Προς το περιεχόμενο

Devil May Cry (Ninja Theοry Project)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνώ σε αρκετά σημεία με αυτό το review αλλα διαφωνώ κάθετα σε κάποια,π.χ με την ιστορία(δεν μάρεσε καθόλου),με το οτι το casualised που πλέον μπορεί ο πιο noob να κάνει φοβερά κόλπα είναι καλό επειδή οι φίλοι σου μπορούν πλέον να κάνουν αυτά που έκανες... (το παιχνίδι το παίζω για μένα χέσ@$@$#κα αν οι φίλοι μου κάνουν ότι κάνω, παλιά στο dmc 3 ένας φίλος μου καθόταν στον καναπέ του έλεγα παίξε ρε και μου έλεγε όχι ρε φίλε μαρέσει να βλέπω εσύ πως παίζεις.γιατί? γιατί δεν μπορούσε να κάνει αυτά που κάνω και όταν με έβλεπε να ξεφέυγω απο τους αντιπάλους και να τους βαράω στο 1 δευτερόπτο στα 20 που ήταν valnruable χοροπηδούσε απο χαρά)και κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι χτές το είδα το review.

τέσπα το παιχνίδι για μένα αν δεν λεγόταν devil may cry θα ήταν 8/10 ,είναι αξιόλογο,αλλα επειδή και μόνο λέγεται devil may cry πέρνει απο μένα 0 στα 10,γιατί? γιατί σκότωσε ένα απο τα 5 περίπου αγαπημένα μου fransize, και το εννοώ άσε που δεν βλέπω δρόμο επιστροφής πλέον,περίμενα 4 χρόνια για νέο devil may cry,μια νέα ιστορία του Dante,καινούριο gameplay στο είδος να ξαναπάω στο dante must die και να λιώσω ώρες μέχρι να βγάλω τρελά combos... για μένα με εξαιρεση το dmc2 ¨ηταν 10/10 games αλλα μέχρι και εκείνο με τράβηξε στο να το λιώσω και άνετα του δίνω 9/10,και θέλω να συνεχιστεί η παλιά ιστορία έχει ακόμα πολλά κενά, για μένα αυτό που έγινε είναι σαν το mgs2 που βάλανε τον raiden μέσα, σκεφτείτε στο 3 και στο 4 να μην είχαμε solid snake ,θάνατος θα ήταν για την σειρά.

έγιναν τόσα πολλά Butchered στον τίτλο που δεν είναι devil may cry, αξιόλογο παιχνίδι αν το συγκρίνεις με το τι κυκλοφορεί έξω,αλλα αν το συγκρίνεις με παλιά devil may cry τότε είναι μούφα, 

btw έκαναν και μια συζήτηση 4 άτομα στο gametrailers 40λεπτά video όπου συζητούσαν για το game,ανάμεσα είναι και ο marcus beer,απο αυτό το βίντεο είναι 3 άτομα που δεν γνωρίζουν καν την σειρά και το πρώτο τους devil may cry είναι το 4....απορώ τι το γυρίσαν το βίντεο.μιλάνε για πιο προσιτό σε νέο audience και οτι αυτό είναι καλό για το παιχνίδι,καταστροφή είναι,αν σε κάποιον άρεσε το devil may cry 5 (αν το βγάζανε)θα μπορούσε να δοκιμάσει και τα παλιότερα για να μάθει την ιστορία ,όπως θα έκαναν αρκετοί αν βγάζανε το hd collection πιο κοντά στο release του 4 ,ο κόσμος ξεχνάει έυκολα,το Hd collection το πήραν μόνο φανς της σειράς,άντε και καμιά 20κ που τους άρεσε το 4 και είπαν να δοκιμάσουν το παλιό. ένα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών είναι το dmc3 και είμαι άτομο που δεν του αρέσουν καθόλου τα prequel γιατί θέλω να μαθαίνω την ιστορία προς τα μπροστά,γιαυτό και δεν μου άρεσε το mgs3 αν και οι περισσότεροι το θεωρούν το καλύτερο αν όχι το 2ο καλύτερο μετά το mgs1. είχε τα πάντα τέλειο gameplay ,καταπληκτική ιστορία,απίστευτο depth,απίστευτους χαρακτήρες,απίστευτο humor.χωρίς να είναι καθόλου cheesy ή να προσβάλει κάποιον.

Btw εμένα που είμαι φαν της σειράς με προσβάλει αυτό που κάνανε με την περούκα,γιατί προσβάλει έναν εικονικό χαρακτήρα μιας σειράς που λάτρεψα, και είναι αυτό που λέει και ο τύπος στο review, ένα fuck u στους φανς της σειράς,και το αστείο είναι οτι βάλανε άσπρα μαλιά στο demon mode, βάλανε άσπρα μαλιά όταν το τερματήσεις και τώρα βάζουν όλο το dante costume σαν dlc στα 4ε,που κολούσε το "not in a million years" πραγματικά όμως μόνο τον εαυτό τους κοροιψαν εκεί..

edit: το ένα τρίτο απο το dmc 4 πούλησε για τις πρώτες μέρες(αγγλια), http://www.eurogamer.net/articles/2013-01-21-uk-chart-dmc-devil-may-cry-horns-its-way-to-top-spot αν σκεφτείτε το πόσες κονσόλες υπήρχαν το 2008 και το πόσες σήμερα ,τραγικά τα sales για devil may cry game

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.

