QuantumWanderer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχω την εξής απορία. Έστω ότι αγοράζεις ένα μηχάνημα που έχει μέσα νόμιμα τα Windows 7 GR (π.χ. Home Premium 64-bit). Υπάρχει νόμιμος τρόπος να αλλάξεις σε αγγλικό περιβάλλον χωρίς φυσικά να αγοράσεις νέο license; Ξέρω ότι παλιά δεν υπήρχαν αυτά τα κόλπα, αλλά νομίζω ότι κάτι έχω ακούσει για νέες μεθοδολογίες επίσημα παρεχόμενες. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/ This feature is only available in Windows 7 Enterprise and Ultimate. Όπως βλέπεις σε home δεν γίνεται ενώ σε Enterprise και Ultimate γίνεται.
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/ Όπως βλέπεις σε home δεν γίνεται ενώ σε Enterprise και Ultimate γίνεται. Ετσι φενεται! Δες εδω: http://forum.tabletpcreview.com/microsoft-windows-7-forum/27826-windows-7-handwriting-recognition-multi-language-doesnt-work-w-workaround.html Το εχω κανει προσωπικα,χθες! Το εχω αλλαξει απο αγγλικα σε ελληνικα και ισπανικα και το ξανα επαναφερα στα αγγλικα! Εγω εψαχνα μονο το handwriting recognition,αλλα στα 7 για να το πετυχεις,πρεπει πρωτα να περαστουν οι γλωσσες που θες στο λογισμικο σου! ---------- Προσθήκη στις 21:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ---------- και αυτο δεν ειναι παρανομο,απλα δεν ειναι επισημο απο την MS!
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 και αυτο δεν ειναι παρανομο,απλα δεν ειναι επισημο απο την MS! Αν το πάρεις αυστηρά είναι παράνομο,αφού η microsoft δεν σου δίνει την άδεια να το κάνεις αν δεν έχεις Enterprise η Ultimate.
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει ορος,αυστηρα! Ή ειναι παρανομο ή οχι! Εδω χρησημοποιεις ενα δωρεαν προγραμμα για να αλλαξεις καποια settings των λογισμικων που σου ανοικουν,νομιμα! ---------- Προσθήκη στις 21:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ---------- Η microsoft τα πακετα με τις γλωσσες τα παρεχει δωρεαν,φτανει να μπορεις να τις εγκαταστισεις στο λογισμικο σου!
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει ορο,αυστηρα!Ή ειναι παρανομο ή οχι! O.K. είναι παράνομο. Εδω χρησημοποιεις ενα δωρεαν προγραμμα για να αλλαξεις καποια settings των λογισμικων που σου ανοικουν,νομιμα! Δεν σου ανοίκουν,αγοράζεις το δικαίωμα για την χρίση τους. Η microsoft τα πακετα με τις γλωσσες τα παρεχει δωρεαν,φτανει να μπορεις να τις εγκαταστισεις στο λογισμικο σου! Σε όσους αγοράσανε ποίο ακριβά την άδεια για Enterprise η Ultimate.
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δικαιουμε να κανω οτι παρεμβαση θελω,πανω σ'αυτα! Και τελως,μπορει να μην μου δινει την αδεια να τα χρεισημοποιησω,αλλα νομικα δεν μπορει ουτε να μουν την στερισει.Δεν τα κλεβω,με σπασμενους κωδικους,αλλα τα προσφερει η ιδια δωρεαν.Αν ηθελε ας τα εκανε απ'την αρχη,εγκατασταση στα ultimate και να μη μου τα κοτσαρει ελευθερα στο ιντερνετ! Ας εκανε επισεις οτι και η hp με το quickplay,που μπορεις να το κατεβασεις δωρεαν,αλλα αν δεν εχει hp κομπιουτερ δεν μπορεις να το εγκαταστισεις!Αλλα αν εγω βρω καποιο νομημο τροπο και τα περασω,δεν εχει το δικαιωμα να με κατηγωρησει! ---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:52 ---------- Σε όσους αγοράσανε ποίο ακριβά την άδεια για Enterprise η Ultimate. Δεν αγωρασε την αδεια,αλλα το λογισμικο που εχει την ικανοτητα να τα χρεισημοποιησει!
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δικαιουμε να κανω οτι παρεμβαση θελω,πανω σ'αυτα!Και τελως,μπορει να μην μου δινει την αδεια να τα χρεισημοποιησω,αλλα νομικα δεν μπορει ουτε να μουν την στερισει. Όσο δεν σε πιάνει κανείς,μπορείς να κάνεις ότι θες.Νομικά στην άδεια χρήσεις αναφέρονται οι όροι το τη μπορείς και τη όχι να αλλάξεις. Δεν τα κλεβω,με σπασμενους κωδικους,αλλα τα προσφερει η ιδια δωρεαν.Αν ηθελε ας τα εκανε απ'την αρχη,εγκατασταση στα ultimate και να μη μου τα κοτσαρει ελευθερα στο ιντερνετ! Είπαμε "Σε όσους αγοράσανε ποίο ακριβά την άδεια για Enterprise η Ultimate." Τα είδες ποτέ πόσα gb είναι στο σύνολο;Θα ανάγκαζε να αγοράσουμε blue-ray ή να κάνουμε εγκατάσταση από 3-4 dvd.(και τα δύο θα ανεβάζαν και την τιμή) Ας εκανε επισεις οτι και η hp με το quickplay,που μπορεις να το κατεβασεις δωρεαν,αλλα αν δεν εχει hp κομπιουτερ δεν μπορεις να το εγκαταστισεις!Αλλα αν εγω βρω καποιο νομημο τροπο και τα περασω,δεν εχει το δικαιωμα να με κατηγωρησει! Το θέμα είναι ότι νόμιμο είναι ότι πει ο ιδιοκτήτης τον πνευματικόν δικαιωμάτων. Δεν αγωρασε την αδεια,αλλα το λογισμικο που εχει την ικανοτητα να τα χρεισημοποιησει! Και ώμος την άδεια πληρώνεις(το δικαίωμα χρήσεις)
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ο kostasgr78, μεχρι τωρα μπορει και να το'χει αλλαξει και μεις σκοτωνομαστε αν ειναι παρανομα ή οχι! ---------- Προσθήκη στις 22:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:08 ---------- Καθε φορα που κανεις install ενα προγραμμα στο λογισμικο,θεωρητε επεμβαση.Οποταν τα πραγματα δεν ειναι και τοσο απλα. Πολλα πραγματα οσο αφορα τα δικαιοματα,μονο δικαστικος μπορουν να λυθουν και τις πλειστες φορες,ουτε εκει λυνωντε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.