Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εννοούσα ότι τις κόβουν οι ίδιοι, αλλά το να κόβονται τόσο συχνά ΜΟΝΟ της Forthnet είναι τραγικό...
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 αφου γινεται ομως τι να γινει.να βαλουν κανα σκυλο φυλακα να της προσεχει?ANYWAY.αφηνω το θεμα γιατι εχουμε χαλασει το θεμα του τοπικ σταρτερ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστη, τέλος...
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ζητησες και δεν σου εκοψαν? θα σου κοψουν 0,2 ευρω τοτε βαλε μισθωμςενη για line age που υπογραφεις αλλα πραγματα απειρες εταιρειες να παει καποιος και να δει τι τον συμφερει.δεν σε υποχρεωνει μια εταιρεια να υπογραψεις με το ζορι οσο για αποσυνδεσεις επειδη ειμαστε ελλαδα το ξερεις απο πριν οτι στο adsl παιζει ρολο αποσταση και ποιοτητα καλωδιου και επειδη ειμαστε ελλαδα ολοι ξερουμε για τα καλωδια πραγμα που δεν θα αλλαξει οσο και αν θελουμε αν δεν παμε σε vdsl apo την στιγμη που βαζεις adsl ξερεις και τι να περιμενεις.δεν περιμενεις να παιξεις 24 ουτε στα 5 km απο τον οτε ουτε με τον χαλκο που εχουμε.δεν ειναι οτι διαφωνω οτι τα πραγματα θα πρεπει να ηταν αλλιως αλλα ειμαστε ελλαδα οποτε ολα ειναι σχετικα.ο καθενας κανει οτι θελει σε αυτην την χωρα και ο καθενας κανει οτι θελει ειδικα με το θεμα καλωδιων. Δεν κατάλαβες καθόλου τι έγραψα στο προηγούμενο Post ή απλά δεν συμφωνείς? Για τη πρώτη περίπτωση μπορώ να προσπαθήσω να στο εξηγήσω πιο αναλυτικά. Για τη δεύτερη περίπτωση, πάω πάσο και σέβομαι τη γνώμη σου.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ας μην χαλαμε το θεμα.απλα επι τροχαδην οκ.αν δεν ειμασταν ελλαδα που ο καθενας κανει οτι θελει και σκαβει οπου θελει εν θα κοβοντουσαν ουτε οπτικες ουτε κατι αλλο.δικιο εχετε αλλα ειμαστε ελλαδα και καποια πραγματα πανε παρεα με αυτην την λεξη.anyway ας αφησουμε το θεμα οπως ξεκινησε
Dredd72 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 συνεχίζοντας το offtopic απλά λέω πως αν σε μια περιοχή έχει πρόβλημα μόνο ένας πάροχος (και όχι οι υπόλοιποι) αποτελεί κριτήριο για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει (αρκεί φυσικά να μην είναι μεμονωμένο περιστατικό).
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 συνεχίζοντας το offtopic απλά λέω πως αν σε μια περιοχή έχει πρόβλημα μόνο ένας πάροχος (και όχι οι υπόλοιποι) αποτελεί κριτήριο για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει (αρκεί φυσικά να μην είναι μεμονωμένο περιστατικό). το προβλημα που μπορει να εχει ενας παροχος σε μια περιοχη ειναι πιταρρισμενο dslam>σε χαλκο ειναι οτι τυχει.και μαρκα dslamπου οι μισοι ειναι siemens και alcatel.οποτε μονο στην περιπτωση πιταρρισμενου dslam θα δεις να κραζουν εναν provider.
Luxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχει συμβολαιο και εκανε αιτηση για το φοιτητικο της forthnet με 15 ευρω το μηνα για το 1ο εξαμηνο. Ελπιζω να μην εχει τοσα προβληματα οσα εχω και εγω εδω στην Αθηνα κατα καιρους.