Η hardcorila μερικων εδω μεσα παντως ξεχειλιζει σαν την ποδαριλα.

Ε ετσι ειναι, τι ειναι δυνατον να υπαρχουν διαφορετικα γουστα και διαφορετικες απαιτησεις απο gamer σε gamer και ειναι δυνατον αυτοι οι gamers να ψαχνουν τα αναλογα παιχνιδια? Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν τον βλέπω και πολύ angry tbh. Μια χαρά για fun AAA, Awesome shit τίτλο μιλάει.

Afaic με έπεισε να το παίξω. Και ναί έχω τερματίσει πολλάκις ότι κινείται απο dmc.

Δημοσ.

Ε ετσι ειναι, τι ειναι δυνατον να υπαρχουν διαφορετικα γουστα και διαφορετικες απαιτησεις απο gamer σε gamer και ειναι δυνατον αυτοι οι gamers να ψαχνουν τα αναλογα παιχνιδια? Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

Εχει μεγαλη διαφορα το γουστο και η προτιμηση και αλλο το να λεει καποιος οτι αυτο το παιχνιδι οποιος το παιξει δεν ειναι hardcore gamer.

Οταν καποιος θεωρει τον εαυτο του gamer παιζει τα παντα. Μιας και μιλαμε για γουστο ομως ο καθενας επιλεγει αναλογα με την αρεσκεια του πιο παιχνιδι θα λιωσει. Ακομα και ενα απλο παιχνιδι pinball στα χερια ενως εμπειρου, μπορει πραγματικα να γινει hardcore εμπειρια.

Aν δε πεταγες τις χαζομαρες περι hardcorilas εγω προσωπικα δε θα μιλαγα καν. Προφανως ο καθενας επιλεγει με βαση το γουστο του. Αλλα δε μπορει να λες εχω λιωσει το ενα παιχνιδι και να κραζεις εμενα που δε το εχω λιωσει και μετα να κραζεις ενα αλλο παιχνιδι χωρις να εχεις αφιερωσει το 1/8 του χρονου.

Δημοσ.

Εχει μεγαλη διαφορα το γουστο και η προτιμηση και αλλο το να λεει καποιος οτι αυτο το παιχνιδι οποιος το παιξει δεν ειναι hardcore gamer.

Οταν καποιος θεωρει τον εαυτο του gamer παιζει τα παντα. Μιας και μιλαμε για γουστο ομως ο καθενας επιλεγει αναλογα με την αρεσκεια του πιο παιχνιδι θα λιωσει. Ακομα και ενα απλο παιχνιδι pinball στα χερια ενως εμπειρου, μπορει πραγματικα να γινει hardcore εμπειρια.

Aν δε πεταγες τις χαζομαρες περι hardcorilas εγω προσωπικα δε θα μιλαγα καν. Προφανως ο καθενας επιλεγει με βαση το γουστο του. Αλλα δε μπορει να λες εχω λιωσει το ενα παιχνιδι και να κραζεις εμενα που δε το εχω λιωσει και μετα να κραζεις ενα αλλο παιχνιδι χωρις να εχεις αφιερωσει το 1/8 του χρονου.

Εχεις μπερδεψει το hardcore με το "hardcore". Δεν ειπα ποτε οτι αν καποιος ασχοληθει με αυτο δεν ειναι hardcore gamer γενικοτερα. Αυτα τα παιχνιδια ομως εξ' ορισμου ειναι φτιαγμενα για harcore ξυλακηδες σαν και του λογου μου. Αν τα gameplay mechanics απο πισω δεν υποστηριζουν βαθος και αρκετα ψηλο ταβανι για mastery τοτε μιλαμε για παιχνιδι button masher το οποιο χαρακτηριζει τελεια το νεο DMC. Ναι δεν εχω ασχοληθει ακομα (λιγες μερες μεινανε για να μου το φερει ο θειος) αλλα ξερω οτι εχω δικιο και μου αρεσει που τουλαχιστον ο αγριεμενος Τζο το γνωστοποιει αυτο στο review του.

Εν συντομια τι λεει ο ανθρωπος.

- Μιλαμε για ενα πολυ καλο παιχνιδι.

- Εξαιρετικο design σε πιστες και περιβαλλοντα

- Ωραιος κοσμος και ιστορια

- Εξαιρετικη μουσικη (προσωπικα δεν συμφωνω)

- Πολυ καλο animation και γενικα γραφικη σχεδιαση

- Βλακωδες σχεδιασμος του νεου Dante (και ο Virgil ειναι χειροτερα) τοσο σε εμφανιση και κυριως στον χαρακτηρα του(ς)

- Μικρες απαιτησεις σε οτι αφορα το gameplay απο τους παικτες

- Απαξ και εισαι hardcore του ειδους θα απογοητευτεις και ειδικα οσο ανεβαζεις επιπεδα δυσκολιας τοσο τα προβληματα κανουν αισθητη την παρουσια τους

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τον βλέπω και πολύ angry tbh. Μια χαρά για fun AAA, Awesome shit τίτλο μιλάει.

