Προς το περιεχόμενο

Προβληματικό PC

john.pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας, έχω ένα pc ο όποιος κολλαει αρκετές φόρες και δεν είναι αρκετά γρήγορος. Τα παιχνίδια που παίζω είναι SanAndreas, sims3,και online παιχνίδια,

Βλέπω HD videos, (χρησιμοποιώ και photoshop αλλά είμαι ευχαριστημένος).

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες αναβαθμίσεις στο pc μου , αν γίνεται οικονομικές.

Χαρακτηριστικά:

• Intel core 2 duo E4500
  • NVIDIA GeForce 7300 LE
  • 2GB RAM
  • 291 Hard Disc
  • Τροφοδοτικό: 230V (δεν είμαι σίγουρος αλλά έτσι γράφει πίσω από το pc)
  • Οθόνη 19 inch

---------- Προσθήκη στις 22:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:45 ----------

ATI Radeon HD 5450 - 512 MB - ειναι καλυτερη απο αυτην που εχω?

λεω να αγωρασω αυτην, τι λετε?http://www.multirama.gr/products/product?pid=0452844&catid=020300

Τροφοδοτικο , τωρα που ανοιξα το pc λεει, ISO switching power supply

Max output power 350w

Fuse rating 5A.250V~(+3.3V & 5V=200W max )

Δημοσ.

το τροφοδοτικο σου δεν γινεται να ειναι 230V δες την μαρκα που λεει πανω οταν ανοιξεις το κουτι και τα watt....εχω πανω κατω το ιδιο pc και εμενα δεν κολλαει ουτε κατα διανοια...ειδικα σε αυτα τα παιχνιδια....μια αλλη καρτα γραφικων και ενα clockarisma θα ηταν μια χαρα....πες ποσα λευτα διαθετεις!

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντιση! βασηκα θα ηθελα καποια καρτα γραφικω γυρο στα 50-60 ευρω! (δεν νομιζω να μου δοσουν και πολλα οι γονεις μου , 15 ειμαι)απο overcloking δεν ξερω και πολλα.

μιπος πρεπει να βαλω παραπανω ram? 4 gb?

Τροφοδοτικο , τωρα που ανοιξα το pc λεει, ISO switching power supply

Max output power 350w

Fuse rating 5A.250V~(+3.3V & 5V=200W max )

motherboard Foxconn/

Δημοσ.

δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν θα αντεξει το τροφοδοτικο σου μια καρτα γραφικων που παιρνει εξωτερικο ρευμα.....εγω θα σου προτινα να μαζεψεις λευτα σιγα σιγα και να κανεις καμια αναβαθμιση 200 ευρα....μεχρι τοτε ριξε λιγο τα γραφικα και ολα θα ειναι τζετ....

Δημοσ.

δηλαδη το τροφοδοτικο που εχω δεν κανει για πια καρτα?

---------- Προσθήκη στις 23:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:43 ----------

για αυτη στο Link?

Δημοσ.

Σιγά ρε παιδιά 20Watt θέλει η κάρτα την αντέχει άνετα το τροφοδοτικό.

Αναφορά σε κείμενο
μιπος πρεπει να βαλω παραπανω ram? 4 gb?

Δεν χρειάζεται αλλά αν μπορείς να τα πληρώσεις κακό δεν κάνουν. :-)

Τη λειτουργικό έχεις;

Αν θες λίγο καλλίτερη ταχύτητα πέρνα 64bit λειτουργικό σηκώνει ο επεξεργαστής σου.

Αν δεν θες,καθάρισε το λειτουργικό που έχεις.

Δημοσ.

widnows Vista Home Premium

πως να περασω σε 64bit?

---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:55 ----------

για πια καρτα μιλατε?

Δημοσ.

ναι σωστο και αυτο....ενα format θα βοηθουσε....κοιτα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος ποσα watt βγαζει κανονικα....γιαυτο το ειπα...για να ειναι σιγουρος!

---------- Προσθήκη στις 23:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:56 ----------

βαλε 7αρια.....(μιλαμε για την καρτα στο link)

Δημοσ.

γενικως δεν ειναι γριγορως . οταν βαζω το sims σε υψιλη αναλυση κολαει! δεν νομιζω να χριαστει φορματ,

---------- Προσθήκη 15-09-2010 στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 14-09-2010 στις 23:58 ----------

dimitrisak είπε:
ναι σωστο και αυτο....ενα format θα βοηθουσε....κοιτα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος ποσα watt βγαζει κανονικα....γιαυτο το ειπα...για να ειναι σιγουρος!

---------- Προσθήκη στις 23:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:56 ----------

βαλε 7αρια.....(μιλαμε για την καρτα στο link)

τι ενωεις 7αρια?

---------- Προσθήκη στις 00:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ----------

κατα ποσο καλυτερη ειναι απο αυτην που εχω?

---------- Προσθήκη στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ----------

(thanx για της Απαντήσεις )

Δημοσ.

φιλε βαλε αυτη που σου προτινε ο pano και δες πως πανε τα παιχνιδια σου....(πιστευω θα ειναι comple)αμα λενε πως αντεχει το τροφοδοτικο σου τοτε πιστεψε με αντεχει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...