Προς το περιεχόμενο

Παπουτσια-Παντοφλες στο πλυντηριο;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορουμε να πλυνουμε παπουτσια (αθλητικα) και παντοφλες στο πλυντηριο;

Οι παντοφλες που εχω πρεπει να εχουν ενδειξη μονο για πλυσιμο στο χερι, αλλα μολις τελειωσε η πλυση στο πλυντηριο και ειναι μια χαρα. Λετε να υπαρχει καποιο προβλημα;

Και τα αθλητικα παπουτσια η κοπελα μου τα πλενει στο πλυντηριο και δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Τι λετε;

Επισης τι γινεται με τα σταρακια;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ γενικά τα παπούτσια τα πλένω στους 40 χωρίς απορρυπαντικό. Το απορρυπαντικό τα γαμάει. Και μετά άφημα 2-3 μέρες έξω στη σκιά να στεγνώσουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Δημοσ.
Εγώ γενικά τα παπούτσια τα πλένω στους 40 χωρίς απορρυπαντικό. Το απορρυπαντικό τα γαμάει. Και μετά άφημα 2-3 μέρες έξω στη σκιά να στεγνώσουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

αν ειναι υγρο αποριπαντικο; δεν εχω πλυνει ποτε παπουτσι σε πλυντηριο αλλα το σκεφτομαι.... μαζοχισμος στο χερι

Δημοσ.

Δεν ξέρω, πάντως ο,τι παπούτσι έπλυνα με απορρυπαντικό βρώμισε μετά από λίγο. Στην ΙNTERSPORT που δούλευα ένα φεγγάρι, σε ένα από τα σεμινάρια πωλήσεων που μας έκαναν μας είχαν πεί οτι τα αθλητικά παπούτσια (τα ποιοτικά τουλάχιστον) δεν πρέπει να τα πλένουμε εσωτερικά ουτεκάν με νερό γιατί το ύφασμά τους είναι εμποτισμένο με ειδικές αντιβακτηριδιακές ουσίες οι οποίες με το πλύσιμο φεύγουν με συνέπεια να μυρίζει εύκολα το παπούτσι μετά. Μόνο πλύσιμο εξωτερικά με βετέξ/σφουγγάρι καλά στυμμένο, φόρεμα πάντα με καθαρά πόδια και κάλτσες, και καλός αερισμός/στέγνωμα.

Δημοσ.

γτ εμενα μου φαινεται οτι αργα η γρηγορα ολα τα αθλητικα βρωμανε; το καλυτερο πραμα κατα τις δυσοσμοιας παντως ειναι το βορικο οξυ σε σκονη απο το φαρμακειο. ενα κουταλακι του γλυκου μεσα σε καθε παπουτσι και τελος.

Δημοσ.

To βορικό οξύ το βάζουν τα λαμόγια στις γαρίδες να μην ασπρίζουν. Τουλάχιστον δεν βρωμάνε τα πόδια τους.

Δημοσ.

Έβα γιατί κάτι μου λέει οτι :

1. δε δίνεις πάνω από 40-50€ για αθλητικά παπούτσια

2. τα αθλητικά σου τα φοράς μέχρι να λιώσουν και μετά αγοράζεις άλλα

;

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο οτι βρωμανε, αλλα ειναι και λερωμενα. Πχ εγω παω για τρεξιμο σε παρκο καθε ημερα και γεμιζουν τα παπουτσια με αμμο!

Δημοσ.
Δεν ειναι μονο οτι βρωμανε, αλλα ειναι και λερωμενα. Πχ εγω παω για τρεξιμο σε παρκο καθε ημερα και γεμιζουν τα παπουτσια με αμμο!

Καλό τίναγμα και βούρτσισμα.

Δημοσ.
Έβα γιατί κάτι μου λέει οτι :

1. δε δίνεις πάνω από 40-50€ για αθλητικά παπούτσια

2. τα αθλητικά σου τα φοράς μέχρι να λιώσουν και μετά αγοράζεις άλλα

;

τα αθλητικα μου ειναι nike και κανουν 160€. αλλα ναι τα φοραω μεχρι να λιωσουν. σιγα μην αγοραζω καθε χρονο αθλητικα οταν υπαρχουν τοσα αλλα παπουτσια να αγορασω στα μαγαζια :lol:

Δημοσ.

δεν μπορώ να βλέπω τέτοια θέματα γιατι τρελένομαι...

έβαλε η μάνα μου κάτι σταράκια τα αγαπημένα μου,μπέζ με κάτι πράσινες λεπτομέριες.... και guess what...βγήκανε πράσινα!!!!

Σκότωνα άνθρωπο εκείνη τη μέρα..

Δημοσ.
Αμα βαλεις χρωμοπαγιδα;

Δλδ πλυσιμο στο χερι πως το κανετε; Με σκετο νερο;

ειναι πολυαποτελεσματικο αυτο

τι ειδους παπουτσια ειναι?

υφασματινα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...