TELSON Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας Τις τελευταίες μέρες είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω από κοντά τον καινούργιο imac 27" και πραγματικά με έχει κερδίσει σε όλα τα σημεία εκτός από ένα. Ενώ έχει μια απίστευτη οθόνη με μια απίστευτη ανάλυση, δεν υποστηρίζει blu ray!! μα, τι σκαφτόντουσαν? Μπορείς να δεις HD περιεχόμενο, να συνδέσεις την HD κάμερα σου και να κάνεις edit τα βιντεο σου αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή σε blu ray, ή τουλάχιστον να δεις μια HD ταινία, και από ότι βλέπω, δεν υπάρχει έξοδος σε HDMI. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση; Σας ευχαριστώ πολύ!
iced Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Η λυση ειναι να παρεις ενα εξωτερικο και να το συνδεσεις... Λογικο ειναι να μην εχει blue ray, η τεχνολογια αυτη δεν εχει πετυχει με τον τροπο που πετυχε το dvd οποτε δεν υπαρχει λογος να μπει...
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ε ναι άχρηστο το blu ray,τι το λογικό βρίσκεις δεν κατάλαβα
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 @TELSON HD ταινία μπορείς να δεις. Μπορείς να κατεβάσεις ή να συνδέσεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Λύσεις θα σου προτείνουν λογικά κάποια παιδιά εδώ που θα τις έχουν εφαρμόσει. @elven Δεν είπε κανείς ότι είναι άχρηστο, είπε ότι δεν είναι πετυχημένο. Επίσης είναι γνωστό ότι η Apple, χρησιμοποιεί σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις κάτι που δεν είναι το Blu Ray, απ' ότι έχω καταλάβει. Η γνώμη μου είναι πάντως ότι Writer ίσως να μη χρειαζόταν, είναι ακριβά και τα δισκάκια, το Player όμως είναι λίγο ήττα... Τη γενικότερη νοοτροπία των ελλείψεων όμως ομολογώ ότι δεν την πιάνω. Σίγουρα υπάρχει λόγος όμως. Όπως το iPhone δεν έχει βασικά πράγματα που κάνουν τα κινητά.
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ένα μηχανάκι που κάνει σχεδόν 2000 δεν υπάρχει λογική για μη blu ray,έπιασε δεν έπιασε,όχι;
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Σ' ένα κινητό που έχει 800Ευρώ δεν έχει λογική να μην έχει αναφορά μηνύματος... Υπάρχει όμως λογική σίγουρα. Δεν είμαστε πιο έξυπνοι εμείς... Είτε είναι marketing, είτε διαφήμισης, είτε τεχνικής, σίγουρα υπάρχει... Κάποιος θα μας διαφωτίσει πάντως.
iced Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το οτι πληρωνεις 2,000 δεν σημαινει οτι πρεπει να υπαρχει ποσοτητα... Αν θες ποσοτητα παιρνεις κατι αλλο... Στην συγκεκριμενη φαση αγοραζεις εξωτερικο blue ray με μια ομορφη θηκη και τελειωνεις. Το ρολεξ δεν ειναι καλο δηλαδη σε σχεση με το casio πο εχει τα παντα πανω του? Προσωπικα αν ηθελα να παιξω λιγο θα επαιρνα αυτο και θα του τοποθετουσα ενα μηχανισμο blue ray reader slim...
TELSON Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά όλα αυτά που λέτε και καταλαβαίνω ότι το blu-ray ίσως να μην είναι και η πιο πετυχημενη τεχνολογία αλλά για ένα μηχάνημα που είναι να δώσω σχεδόν 2.500 ευρώ θα ήθελα τουλάχιστον να έχω την επιλογή να αγοράσω ένα blu-ray driver και να νοικιάσω μια HD ταινία, να βάλω το ποπκορν μου και να αράξω να την απολαύσω. Έτσι απλά! Αλλά εδώ διαβάζω ότι δεν υπάρχει καν Blu-Ray video player software για osX και δεν υπάρχει ούτε καν καλώδιο mini port to HDMI, και πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το οτι πληρωνεις 2,000 δεν σημαινει οτι πρεπει να υπαρχει ποσοτητα... Ε καλά, εδώ δεν μιλάμε για ποσότητα, μιλάμε για τα βασικά. Ωραίο το MacBook Air SuperDrive!
iced Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε γαμωτο, 2,500Ευρω συστημα χωρις υδροψυξη?:lol::lol: Καλά όλα αυτά που λέτε και καταλαβαίνω ότι το blu-ray ίσως να μην είναι και η πιο πετυχημενη τεχνολογία αλλά για ένα μηχάνημα που είναι να δώσω σχεδόν 2.500 ευρώ θα ήθελα τουλάχιστον να έχω την επιλογή να αγοράσω ένα blu-ray driver και να νοικιάσω μια HD ταινία, να βάλω το ποπκορν μου και να αράξω να την απολαύσω. Έτσι απλά! Αλλά εδώ διαβάζω ότι δεν υπάρχει καν Blu-Ray video player software για osX και δεν υπάρχει ούτε καν καλώδιο mini port to HDMI, και πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν Η λυση που σου ειπα δεν σε καλυψε? 'Η απλα ρωτας για να κανουμε κουβεντα ποσο ακριβο μηχανημα ειναι ο imac 27"?
TELSON Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε γαμωτο, 2,500Ευρω συστημα χωρις υδροψυξη?:lol::lol: Η λυση που σου ειπα δεν σε καλυψε? 'Η απλα ρωτας για να κανουμε κουβεντα ποσο ακριβο μηχανημα ειναι ο imac 27"? Η λύση που μου προτείνεις είναι να αγοράσω εξωτερικό player. Αλλά αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Πως θα παίξει όταν δεν υπάρχει Blu-Ray video player software για osx όπως για παράδειγμα το powerdvd για windows; Νομίζω ότι η μόνη λύση, προς το παρόν, είναι bootcamp και windows 7, με την προϋπόθεση ότι μπορούν να βρεθούν όλοι οι drivers...
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε γαμωτο, 2,500Ευρω συστημα χωρις υδροψυξη?:lol::lol: Η υδρόψυξη είναι το ίδιο απαραίτητη με ένα bluray player? Δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο ρε συ... Χωρίς πλάκα τώρα, σου φαίνεται εντελώς normal? Το δεν έχει, οπότε αν θες πάρε κάτι άλλο, δεν είναι απάντηση, μιλάμε για αυτό τώρα. Δεν θέλουμε να το μειώσουμε, ίσα ίσα το αντίθετο και κάνουμε κουβέντα γι' αυτό. Επειδή γενικότερα πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε για προϊόντα της Apple το αναφέρω. δεν υπάρχει Blu-Ray video player software για osx Το έχεις ψάξει καλά?
haHa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Η λύση που μου προτείνεις είναι να αγοράσω εξωτερικό player. Αλλά αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Πως θα παίξει όταν δεν υπάρχει Blu-Ray video player software για osx όπως για παράδειγμα το powerdvd για windows; Νομίζω ότι η μόνη λύση, προς το παρόν, είναι bootcamp και windows 7, με την προϋπόθεση ότι μπορούν να βρεθούν όλοι οι drivers... Ακριβως. Μονο σε windows μπορεις να παιξεις δισκακια bluray.
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ε ας πάρει εξωτερικό blu ray player και μια άδεια των Windows τότε,big deal Δεν είναι έλλειψη,είναι feature και απολύτως λογικό,όπως η έλλειψη trim του OSX,δεν έπιασαν οι SSD άρα λογικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.