Προς το περιεχόμενο

Εκμάθηση Photoshop

Stamsidiro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε

Κατα την γνώμη μου photoshop μπορείς να μάθεις ΜΟΝΟ με video tutorials που θα βρεις στο internet

Καλό θα είναι να δεις και το site elislasop.com

Φιλικά

Βασίλης

Δημοσ.
Φίλε

Κατα την γνώμη μου photoshop μπορείς να μάθεις ΜΟΝΟ με video tutorials που θα βρεις στο internet

Καλό θα είναι να δεις και το site elislasop.com

Φιλικά

Βασίλης

ΜΟΝΟ με video tutorials??

Μάλιστα… το ακούσαμε και αυτό… μάλλον για διαφήμιση του site σου με ακούγετε καλύτερα

Θα συμφωνήσω με τον φίλο TheELF εγκατέστησε πρώτα το πρόγραμμα και ξεκίνα με εκατοντάδες tutorial και βιβλία που θα βρεις στο internet

Με την σειρά μου να δώσω και ένα χέρι προβολής στο φιλαράκι μου Ελληνικά tutorial φίλε Stamsidiro μπορείς να βρεις και στο annaevi.wordpress.com

Δημοσ.

Πήγαινε και αγορασε κάποιο βιβλίο για το πρόγραμμα, να το διαβάζεις μπροστά στο pc σου και ταυτόχρονα να εφαρμόζεις στην πράξη στο πρόγραμμα αυτά που διαβάζεις στο βιβλίο.

Δημοσ.

σωστος ο φιλος,ή μπορεις να κατεβασεις κανα pdf Και να το εγκαταστησεις σε καποιο κινητο[πχ iphone].Παντως αυτο που ειπε ειναι πολυ σημαντικο,δηλαδη να διαβαζεις και ταυτοχρονα να εκτελεις[μονο αν εχεις καποιο βιβλιο ή δευτερη οθονη]

Δημοσ.
σωστος ο φιλος,ή μπορεις να κατεβασεις κανα pdf Και να το εγκαταστησεις σε καποιο κινητο[πχ iphone].Παντως αυτο που ειπε ειναι πολυ σημαντικο,δηλαδη να διαβαζεις και ταυτοχρονα να εκτελεις[μονο αν εχεις καποιο βιβλιο ή δευτερη οθονη]

Γιατί είναι δύσκολο να alt-tabάρει ;

Δημοσ.

θα σου προτεινα youtube...

Εχει απειρα tutorial

Εγω συνηθως γραφω τι θελω να μαθω και το βρισκω

Δεν ξερω αν εχει καποια σειρα tutorial απο την αρχη. Αλλα και με αυτο που σου λεω μαθαινεις....

Πχ θελω να μαθω να αλλαζω χρώμα σε ματια

γραφω Eye color photoshop και μου βγαζει χιλιαδες αποτελεσματα.

Το θετικο είναι οτι βλεπεις πολλες διαφορετικές τεχνικες και ετσι μαθαινεις διαφορα καθε φορά...

ΥΓ Και βιβλίο είχα παρει και ακριβά tutorial που σε ξεκινανε απο το μηδεν αλλα με κουρασαν

Δημοσ.

ένα βιβλίο , το πρόγραμμα + elislasop.com ή youtube.com (αν ξέρεις αγγλικά καλά)

(δε εχω καμία σχέση με τη σελίδα elislasop , εχω να μπω από τότε που μπήκαν κωδικοί, δε ξέρω τι παίζει τώρα. Αν καταφέρεις να γραφτείς και να μπεις κιόλας είσαι εντάξει )

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...