Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή πρόσφατα πήγα να αλλάξω τη Forthnet με Conn-X, η κοπέλα μου είπε ότι υπάρχει 12μηνη δεσμευμένη στην υπηρεσία και αν θέλω να φύγω πιο νωρίς, θα πρέπει να πληρώσω 50Ευρώ. Κάνε και ένα τηλέφωνο και τσέκαρε το. Να ρωτήσεις τον/την υπάλληλο που θα σε εξυπηρετήσει, το όνομα του.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 αν κάνεις περιστασιακή χρήση χωρίς να είσαι απαιτητικός θα συμφωνήσω ότι πράγματι δεν είχες κανένα πρόβλημα, ειδικά αν δεν ήσουν online τις 4-5 φορές μέσα σε 2 μήνες που κόπηκε οπτική ίνα με αποτέλεσμα να σέρνονται πανελλαδικώς όλοι οι συνδρομητές της... ela mΟρε θα μεινει καποιος για 2-3 ωρες χωρις νετ και δεν θα μπει στο facebook.αν ειναι καποιος εταιρεια ναι να το εχεις για home use απλα.....
Nik.K Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ela mΟρε θα μεινει καποιος για 2-3 ωρες χωρις νετ και δεν θα μπει στο facebook.αν ειναι καποιος εταιρεια ναι να το εχεις για home use απλα..... Απο την στιγμη που πληρωνεις για μια υπηρεσια δεν πρεπει να σε αφηνει χωρις νετ ουτε ενα λεπτο.
anarionasp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ποιο απο τα 2 τηλεφωνα να παρει τελικα; Και πως ξερουμε οτι θα πουν την αληθεια; στο 13888 θα παρει, απο τον ιουνιο το 134 εχει αλλαξει νουμερο και εχει γινει 13888 , τωρα για το αν θα σου πουνε την αληθεια υποχρεουντε να σου την πουνε ουτος η αλλος ειναι agents toy front line εχουνε αλλους για να σε πεισουνε να παραμεινεις στον οτε τωρα αν δεν θελεις να τουσ πιστεψεις λογω του τηλεφωνου μπορεισ να πασ σε ενα οποιοδηποτε oteshop και να ρωτησεις εκει και ταυτοχρονα να ζητησεις να στο δειξουνε ποτε εγινε η τελευταια ανανεωση συμβολαιου
zoocra77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου αν η σύνδεση είναι από την ΟΤΕΝΕΤ θα πάρεις το 8011135555 και από εκεί θα σου πούνε ακριβώς.Αν έχει μετατραπεί σε Connx θα πάρεις το 13888. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου πούνε ψέματα(δούλευα εκεί και ξέρω) + ότι οι κλήσεις καταγράφονται ποια.Τώρα αν θες μπορείς να κάνεις τη διακοπή και τηλεφωνικά αλλά χρειάζεται fax. 99.9% αν δεν έχεις κάνει μεταφορά τηλεφώνου ή κάποια άλλη ανανέωση δεν είσαι σε καμία δέσμευση.Τώρα αν έχεις δέσμευση και θες να φύγεις,για να μην πληρώσεις τα υπόλοιπα ως το τέλος μου λες να σου πω κολπάκι να πληρώσεις μόνο 50 .
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Απο την στιγμη που πληρωνεις για μια υπηρεσια δεν πρεπει να σε αφηνει χωρις νετ ουτε ενα λεπτο. αμα διαβασεις τι υπογραφεις στην αιτηση τοτε ξαναπεστο αυτο.πουθενα δεν γραφει οτι η συνδεση σου δεν θα πεσει ποτε η οτι δεν θα εχεις θεμα.οποιος θελει αυτο παει σε μισθωμενη η σε οπτικη και μετα τους κοβεις τον.... οτι ναι επεσε και οτι περασε πχ μιση μερα χωρις να στο φτιαξουν.το adsl ειναι adsl δεν ειναι μισθωμενο.
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ela mΟρε θα μεινει καποιος για 2-3 ωρες χωρις νετ και δεν θα μπει στο facebook.αν ειναι καποιος εταιρεια ναι να το εχεις για home use απλα..... Δεν είναι έτσι. Εγώ πληρώνω για να παίζω Lineage 2, 24/7. Το τι είναι σημαντικό και τι όχι, το κρίνει ο χρήστης και όχι η εταιρία. Απο την στιγμη που πληρωνεις για μια υπηρεσια δεν πρεπει να σε αφηνει χωρις νετ ουτε ενα λεπτο. Ακριβώς. Υπερβολικό βέβαια λίγο το παράδειγμα, αλλά πρέπει από τη στιγμή που πληρώνεις οι υπηρεσίες να είναι σωστές. Να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, κάποια φορά, δεν τρέχει και κάτι, άνθρωποι είμαστε. αμα διαβασεις τι υπογραφεις στην αιτηση τοτε ξαναπεστο αυτο.πουθενα δεν γραφει οτι η συνδεση σου δεν θα πεσει ποτε η οτι δεν θα εχεις θεμα.οποιος θελει αυτο παει σε μισθωμενη η σε οπτικη και μετα τους κοβεις τον.... οτι ναι επεσε και οτι περασε πχ μιση μερα χωρις να στο φτιαξουν.το adsl ειναι adsl δεν ειναι μισθωμενο. Μπορώ να μην υπογράψω? Εννοώ γίνεται να πάω σε κάποιον υπεύθευνο στη Forthnet και στη κάθε Forthnet και να κάνουμε ένα συμβόλαιο, όπου θα συμφωνώ πραγματικά και εγώ? Προφανώς και όχι! Το συμβόλαιο το υπογράφεις λοιπόν για να έρθει η υπηρεσία σπίτι σου, είτε συμφωνείς, είτε δεν συμφωνείς. Το συμβόλαιο καλύπτει την εταιρία, μαζί με τα προβλήματά της, τα οποία γνωρίζει και γι' αυτό κάνει τέτοιου είδους συμβόλαια. Μισθωμένη γραμμή είναι για να έχεις πάντα bandwidth τόσο όσο έχεις συμφωνήσει. Με το aDSL φυσικά το bandwindth παίζει. Μπορεί να κατεβάζεις το πρωί με 700kb/s και το βράδυ με 250kb/s. Δεκτό είναι αυτό, δεν γίνεται να κατεβάζεις πάντα κόφτες. Το να μην έχεις υπηρεσία όμως, ή να έχει πρόβλημα αποσυνδέσεων, ή πάντα χαμηλές ταχύτητες, δεν μεταφράζεται ότι πρέπει να έχεις μισθωμένη γραμμή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ela mΟρε θα μεινει καποιος για 2-3 ωρες χωρις νετ και δεν θα μπει στο facebook.αν ειναι καποιος εταιρεια ναι να το εχεις για home use απλα..... 6-8 ώρες σούρσιμο per κόψιμο ίνας, ας έκοβαν από το λογαριασμό για τις προβληματικές ώρες όπως έκανε η conn-x με το iptv που είχε πρόβλημα, εκεί φαίνεται η εταιρεία που σέβεται τον πελάτη...
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι έτσι.Εγώ πληρώνω για να παίζω Lineage 2, 24/7. Το τι είναι σημαντικό και τι όχι, το κρίνει ο χρήστης και όχι η εταιρία. Ακριβώς. Υπερβολικό βέβαια λίγο το παράδειγμα, αλλά πρέπει από τη στιγμή που πληρώνεις οι υπηρεσίες να είναι σωστές. Να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, κάποια φορά, δεν τρέχει και κάτι, άνθρωποι είμαστε. Μπορώ να μην υπογράψω? Εννοώ γίνεται να πάω σε κάποιον υπεύθευνο στη Forthnet και στη κάθε Forthnet και να κάνουμε ένα συμβόλαιο, όπου θα συμφωνώ πραγματικά και εγώ? Προφανώς και όχι! Το συμβόλαιο το υπογράφεις λοιπόν για να έρθει η υπηρεσία σπίτι σου, είτε συμφωνείς, είτε δεν συμφωνείς. Το συμβόλαιο καλύπτει την εταιρία, μαζί με τα προβλήματά της, τα οποία γνωρίζει και γι' αυτό κάνει τέτοιου είδους συμβόλαια. Μισθωμένη γραμμή είναι για να έχεις πάντα bandwidth τόσο όσο έχεις συμφωνήσει. Με το aDSL φυσικά το bandwindth παίζει. Μπορεί να κατεβάζεις το πρωί με 700kb/s και το βράδυ με 250kb/s. Δεκτό είναι αυτό, δεν γίνεται να κατεβάζεις πάντα κόφτες. Το να μην έχεις υπηρεσία όμως, ή να έχει πρόβλημα αποσυνδέσεων, ή πάντα χαμηλές ταχύτητες, δεν μεταφράζεται ότι πρέπει να έχεις μισθωμένη γραμμή. 