Προς το περιεχόμενο

Internet on the go

kogasdrakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω το Internet on the go και αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα. Κατεβάζει σχετικα γρήγορα τα κείμενα των σελίδών αλλά οχι το ιδιο γρηγορα τις Φωτό και τα video (youtube) τα παίζει κοματιαστα. Δηλ. παιζει 2,3 sec. σταματάει 2,3 sec και συνεχίζει.

Τι γίνεται φταίει το σήμα η το notebook; Απαντήστε Παρακαλώ.

Δημοσ.

Εννοείται πως φταίει το σήμα. Internet on the Go έχεις άλλωστε, όχι 24ρα ADSL. Λογικό είναι να κατεβάζεις σχετικά αργά, ειδικά άμα εκεί που είσαι έχεις και χαμηλό σήμα, η διακοπές στην αναπαραγωγή του video είναι αναμενόμενες...

Δημοσ.

Οι ταχύτητες για το Internet On the Go σε μένα κυμαίνονται από 20-280 ΜB/s ανάλογα με την ώρα (ώρες αιχμής με πολλά τηλέφωνα οι υπηρεσίες δεδομένων έρχονται σε δεύτερη μοίρα) και με σήμα 3G γύρω στο 30%. Η συμπεριφορά που περιγράφεις μοιάζει με σήμα 2G ή με μετάβαση από 2G σε 3G και αντίστροφα όπου προσωρινά η σύνδεση για κάποια δευτερόλεπτα παγώνει. Έλεγξε το σήμα σου και αν είναι οριακό δοκίμασε να βαλεις το usb στο κέντρο ενός μεταλλικού σκεύους( κατσαρόλι, σουρωτήρι κλπ.) Η διαφορά στη λήψη είναι αισθητή όσο κουφό και αν ακούγεται.

Δημοσ.
Οι ταχύτητες για το Internet On the Go σε μένα κυμαίνονται από 20-280 ΜB/s ανάλογα με την ώρα (ώρες αιχμής με πολλά τηλέφωνα οι υπηρεσίες δεδομένων έρχονται σε δεύτερη μοίρα) και με σήμα 3G γύρω στο 30%. Η συμπεριφορά που περιγράφεις μοιάζει με σήμα 2G ή με μετάβαση από 2G σε 3G και αντίστροφα όπου προσωρινά η σύνδεση για κάποια δευτερόλεπτα παγώνει. Έλεγξε το σήμα σου και αν είναι οριακό δοκίμασε να βαλεις το usb στο κέντρο ενός μεταλλικού σκεύους( κατσαρόλι, σουρωτήρι κλπ.) Η διαφορά στη λήψη είναι αισθητή όσο κουφό και αν ακούγεται.

Κοίτα, αν όντως παίζεις στα 20-280 ΜΒ/sec, τότε δεν έχεις Internet on the Go άλλα κάποιου είδους υπερηχητική σύνδεση που εμείς οι υπόλοιποι θνητοί θα δούμε σε 10-15 χρόνια από τώρα. Αν τώρα εννοείς 20-280 ΜΒit /sec, τότε η σύνδεση σου είναι πιο αργή και από βραδύποδα την ώρα που κοιμάται ενώ χωνεύει 6 κιλά φύλλα δένδρων. Επειδή τα θεωρώ και τα δύο απίθανα, τότε μάλλον εννοείς 20-280 kΒ/sec, το οποίο είναι και το συνηθισμένο σε ασύρματα δίκτυα 3G. Απο εκεί και πέρα υποθέτω ότι και ο φίλος παραπάνω με τις ίδιες ταχύτητες παίζει (γιατί με 2G ακόμα και το κείμενο αργεί να κατέβει), απλά είναι πιο κοντά στα 20 παρά στα 280 kB/sec, προφανώς λόγω χαμηλού σήματος (ειδικά αμα μένει σε κανα ισόγειο, κλάφτα)...

Δημοσ.

[...] Αν τώρα εννοείς 20-280 ΜΒit /sec, τότε η σύνδεση σου είναι πιο αργή και από βραδύποδα την ώρα που κοιμάται ενώ χωνεύει 6 κιλά φύλλα δένδρων [...]

Πάντως εγώ πολύ θα ήθελα να χα τέτοια ταχύτητα...

Δημοσ.

Πάντως εγώ πολύ θα ήθελα να χα τέτοια ταχύτητα...

Ε άμα θάθελες να έχεις τέτοια ταχύτητα, με τι μπαίνεις τώρα στο Internet; με modem 14.4; Άμα το θες πολύ πάντως, μπορεί σε καμιά αποθήκη να βρείς κανα παλιό 56ρι modem...

Δημοσ.

Ε άμα θάθελες να έχεις τέτοια ταχύτητα, με τι μπαίνεις τώρα στο Internet; με modem 14.4; Άμα το θες πολύ πάντως, μπορεί σε καμιά αποθήκη να βρείς κανα παλιό 56ρι modem...

Αν τώρα εννοείς 20-280 ΜΒit /sec, τότε η σύνδεση σου είναι πιο αργή και από βραδύποδα

Με τις σημερινές ADSL που χουμε οι περισσότεροι είμαστε limited στα 24Mbps (megabits per second). Εσύ έγραψες 20-280MBit/s (megabits per second).

Εγώ το βλέπω για βελτίωση.

Δημοσ.

Δουλεύω internet on the go από τι στιγμή που ξεκίνησε. Έχει πολύ καλή κάλυψη αλλά από ταχύτητες ειδικά τις ώρες αιχμής είναι άστα να πάνε. Ακόμα και το ΖΤΕ modem να έχεις με θεωρητική ταχύτητα στα 24/mps η πραγματική σου ταχύτητα τις ώρες αιχμής δεν θα ξεπερνάει τα 50kbps. Για αυτό και τα κωλύματα.

Για να δεις απρόσκοπτα video στα 360p στο youtube πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100 kbps πραγματική ταχύτητα.

Μεγάλη σημασία έχει η περιοχή που μένεις και τι σήμα έχεις.

Αν θες να κατεβάσεις μεγάλα αρχεία κάντο τις πολύ πρωινές ώρες από 2π.μ. έως 8 π.μ. όπου το δίκτυο ελευθερώνεται από τα χιλιάδες κινητά που έχουν και internet (και είναι ο λόγος που πήζει τα δίκτυα και όχι οι υπηρεσίες φωνής) και οι ταχύτητες πολλαπλασιάζονται.

Το ρεκόρ μου είναι 600 kbps και το έπιασα σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα με modem των 7,2 mbps. Με το 24άρι έχω πιάσει παρόμοιες ταχύτητες στη Θες/νίκη στο κέντρο αλλά τις πολύ πρωινές ώρες. Με το ίδιο modem την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη τις ώρες αιχμής (11π.μ. έως 9μ.μ.) είχα 20 kbps!

Δυστυχώς η Cosmote με τις καινούριες προσφορές της από την άνοιξη και μετά έβαλε χιλιάδες καινούριους νέους χρήστες στο ασύρματο internet αλλά χωρίς να αναβαθμίσει το bandwidth του δικτύου της.

Δημοσ.

εγω ακομα γελαω διαβαζωντας ο ενας να λεει για 280 MB Ο ΑΛΛΟΣ Να λεει 20-280 mbit οτι ειναι αργο.προσεξτε λιγακι τι γραφετε.μας βλεπουν:P .διορθωστε τα.

οτι και να ειχα απο τα 2 θα ημουν ευτυχισμενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...