sspetsie Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλήμερα παιδιά, έχω ένα toshiba satellite a300-15b με windows 7 64 bit. Εδώ και μερικές μέρες επιμένει να μου βγάζει το μήνυμα 'windows explorer has stopped working' καπάκια 'windows explorer is restarting' μετά παγώνει λίγο και ξανά τα ίδια και τα ίδια. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποιο trojan/virus και έχω τρέξει τα avast,avg,malwarebytes antimalware,spyhunter,eset nod 32 online check αλλά τπτ δεν βρίσκω λύση. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
filip123go Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για ρίξε μια ματιά εδώ.... http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/vistaprograms/thread/25ff3ac6-0442-434b-b699-4feb659c82c4
panakk87 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 γεια σας παιδες και καλη χρονια !! αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : εχω δισκο εξ 500αρι ,το συνδεω με το λαπτοπ οταν μπαινω να δω τα αρχεια του μου βγαζει συνεχως το σφαλμα windows explorer has stopped working , restarting και παλι οταν ξαναμπαινω τα ιδια .Οταν τον συνδεω στον σταθερο pc τον αναγνωριζει κανονικα και παιζει τα αρχεια . Εχετε καμια ιδεα πως να το κανω να λειτουργει στο λαπτοπ ?
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 panakk87 μόλις δει κάποιος το μήνυμα σου και μπορεί να βοηθήσει θα το κάνει, δεν χρειάζεται να ξανά γράψεις. Στο κάνει ακόμα και αν περιμένεις να κάνει index τον δίσκο; Με το που τον αναγνωρίζει πας κατευθείαν να τον ανοίξεις/εξερευνήσεις; Δοκίμασε να το πας πιο αργά. Τι λειτουργικό έχεις;
panakk87 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ναι φιλε οπως και να το κανω μου βγαζειerror windows 7 εχω και σε σταθερο και σε laptop .στο σταθερο ολα κομπλε ..τι να πω ...
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 sspetsie, pannak, αν σας κολλάει όταν μπαίνετε σε φάκελο με avi και ταινίες, τότε μπορεί να φταίνε οι codecs. Απεγκαταστήστε ότι codec pack έχετε και δείτε τι γίνεται. Αν σας το κάνει σε φακέλους με απλά αρχεία, μπορεί να φταίει το antivirus που προσπαθεί να ελέγξει τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα