Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο!!!

Aniparktos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τον κεντρικό μου δίσκο (WDC WD2500KS-00MJB0), έχω πιασμένα τα 190 απο τα 232 gb. Το πρόβλημα είναι οτί εγώ με τα installs και τα αρχεία μου δεν ξεπερνάω τα 80-90gb. Έβαλα to visdir για να μου πει αν είναι μεσα κάτι που δεν ξέρω αλλά δεν μου βρήκε τπτ είδα για backup αλλά δεν είναι αυτό, έκανα clean up αλλά τπτ, έψαξα έναν προς έναν όλους αλλά τπτ....καμιά ιδέα θα ήθελα για το τι να κάνω.....:fear:

Δημοσ.

δοκίμασα το treesize και μου λέει οτι έχο πιασμένα στον κεντρικό τα 40 περίπου gb.......τα 192gb δεν ξέρω που είναι....

---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ----------

καμιά ιδέα για το τι φταίει?...κανένας?

Δημοσ.

disable τα έχω. Μου λέει ότι έχω free το 17% (40.7 gb) και σαν πιασμένα μου έχει 38gb...αυτό είναι το πρόβλημα που έχω....δεν μου αναγνωρίζει τον υπόλειπο δίσκο...

Δημοσ.

Χαμένα GB σίγουρα υπάρχουν λόγω του system restore αν δεν το χεις κάνει disable αλλά το πολύ να ναι καμιά 10αριά κι όχι ~100 που λες ότι λείπουν...

Δημοσ.

disable το έχω...ήταν το 1ο που είδα αλλά δεν ήταν αυτό...152 gb είναι που δεν ξέρω που είναι. Με δεξί κλικ μου λέει οτί είναι used αλλά δεν ξέρω σε τι...δείτε την εικόνα picp.png

Δημοσ.

Λογικά σε κάποιο απ τα folders με το θαυμαστικό είναι ο χαμένος χώρος.

Αν είσαι άνετος μ αυτό, μπορείς να πας στα properties (security tab αν θυμάμαι καλά) του κάθε φακέλου απ αυτούς και να δώσεις δικαιώματα ανάγνωσης στον δικό σου χρήστη (και όταν τελειώσεις με τον έλεγχο τους να τα ξαναφαιρέσεις). Φαντάζομαι πως τώρα μόνο ο system έχει τέτοια rights.

Δημοσ.

θα σου τα πω στα αγγλικα. control panel -> administrative tools-> computer management -> disk management πας στον σκληρο σου και βλεπεις μηπως εχει unlocated space και αν αυτο ειναι ισο με αυτο που δεν βλεπεις σε μεγεθος. αν ναι κατεβαζεις το partition magic και ξανακανεις τα 2 μερη σε 1. ή αλλιως απο το disk management δεξι κλικ στο unlocated και κανε format και ετσι θα φαινετε σαν ενας 2ος δισκος με τα 150 gigabytes.

Δημοσ.

είναι με full rights και ο unlocated space είναι 9 mb.....μήπως να κάνω format?...πίστευα πως θα το γλύτωνα αλλά δεν βλέπω φως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...