mitsosbmx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 εχω ενα τεραστιο Playlist και μιας και πηρα καινουργιο κινητο(3ο φετος.το διαμαντι εκανε μπανακι στην θαλασα) αποφασισα να οργανωσω τα κομματια με ονοματα εικονα εξωφυλου καλλιτεχνης κτλπ.ομως αυτο θα μου παρει πανω απο κανα μηνα.πεζει καποιο προγραμμα που ν το κανει αυτοματα?.κατι ακουσα για wmp. αλλα δεν βρισκω καποια σχετικη επιλογη
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το itunes σου βρίσκει album artwork. Για τα ταγκς έχω την εντύπωση ότι αν δεν είναι καλά την ψιλοπάτησες.
mitsosbmx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 χμμ video απο youtube.την γ...ησα.μπορει να βρει album art χωρις σωστα album arts?
chiderboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για ονόματα τραγουδιών, καλλιτέχνη, album και σχετικά δοκίμασε winamp και δεξί κλικ Send to-> Autotag Έχω και το πρόγραμμα "The Godfather" που με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μετατρέπει ονόματα αρχείων και ID3 σε λατινικούς χαρακτήρες για μέγιστη συμβατότητα και ομοιομορφία Νομίζω album art κατεβάζει αυτόματα ο windows media player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.