Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
λογικά το αποκλειστικά vodafone θα ισχύσει για κάποιο χρόνο, σαν headstart δες το. Μετα θα έρθουν και ξεκλείδωτα.

Source; Για να ειμαστε σιγουροι... Παντως ρωτησα εναν υπαλληλο στο Πλαισιο, αυτον διπλα στα κινητα (αξιοπιστη πηγη που βρηκα παλι, ε; ) και μου ειπε οτι πρωτα θα το φερει η vodafone, και μετα αυτοι. Το θεμα ειναι πόότεεε...

Δημοσ.

Παιδιά θα κάνω ένα σύντομο σχόλιο πέρασαν από τα χέρια μου τα εξής κινητά htc hd2,omnia 2,n97,iphone 3g,iphone 3gs,xperia x10,Samsung galaxy s i9000 το λέω αυτό για να μην νομίζετε δημιούργησα άποψη ακούγοντας από εδω και από εκεί και όταν λεω πέρασαν από τα χέρια μου εννοώ τα είχα τουλάχιστον 2βδομαδες λοιπόν η άποψη μου για το desire hd είναι ότι είναι ένα κινητό που ακόλουθη την τεχνολογία όχι δηλαδή ότι κάνει καμία επανάσταση, εννοώ όλα τα κόλπα με το να το βρίσκεις από το internet κλπ είναι προγράμματα είναι κάτι που μπορεί για παράδειγμα και το galaxy να αποκτήσει αύριο μεθαύριο η από την μαμά εταιρία είτε από ψαγμένους… το θέμα είναι από πλευράς κατασκευής τι γίνεται σένα μηχάνημα και σαφτο το κομμάτι βρίσκω κάποια αδύναμα σημεία που το κάνουν για μένα ένα κινητό τις αγοράς και τίποτα άλλο βασικά ξεκινώ σε σύγκριση πάντα με το galaxy s i9000 που έχω τώρα λοιπόν ξεκινώ και λέω είναι ακριβός τα ίδια κινητά απλά το desire έχει –κάμερα για βιντεοκλίση -μπαταρία θα χρειάζεσαι κάθε μέρα φόρτιση -οθονη δεν έχει super amoled ούτε καν amoled , +το μόνο που έχει παραπάνω είναι το flash. Επίσης για μένα για άλλους μπορεί όχι όταν είχα το hd2 δεν μπορούσα να το κουβαλήσω μαζί μου πολύ μεγάλο… όταν λοιπόν έχει το ένα κινητό 550 και το άλλο 600 περιμένεις από το 600 και μάλιστα αυτό που βγήκε μετά να σου προσφέρει κάποια πράγματα πολύ καλύτερα η έστω καλύτερα αλλά… η επιλογή είναι δίκια σας!!!!!!!!

Δημοσ.

Διαφορές με το Galaxy S--> μεγαλύτερη οθόνη, htc sence, καλύτερα υλικά. Δεν μιλάμε για μέρα με νύχτα αλλά είναι 2 διαφορετικές εταιρίες λογικό είναι να βγάζουν στην ίδια κατηγορία κινητό...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικα καλύτερα που δεν έχει amoled. Είδα φωτογραφία από amoled κάτω από το ήλιο και είπα "μακριά..."

Οπότε καλύτερα superlcd που έχει και "αυτόνομα" pixels.

Γενικά το εχω βάλει στο μάτι το κινητάκι, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα πάρει το καινούριο android (αυτό μετά το froyo), οπότε θα περιμένω λίγο που θα έχει έρθει και ξεκλειδώτο μέχρι τότε.

Δημοσ.

Βασικα καλύτερα που δεν έχει amoled. Είδα φωτογραφία από amoled κάτω από το ήλιο και είπα "μακριά..."

Οπότε καλύτερα superlcd που έχει και "αυτόνομα" pixels.

Γενικά το εχω βάλει στο μάτι το κινητάκι, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν θα πάρει το καινούριο android (αυτό μετά το froyo), οπότε θα περιμένω λίγο που θα έχει έρθει και ξεκλειδώτο μέχρι τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...