογο. Η ιστορια προσωπικα μου αρεσε. Αυτο που δεν μου αρεσε οπως ειπα και πριν ειναι οι χαρακτηρες και η συμπεριφορα τους...ειδικα του Virgil. Τα bosses ειναι της πλακας απο αποψη gameplay αν και απο αποψη σχεδιασμου τοσο ο Bob οσο και ο τελικος ηταν αξιοι σαν Devil May Cry bosses. Η μουσικη ειναι ή του υψους ή του βαθους. Εχει ορισμενα εξαιρετικα κομματια και εχει και αλλα που κυριολεκτικα προτιμω να κλεισω τον ηχο. Στην τελικη ομως θα το κρινω σαν ενα παιχνιδι που φερει το ονομα Devil May Cry και ετσι θα του βαλω ενα 5/10. Οι ποντοι που αφαιρουνται εχουν να κανουν σχεδον αποκλειστικα με το gameplay.
Andre85 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πάντως το παιχνίδι μου αρέσει πολύ και μπράβο μου!!!!!
skanjos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πάντως το παιχνίδι μου αρέσει πολύ και μπράβο μου!!!!! μπράβο σου btw ο δημιουργός του resident evil revelations είπε οτι σκέφτονται και reboot για resident evil, να δω τον leon emo ,τον chris chuck norris και την ada wong στριπερ... αυτά και φυσικά να βάλουν μέσα και μουσική dubstep ,τι μόνο το dmc να έχει? 1
skanjos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 in your fu@#%$#@ing face crapcom http://www.forbes.com/sites/erikkain/2013/02/05/are-fans-to-blame-for-lower-than-expected-dmc-sales/ 1.2εκ και πολλά τους είναι . ο κόσμος ψήφισε με το πορτοφόλι του, σε τεράστιο πλέον userbase ,με άποιρη διαφήμιση και καλά γκούχου "πληρωμένα" reviews δεν κατάφερε να πουλήσει ούτε καν το 1/3 απο αυτά που πούλησε το dmc4 στο 1/5 του userbase. κακιά ώρα capcom, δεν φταίνε οι φανς ,αλλα εσείς που καταστρέψατε το devil may cry, ο κόσμος ψήφισε με το πορτοφόλι του κάτι που δεν έχουμε δει εδώ και καιρό και σας έδωσε μια τεράστια γροθιά στο στομάχι.τώρα βάλανε σαν στόχο τα 2εκ ,μισά απο αυτά που έχει πουλήσει το dmc4 για longterm sales, δεν πρόκειται να τα πετύχει με τις κονσόλες νέας γενιάς στο κατόφλι του 2013. σαν φαν της σειράς απο το πρώτο devil may cry ,αυτό είναι νίκη για μένα, χαίρομαι πραγματικά, και ελπίζω ο κόσμος έτσι να αρχίζει και να σκέφτεται που δίνει τα λεφτα μπας και δούμε καλύτερα παιχνίδια,το αστείο είναι οτι αυτοί οι !@$#%^$^ θεωρούν τις πωλήσεις δεδομένες, ε δεν είναι λοιπόν, δεν είναι όλοι πρόβατα να αγοράζουν ότι διαφημίζεται πλέον.συνεχίστε το ίδιο βιολί εκεί στην crapcom και δείτε πως θα φαλιρίσετε στην νέα γενιά... 1
Tilemaxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Φααααααααααπ! Μια μεγάλη νίκη για εμάς, κλάμα για τους άπληστους της Capcom. Τώρα τσακιστείτε και αρχίστε να φτιάχνετε το πραγματικό DMC5.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Με το ζόρι 1 εκ. και κάτι ψηλά το DmC, ενώ περίμεναν 2+ πωλήσεις. Δεν τους χάλασε. Πάμε τώρα για ένα πραγματικό JP DMC5. Το μόνο που φοβάμαι είναι οτι δεν προλαβαίνουν να το βγάλουν στις current-gen κονσόλες, αν και ποτέ δεν ξέρεις.http://www.eurogamer.net/articles/2013-04-18-capcom-excessive-outsourcing-has-resulted-in-a-decline-in-quality 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Παιζει να ειναι η πρωτη νικη ever σε τετοιο βαθμο για εναν τετοιον hardcore τιτλο. Αντε και εις τα του resident evil επισης. 1
Tilemaxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Σημαντικότατη νίκη που παράλληλα δίνει ένα ηχηρό μήνυμα στους άπληστους devs. Ή αφήνετε κορυφαίες σειρές έτσι όπως ήταν, ή θα πατώνετε. Μου αρέσει που στις αρχές έλεγαν οτι δυτικοποίησαν το DMC για να έχει μεγαλύτερη απήχηση στο δυτικό κοινό, όταν το "μη casual" DMC4 έπιασε τα 3εκ. περίπου χαλαρά.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Λοιπόν μια διόρθωση: Προσέξτε, 1.15 εκ. είναι οι projected sales της Capcom για το DmC (δηλαδή πόσο περιμένει να πουλήσει), και όχι όσο ΕΧΕΙ πουλήσει μέχρι τώρα. Σύμφωνα με το Vgchartz, μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 690.000 αντίτυπα και στις τρείς πλατφόρμες. Πάμε λίγο να το συγκρίνουμε με τις πρόσφατες κυκλοφορίες DMC: DMC:DMC Collection (δεν βγήκε σε PC): DMC4 (όταν η install base των κονσολών το 2008 ήταν πολύ μικρότερη απ' οτι τώρα)*αγνοήστε το 3 και το 4, έτσι και αλλιώς δεν μετράνε στις πωλήσεις.Μιλάμε για τρελό ξεβράκωμα. Ακόμα και το χειρότερο της σειράς, DMC2 πούλησε 1.9 μύρια. Τρελή ήττα ο πανίβλακας Αντωνιάδης, να μην μπορεί να ξεπεράσει ούτε το DMC2 σε πωλήσεις, που είχε βγεί μόνο στο PS2. Το απόλυτο ξεβράκωμα και ένα απ' τα μεγαλύτερα φιάσκα του gaming. Άντε γειά παπαγαλάκια και στημένοι δημοσιογράφοι που προσπαθούσατε να κάνετε το άσπρο-μαύρο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα