egnonn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο προγραμμα για να τακτοποιησω τα mp3 μου. Συγκεκριμενα μαζεψα ολα τα mp3 μου σε ενα φακελο σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και θελω να διαγραψω καποια διπλα αρχεια που εχω χωρις να τα ψαξω ενα-ενα. Για παραδειγμα : morcheeba - wonders never cease.mp3 morcheeba_-_wonders_never_cease.mp3 morcheba - wonders never cease.mp3 θα ηθελα να κανει ενα scan τον φακελο και να μου βγαζει τα διπλα τριπλα αποτελεσματα με βαση το file name και οχι το ID Tag του τραγουδιου. Ακουσα οτι το iTunes το κανει αυτο αλλα με βαση το tag οποτε δεν βολευει. Σιγουρα θα υπαρχει καποιο software καταλληλο. Περιμενω προτασεις και ευχαριστώ.:-D:-D
ocSe7en Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει το CloneSpy το οποίο χρησιμοποιώ, αλλά όπως όλα αυτά τα προγράμματα θα σου βρουν σαν διπλά μόνο όσα είναι με ίδιο bitrate, ίδιο μήκος... Το CloneSpy ψάχνει και με βάσει το file name αλλά εσένα δεν είναι ίδιο. Κάποια θα σου βρει αλλά όχι όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.