Afaic με έπεισε να το παίξω. Και ναί έχω τερματίσει πολλάκις ότι κινείται απο dmc.

πού είσαι χαμένος εσύ? απόταν πήγες αγγλία μειώθηκαν τα ποστ σου χεχε, τέσπα δοκίμασε το και πες μας την άποψη σου.

εγώ το τερμάτισα μια ,δεν το ξανα ακουμπάω ,ο τερματισμός είναι όντως τραγικός (dlc incoming !!!! with true ending)δεν σποιλεριάζω..

Δημοσ.

Σας stalkάρω και έχω καεί με το league of legends. ;p Κατα τα άλλα ήμουν ανάμεσα στο να ξεκινήσω το dmc ή το the cave και αν αργήσει λίγο ακόμα ο θείος με βλέπω για το δεύτερο. Βγαίνει σε ένα sitting σε medium/hard ή θέλει 10 ώρες+ ?

Δημοσ.

θα το ξαναπαίξω στο pc, τουλάχιστον εκεί ένα πράγμα διορθώθηκε και φαίνεται αρκετά τραγική διαφορά,τουλάχιστον στην αίσθηση,όχι οτι θα δώσει βάθος στο battle system αλλα πάλι το φέρνει πιο κοντά στο devil may cry, φυσικά skip όλα τα videos..δεν αντέχω να τον ακούω πραγματικά,ειδικά στα πρώτα Missions

http://www.gametrailers.com/videos/7hwwq5/dmc--devil-may-cry-60fps-comparison

το βίντεο είναι απο gametrailers δεν ξέρω γιατί το κολλάει "devil-may-cry-60fps-comparison" ίσως ο player τους επειδή είναι καμένος λίγο

Δημοσ.

Ξεκίνησαν οι "κωλοτούμπες"....πολύ αμφιβάλλω hollow αν τα 3-4 άτομα που "θάβουν" το game(και το παίζουν harcorilla και καλά) να μπορούν να βγάλουν το 1/10 του παρακάτω video το οποίο αποτελεί απλά ένα πρώτο δείγμα του τι μπορείς να βγάλεις.Προφανώς και θ'ακολουθήσουν και άλλα.

http://www.youtube.com/watch?v=55xnoNkHxFc

Εννοείται το DmC3 δεν φτάνεται(σε gameplay) αλλά εδώ υπάρχει μια μεγάλη λεπτομέρεια....το DmC3 είχε κατ'εμέ μακράν το καλύτερο/βαθύτερο gameplay EVER,και αναφέρομαι σε ότι hack n slash έχει "βγει" μέχρι τώρα όπως και το πρώτο DmC ήταν μοναδικό σ'ότι αφορά την "ατμόσφαιρα" του.Στο τελευταίο DmC ο Dante είναι νέος,ανώριμος οπότε λογικό είναι να βρίζει,είναι στ'αρχ..δια του(όπως ήταν πάντα άλλωστε) και το βασικότερο δεν ξέρει ποιος είναι....με απλά λόγια μιλάμε για ένα PREQUEL στο οποίο δεν έχει διαμορφώσει την "εικόνα" του ακόμα.

Όχι δεν θα γίνω σε μόνιμη βάση "κομμώτρια" να κρίνω το κοντό μαλλί του γιατί πολύ απλά με την προσθήκη του DLC φαίνεται ότι είναι εμφανισιακά ουσιαστικά ο ίδιος.Η κατά τ'άλλα τραγική/απαράδεκτη "πολιτική" των DLC της Capcom είναι ευρέως γνωστή οπότε και δεν θα σχολιάσω περαιτέρω.

Btw το port στο PC είναι σχεδόν "μέρα με την νύχτα" με τις κονσόλες....κλάσεις ανώτερο!!!

Δημοσ.

ναι πραγματικά δεν μπορούμε εμείς οι hardcoriles να τα κάνουμε αυτά, το μόνο που κάνει σε όλο το βίντεο είναι να εκμεταλέυεται το hook και το aerial του angel weapon,2 κουμπιά...πωπω δυσκολία.... δεν χρειάζεται να βάλω βίντεο απο πιο παλιά dmc και combos,όταν σε αυτό το βίντεο που παραθέτεις όλα τα combo είναι aerial.... με το stinger finish... εφόσον θεωρείς αυτά πραγματικά Hardcore combos μην ποστάρεις καν πλζ,τσάμπα τον εαυτό σου θάβεις...

δεν κάνω κωλοτούμπα, το παιχνίδι δεν είναι devil may cry για μένα,ένα 7-8/10 απλό παιχνίδι που στα 60 fps είναι πιο ευχάριστο στο μάτι μου τουλάχιστον.μάλλον ότι θέλετε βλέπετε κάποιοι. κωλοτούμπα θα ήταν απο εκεί που το έκραζα να έλεγα οτι είναι τοπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...