morfeus_58 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα...Έκλεψαν το macbook από ένα παλικάρι απο τη σχολή μου.. Υπάρχει τρόπος να βρεθεί με τα serial number και τα σχετικά αν ο κλέφτης το συνδέσει στο internet? μπορεί το παλικάρι σε συνεργασία με την apple να κάνει τπτ ή γεια χαρά το laptop? έχω την εντύπωση πως δε παίζει να γίνει κάτι τέτοιο αλλά μήπως εσείς ξέρετε τπτ ρε γμτ.... ευχαριστώ πολύ....
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ και να ξέρουμε ποιος το έχει και που το έχει, πάλι δεν θα γίνει τίποτα, λες να γίνει έτσι? Πολύ κρίμα πάντως. Τα συλλυπητήρια μου.
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 MAC address (!) LOL όχι δεν παίζει να το εντοπίσεις κάπως. Αλλλλλααά ρίχνε καμιά ματιά στις αγγελίες εδώ και εκεί μπας και ο τύπος είναι ζώο
morfeus_58 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 mac adress...xexexexe.... ευχαριστώ παιδιά να στε καλά, αποτι κατάλαβα δε γίνεται κάτι....θα έχω το νού μου μπας και..... thanks.... είναι πολύυυυ κρίμα πάντος...
Loser Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 το μόνο που μπορείς να κάνεις (προσωπική εμπειρία) είναι να πάρεις την apple και να το δηλώσεις ως κλεμμένο δίνοντας το Serial Number. Από εκεί και πέρα, αν όποιος το έχει το πάει ποτέ για service σε authorised service θα το βρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.