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 το προβλημα που μπορει να εχει ενας παροχος σε μια περιοχη ειναι πιταρρισμενο dslam>σε χαλκο ειναι οτι τυχει.και μαρκα dslamπου οι μισοι ειναι siemens και alcatel.οποτε μονο στην περιπτωση πιταρρισμενου dslam θα δεις να κραζουν εναν provider. Όταν η Forthnet για παράδειγμα νοικιάζει από τον ΟΤΕ τα καλώδια του, σίγουρα ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν. Γνωρίζει ότι τα καλώδια ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να είναι ταλαιπωρημένα, κλπ. Ας μην έκανε λοιπόν τη συμφωνία και ας άνοιγε σουβλατζίδικο. Ήξερε λοιπόν ότι θα υπάρχουν προβλήματα, έφτιαξε όμορφα συμβόλαια που την καλύπτουν και ξεκίνησε να μαζεύει χρήματα. Τραγικά πράγματα... Ευθύνη έχει αυτός που πληρώνει ο καθένας. Από εκεί και πέρα η Forthnet ας τα βρει με τον ΟΤΕ. Αν εμένα στη δουλειά μου δεν με πληρώνει το αφεντικό επειδή του χρωστάνε λεφτά, δεν θα μου πει πήγαινε στη τάδε κάβα, που μου έχει φάει λεφτά να τα πάρεις. Αυτός έχει να κάνει με τη κάβα, όχι εγώ. Οπότε επί του θέματος, εγώ έχω να κάνω με τη Forthnet και η Forthnet με τον ΟΤΕ. Εγώ με τον ΟΤΕ δεν έχω να κάνω, τελεία και παύλα.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν η Forthnet για παράδειγμα νοικιάζει από τον ΟΤΕ τα καλώδια του, σίγουρα ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν. Γνωρίζει ότι τα καλώδια ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να είναι ταλαιπωρημένα, κλπ.Ας μην έκανε λοιπόν τη συμφωνία και ας άνοιγε σουβλατζίδικο. Ήξερε λοιπόν ότι θα υπάρχουν προβλήματα, έφτιαξε όμορφα συμβόλαια που την καλύπτουν και ξεκίνησε να μαζεύει χρήματα. Τραγικά πράγματα... Ευθύνη έχει αυτός που πληρώνει ο καθένας. Από εκεί και πέρα η Forthnet ας τα βρει με τον ΟΤΕ. Αν εμένα στη δουλειά μου δεν με πληρώνει το αφεντικό επειδή του χρωστάνε λεφτά, δεν θα μου πει πήγαινε στη τάδε κάβα, που μου έχει φάει λεφτά να τα πάρεις. Αυτός έχει να κάνει με τη κάβα, όχι εγώ. Οπότε επί του θέματος, εγώ έχω να κάνω με τη Forthnet και η Forthnet με τον ΟΤΕ. Εγώ με τον ΟΤΕ δεν έχω να κάνω, τελεία και παύλα. τοτε συμφωνα με την δικια σου αποψη εχουμε το παρακατω συμπερασμα.α.δεν ειναι μονο η forthnet Που παταει πανω στον οτε αλλα ειναι ολες οι εταιρειες που πατανε στα καλωδια του οτε οποτε συμφωνα με αυτην την λογικη καμια εταιρεια να μην βγαλει ποτε adsl και να ανοιξουν ολες ενα σουβλατζιδικο και εμεις να μην εχουμε Net.ναι εννοειται οτι το συμβολαιο θα φτιαχτει απο ολες τις εταρειες ακριβως οπως πρεπει.στο ξεκαθαριζει απο την αρχη οτι η κατασταση ειναι ετσι.απο εκει και περα εσυ βλεπεις τι αγοραζεις.αμα θες παραγγειλε οπτικη ινα να σου φερουν στο σπιτι να παιζεις τελεια.
