Stamsidiro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω να δουλεύω το Photoshop? έχω το cs5 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ένας τρόπος, το φορτώνεις στο PC σου και αρχίζεις τα πειράματα.
billma Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε Κατα την γνώμη μου photoshop μπορείς να μάθεις ΜΟΝΟ με video tutorials που θα βρεις στο internet Καλό θα είναι να δεις και το site elislasop.com Φιλικά Βασίλης
salonika Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ΦίλεΚατα την γνώμη μου photoshop μπορείς να μάθεις ΜΟΝΟ με video tutorials που θα βρεις στο internet Καλό θα είναι να δεις και το site elislasop.com Φιλικά Βασίλης ΜΟΝΟ με video tutorials?? Μάλιστα… το ακούσαμε και αυτό… μάλλον για διαφήμιση του site σου με ακούγετε καλύτερα Θα συμφωνήσω με τον φίλο TheELF εγκατέστησε πρώτα το πρόγραμμα και ξεκίνα με εκατοντάδες tutorial και βιβλία που θα βρεις στο internet Με την σειρά μου να δώσω και ένα χέρι προβολής στο φιλαράκι μου Ελληνικά tutorial φίλε Stamsidiro μπορείς να βρεις και στο annaevi.wordpress.com
kinq1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγαινε και αγορασε κάποιο βιβλίο για το πρόγραμμα, να το διαβάζεις μπροστά στο pc σου και ταυτόχρονα να εφαρμόζεις στην πράξη στο πρόγραμμα αυτά που διαβάζεις στο βιβλίο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 σωστος ο φιλος,ή μπορεις να κατεβασεις κανα pdf Και να το εγκαταστησεις σε καποιο κινητο[πχ iphone].Παντως αυτο που ειπε ειναι πολυ σημαντικο,δηλαδη να διαβαζεις και ταυτοχρονα να εκτελεις[μονο αν εχεις καποιο βιβλιο ή δευτερη οθονη]
jimex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 σωστος ο φιλος,ή μπορεις να κατεβασεις κανα pdf Και να το εγκαταστησεις σε καποιο κινητο[πχ iphone].Παντως αυτο που ειπε ειναι πολυ σημαντικο,δηλαδη να διαβαζεις και ταυτοχρονα να εκτελεις[μονο αν εχεις καποιο βιβλιο ή δευτερη οθονη] Γιατί είναι δύσκολο να alt-tabάρει ;
HamerZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Για τα video tutorials, υπάρχουν αναφορές και σε άλλα θέματα, ότι μπορείς να βρεις μεγάλο πακέτο όπως Photoshop Top Secret DVD http://www.photoshoptopsecret.com
georgalasg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 θα σου προτεινα youtube... Εχει απειρα tutorial Εγω συνηθως γραφω τι θελω να μαθω και το βρισκω Δεν ξερω αν εχει καποια σειρα tutorial απο την αρχη. Αλλα και με αυτο που σου λεω μαθαινεις.... Πχ θελω να μαθω να αλλαζω χρώμα σε ματια γραφω Eye color photoshop και μου βγαζει χιλιαδες αποτελεσματα. Το θετικο είναι οτι βλεπεις πολλες διαφορετικές τεχνικες και ετσι μαθαινεις διαφορα καθε φορά... ΥΓ Και βιβλίο είχα παρει και ακριβά tutorial που σε ξεκινανε απο το μηδεν αλλα με κουρασαν
sam sam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ένα βιβλίο , το πρόγραμμα + elislasop.com ή youtube.com (αν ξέρεις αγγλικά καλά) (δε εχω καμία σχέση με τη σελίδα elislasop , εχω να μπω από τότε που μπήκαν κωδικοί, δε ξέρω τι παίζει τώρα. Αν καταφέρεις να γραφτείς και να μπεις κιόλας είσαι εντάξει )
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ερωτηση.Μπορω να αλλαξω τα ελληνικα [το ελληνικο μενου]στα Αγγλικα?Αν ναι πως?
Silvershot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 youtube και αλλα μερη για tutorials. με βοηθησαν απιστευτα να μαθω να δουλευω με το cs3. δεν νομιζω να διαφερει πολυ το cs5...
Stamsidiro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
ChristopherV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω να δουλεύω το Photoshop? έχω το cs5 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Γεια σου Stamsidiro θα χαιρόμουν να σε βοηθήσω. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.eartboard.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.