6-8 ώρες σούρσιμο per κόψιμο ίνας, ας έκοβαν από το λογαριασμό για τις προβληματικές ώρες όπως έκανε η conn-x με το iptv που είχε πρόβλημα, εκεί φαίνεται η εταιρεία που σέβεται τον πελάτη... ζητησες και δεν σου εκοψαν? θα σου κοψουν 0,2 ευρω τοτε βαλε μισθωμςενη για line age που υπογραφεις αλλα πραγματα απειρες εταιρειες να παει καποιος και να δει τι τον συμφερει.δεν σε υποχρεωνει μια εταιρεια να υπογραψεις με το ζορι οσο για αποσυνδεσεις επειδη ειμαστε ελλαδα το ξερεις απο πριν οτι στο adsl παιζει ρολο αποσταση και ποιοτητα καλωδιου και επειδη ειμαστε ελλαδα ολοι ξερουμε για τα καλωδια πραγμα που δεν θα αλλαξει οσο και αν θελουμε αν δεν παμε σε vdsl apo την στιγμη που βαζεις adsl ξερεις και τι να περιμενεις.δεν περιμενεις να παιξεις 24 ουτε στα 5 km απο τον οτε ουτε με τον χαλκο που εχουμε.δεν ειναι οτι διαφωνω οτι τα πραγματα θα πρεπει να ηταν αλλιως αλλα ειμαστε ελλαδα οποτε ολα ειναι σχετικα.ο καθενας κανει οτι θελει σε αυτην την χωρα και ο καθενας κανει οτι θελει ειδικα με το θεμα καλωδιων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 πρέπει να ζητήσω? υποχρεωσή τους είναι... όπως υποχρεωσή τους είναι να διορθώνουν μόνοι τους τα gaps από την στιγμή που είναι γνωστό ότι υπάρχουν σε όλους τους συνδρομητές που βρίσκονται πάνω σε broadcom dslam, αλλά δεν το κάνουν για να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι...
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 αλλο το θεμα gaps και αλλο το θεμα κοψιμο οπτικης ινας η το θεμα να ειναι κατι 24 ωρες το 24 ωρο up.ο οτε πχ οταν δινεις βλαβη ακομα και σε δικη του γραμμη σου λεει 2 εργασιμες.θα σου πει μια εργασιμη αν εισαι εταιρεια η δημοσιο εκτος αν εχεις μισθωμενη που τα πληρωνεις χοντρα και τρεχουν ολοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 καλά το θέμα ίνας στην Forthnet είναι παράδοση πλέον, αν δεν κοπεί 1 φορά το δίμηνο τουλάχιστον δεν θα πάει καλά η επιχείρηση το περίεργο πάντως είναι που δεν το ακούω για άλλους ISPs, μπας και είναι στοχευμένη επίθεση?
cake4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 εγω στο δικο μου που ειχα 24αρα οτενετ μολις εκλισα 1 χρονο τους πηρα τηλεφωνο και το διεκοψα ετσι απλα, μαλιστα με ρωτισανε και γιατι θελω να το κοψω,δεν ηπηρξε κανα προβλημα.
nske Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Γίνεται να μην έχεις συμβόλαιο; Δεν ξέρω. Πώς έβαλε Internet; Τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε θέλω internet το τάδε πρόγραμμα και της είπαν ΟΚ χωρίς να ζητήσουν να υπογράψει κάτι ή να στείλουν κάποια χαρτιά αργότερα; Συμβολαιο παντα υπαρχει για 1 χρονο... Για το Connx του ΟΤΕ δεν είναι απαραίτητη η δέσμευση για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Κάποιος μπορεί να επιλέξει ConnX αορίστου χρόνου, στην οποία περίπτωση απλώς πληρώνει κάπου 40 ευρώ επιπλέον κατά την ενεργοποίηση. Χρειάζεται να βάζουμε πού και πού Conn-X για την εταιρία που εργάζομαι, απλά δίνουμε τα στοιχεία τηλεφωνικά στον OTE, στέλνεται ο εξοπλισμός και γίνεται η ενεργοποίηση. Απ' όσο θυμάμαι δεν υπογράφει κάποιος κάτι πέρα από την παραλαβή του εξοπλισμού.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 καλά το θέμα ίνας στην Forthnet είναι παράδοση πλέον, αν δεν κοπεί 1 φορά το δίμηνο τουλάχιστον δεν θα πάει καλά η επιχείρηση το περίεργο πάντως είναι που δεν το ακούω για άλλους ISPs, μπας και είναι στοχευμένη επίθεση? οχι μωρε λενε τι να κανουμε ας παμε να κοψουμε μια οπτικη ινα σημερα ετσι να πεσει η μιση ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.