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 α.δεν ειναι μονο η forthnet Που παταει πανω στον οτε αλλα ειναι ολες οι εταιρειες που πατανε στα καλωδια του οτε οποτε συμφωνα με αυτην την λογικη καμια εταιρεια να μην βγαλει ποτε adsl και να ανοιξουν ολες ενα σουβλατζιδικο και εμεις να μην εχουμε Net. Αν δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ναι να ανοίξουν σουβλατζίδικο. ναι εννοειται οτι το συμβολαιο θα φτιαχτει απο ολες τις εταρειες ακριβως οπως πρεπει.στο ξεκαθαριζει απο την αρχη οτι η κατασταση ειναι ετσι.απο εκει και περα εσυ βλεπεις τι αγοραζεις.αμα θες παραγγειλε οπτικη ινα να σου φερουν στο σπιτι να παιζεις τελεια. Δεν μου ξεκαθάρισε κανείς από την αρχή, ότι από το απόγευμα μέχρι τη νύχτα, θα έχω σίγουρα αποσυνδέσεις και για να συνδεθώ θα πρέπει να φτύσω αίμα και αν τα καταφέρω να είμαι στο 1mbit (για έως 24). Ναι έχω 4-5mbit το 2010, το τρώω και δεν μιλάω. Δεν γίνεται όμως να έχω τα παραπάνω, έλεος. Επίσης απ' ότι καταλαβαίνω, βάζεις σε ιεαρχία τις υπηρεσίες. aDSL = Προβλήματα, κλπ μισθωμένη γραμμή = normal. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Μιας που λέμε για σουβλάκια, αν πάω για σουβλάκι και βρω μία μύγα μέσα, πρέπει να μου πει ο σουβλατζής, "ε, σε σουβλατζίδικο ήρθες, όχι στο πολυτελές Restaraunt." Και 1Ευρώ να πληρώνεις, από τη στιγμή που πληρώνεις οι υπηρεσίες πρέπει να είναι σωστές. Αν δεν είναι τουλάχιστον, τουλάχιστον επαναλαμβάνω, να έχουν το σθένος να σου πουν, ναι θα το τακτοποιήσουμε και να μη βάζουν στη μέση τον ΟΤΕ. Αν εγώ δεν έχω να πληρώσω, δεν βάζω στη μέση τον εργοδότη μου που μου χρωστάει 2 μηνιάτικα... Φιλικά.
Nik.K Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομιζω πως σε συμβολαιο γινεται να σου λεει πως θα υπαρχουν προβληματα στην γραμμη, αυτο φαινεται παρα πολυ τραγικο. Να σου γραφουν πως η συνδεση ειναι πχ ΕΩΣ 24MBit για να ειναι καλυμενοι το καταλαβαινω, αλλα να σου λενε πως θα εχεις αποσυνδεσεις κτλ κτλ κτλ μου ακουγεται καπως. Οσο για την μισθωμενη δεν την παιρνεις για το θεμα των αποσυνδεσεων, την παιρνεις για τα στατικα IP και για την Fix ταχυτητα, απλα το πρωτο εννοειται.
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Πραγματικά και εντελώς φιλικά, μια παρέα είμαστε εδώ και ανταλλάζουμε απόψεις, άλλες φορές ίσως πιο έντονα, άλλες φορές πιο χαλαρά, όλοι άνθρωποι είμαστε, δεν καταλαβαίνω πραγματικά, τι είναι αυτό το πράγμα με τη συμβολαιομανία. Αυτό υπογράφεις στο συμβόλαιο, αυτό παίρνεις. Τι είναι αυτό το πράγμα? Δεν προβληματίζεστε μερικοί? @Nik.K Ας κατεβάζω και με 200kb/s μερικές φορές, δεν πειράζει. Ας μη κατεβάζω συνεχώς κόφτες στα 600kb/s. Να έχω όμως Internet 24/7! Ας κοπεί και μία φορά στους 3 μήνες λόγω βλάβης, δεν πειράζει... Κάθε μέρα όμως? Κάθε μέρα??????? Εντελώς φιλικά.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ναι να ανοίξουν σουβλατζίδικο. Δεν μου ξεκαθάρισε κανείς από την αρχή, ότι από το απόγευμα μέχρι τη νύχτα, θα έχω σίγουρα αποσυνδέσεις και για να συνδεθώ θα πρέπει να φτύσω αίμα και αν τα καταφέρω να είμαι στο 1mbit (για έως 24). Ναι έχω 4-5mbit το 2010, το τρώω και δεν μιλάω. Δεν γίνεται όμως να έχω τα παραπάνω, έλεος. Επίσης απ' ότι καταλαβαίνω, βάζεις σε ιεαρχία τις υπηρεσίες. aDSL = Προβλήματα, κλπ μισθωμένη γραμμή = normal. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Μιας που λέμε για σουβλάκια, αν πάω για σουβλάκι και βρω μία μύγα μέσα, πρέπει να μου πει ο σουβλατζής, "ε, σε σουβλατζίδικο ήρθες, όχι στο πολυτελές Restaraunt." Και 1Ευρώ να πληρώνεις, από τη στιγμή που πληρώνεις οι υπηρεσίες πρέπει να είναι σωστές. Αν δεν είναι τουλάχιστον, τουλάχιστον επαναλαμβάνω, να έχουν το σθένος να σου πουν, ναι θα το τακτοποιήσουμε και να μη βάζουν στη μέση τον ΟΤΕ. Αν εγώ δεν έχω να πληρώσω, δεν βάζω στη μέση τον εργοδότη μου που μου χρωστάει 2 μηνιάτικα... Φιλικά. afoy ta Καλωδια ειναι του οτε.οταν και ο οτε πχ του ζητας adsl σε καποιο σημειο και σου λεει ο ιδιος οτι οκ βαλε αλλα πχ δεν θα παιξεις ποτε σωστα η μπορεις να διακοψεις.πχ σε ενα φιλο μου πικερμι παιζει μετα βιας 1 mbps.ο οτε του λεει διακοψτε δεν θα παιξεται ποτε σωστα.σιγα μην καθοταν ο οτε για ενα ατομο να περασει νεο καλωδιο η κατι αλλο. και δεν ειναι οτι δεν προσπαθουν οι εναλακτικοι αλλα παει μεχρι ενα σημειο και ο οτε ειναι καλυμενος.γινονται πολλες φορεςκαι συνδυαστικα ραντεβου με τον οτε επειδη πχ ο αλλος εχει ταχυτητα 2 Mbps αντι για 10 που θα μπορουσε και ο οτε ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ και σου λεει that's it. οποτε εκει τι θα κανεις?ενταξει ναι σε μια αλλη χωρα αλλα πραγματα θα γινοντουσαν.και δεν ειναι οτι τα βαζω σε ιεραρχια .ναι πραγματι adsl δεν θα πρεπε νασημαινει αποσυνδεσεις ουτε 5 mbit Κατω απο το κανονικο.αλλα και εσυ και εγω το ξερουμε οτι δυστυχως ετσι ειναι.και αυτο που λεμε.οταν υπογραφεις απλα ειναι θεμα τυχης μετα να πετυχεις καλη γραμμη η οχι και δυστυχως πολλες φορες δεν μπορεις να κανεις πολλα. Δεν νομιζω πως σε συμβολαιο γινεται να σου λεει πως θα υπαρχουν προβληματα στην γραμμη, αυτο φαινεται παρα πολυ τραγικο.Να σου γραφουν πως η συνδεση ειναι πχ ΕΩΣ 24MBit για να ειναι καλυμενοι το καταλαβαινω, αλλα να σου λενε πως θα εχεις αποσυνδεσεις κτλ κτλ κτλ μου ακουγεται καπως. Οσο για την μισθωμενη δεν την παιρνεις για το θεμα των αποσυνδεσεων, την παιρνεις για τα στατικα IP και για την Fix ταχυτητα, απλα το πρωτο εννοειται. ναι σε μια αλλη χωρα πλην της ελλαδοςθα ισχυε αυτο που λες και σωστα το λες.αλλα οχι εδω.σου ειπα.δεν συμφωνω που ειναι ετσι αλλα ....φτανουμε στο σημειο να λεμε και ευχαριστω.και απειρα πραγματα θα γινοντουσαν να διορθωθουν τοσα χρονια αλλα για τον οτε ποιος ο λογος?γιατι να αλλαξει τα καφαο με πιο καινουρια?γιατι να αντικαταστησει το παλιο box με νεο πλαστικο και οχι σιδερενιο.μια δεν του καιγεται.μονοπωλιο ειναι στα καλωδια.θες δεν θες απο το καλωδιο του θα περασεις.
Luxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγε η κοπελα μου σημερα σε ενα καταστημα forthnet της Αθηνας και ζητησε διακοπη του Conn-x. ( Η κοπελα μου μενει Κομοτηνη ). Εκανε και μια αιτηση για forthnet και πηρε και το ρουτερ. Και λεει δε θα χρειαστει να παει ο τεχνικος, επειδη ηδη εχει γραμμη τηλεφωνου και δε θα πληρωσει παγια. Μηπως κανει καπου λαθος; Κατι δε μου καθεται καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.