Προς το περιεχόμενο

Τι είναι το Baccalaureate?

nkeroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελα σε παρακαλω..οχι τρολλινγκ

Πληροφοριες για τους επομενους ειναι...

Να σας πω παιδια εγω ειμαι ηδη σε μία σχολη και θελω να κανω μεταπτυχιακο στο ΜΙΤ,Stanford κλπ...Εχετε κάτι? :lol:

Πήγαινε CalTech.:-)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή εμείς είμαστε παιδιά κατώτερου θεού να'ουμ'; :-)

http://en.wikipedia.org/wiki/European_Baccalaureate

αυτο ειναι το bac του ευρωπαικου σχολειου που δεν ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει στην ελλαδα το συγκεκριμενο σχολειο. εδω υπαρχουν δυο τρια. http://en.wikipedia.org/wiki/European_School

επι την ευκαιρια η μανα μου κανει ιδιαιτερα χημειας για το bac του ευρωπαικου οποιος ενδιαφερεται:-D (η υλη δεν ειναι ιδια με του ελληνικου σχολειου)

σε γενικες γραμμες δεν μπορεις να δωσεις μπακ ξεμπαρκα. μπορεις ομως να κανεις μια équivalence de diplôme d'école secondaire στην χωρα που θα πας αν χρειαζεται. στο βελγιο παιρνει 6 μηνες περιπου. κι επειδη σ'ενδιαφερει η αρχιτεκτονικη εδω βρυξυλλες εχουμε δυο σχολες την απλη αρχιτεκτονικη (ειναι οπως της ελλαδας) και του πολυτεχνειου που ειναι μηχανικοι αρχιτεκτονες και εχουν πιο τεχνικα μαθηματα. σιγουρα για τους μηχανικους δεν θελει ουτε πορτοφολιο ουτε γνωσεις σχεδιου ουτε τπτ. μονο το απολυτηριο λυκειου αφου το εχεις κανει équivalence και τις εισαγωγικες εξετασεις μαθηματικων που δινουν ολοι για πολυτεχνειο που ειναι επιπεδο πρωτο ετος μαθηματικου στην ελλαδα. για την απλη αρχιτεκτονικη δεν ξερω τι θελει σιγουρα απολυτηριο και εξετασεις γαλλικων για να δουν οτι ξερεις την γλωσσα αλλα σιγουρα οχι μαθηματικων, για πορτοφολιο δεν ξερω. σε ολα τα πολυτεχνεια του βελγιου θελει τις εξετασεις μαθηματικων.

• Super Moderators
Δημοσ.
αυτο ειναι το bac του ευρωπαικου σχολειου που δεν ειμαι σιγουρη οτι υπαρχει στην ελλαδα το συγκεκριμενο σχολειο. εδω υπαρχουν δυο τρια. http://en.wikipedia.org/wiki/European_School

Ξέρω πολύ καλά τι είναι, είμαι απόφοιτος.

Για την ακρίβεια, αποφοίτησα την πρώτη χρονιά που απονεμήθηκε Bac σε ελληνική τάξη. ;)

Δημοσ.

οκ απλα το διευκρινησα για να μην μπερδευτει ο αλλος και νομιζει οτι ειναι γενικως τα σχολεια της ευρωπης αληθεια που ειναι το ευρωπαικο στην αθηνα;

• Super Moderators
Δημοσ.
οκ απλα το διευκρινησα για να μην μπερδευτει ο αλλος και νομιζει οτι ειναι γενικως τα σχολεια της ευρωπης αληθεια που ειναι το ευρωπαικο στην αθηνα;

Δεν έχει Ευρωπαϊκό στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες ήμουν.

Δημοσ.
εδω βρυξυλλες εχουμε δυο σχολες την απλη αρχιτεκτονικη (ειναι οπως της ελλαδας) και του πολυτεχνειου που ειναι μηχανικοι αρχιτεκτονες και εχουν πιο τεχνικα μαθηματα.

δεν τα ξέρεις καλά για την Ελλάδα !

.

Δημοσ.
δεν τα ξέρεις καλά για την Ελλάδα !

.

εχω φιλη που εκανε ερασμους εδω αρχιτεκτονικη. ενω στην ελλαδα η αρχιτεκτονικη ειναι πολυτεχνικη σχολη η υλη με την αρχιτεκτονικη πολυτεχνειου εδω δεν ειναι ιδια. μοιαζει πολυ με περισσοτερο με την pure αρχιτεκτονικη. εκτος αν εχει προγραμματισμο, θερμοδυναμικη γραμμικη αλγεβρα και κατι αλλα κουλα επετρεψε μου να σου πως οτι δεν ειναι το ιδιο πραμα. μπορω να σου δειξω και καταλογο μαθηματων αν θες

Δημοσ.
εχω φιλη που εκανε ερασμους εδω αρχιτεκτονικη. ενω στην ελλαδα η αρχιτεκτονικη ειναι πολυτεχνικη σχολη η υλη με την αρχιτεκτονικη πολυτεχνειου εδω δεν ειναι ιδια. μοιαζει πολυ με περισσοτερο με την pure αρχιτεκτονικη. εκτος αν εχει προγραμματισμο, θερμοδυναμικη γραμμικη αλγεβρα και κατι αλλα κουλα επετρεψε μου να σου πως οτι δεν ειναι το ιδιο πραμα. μπορω να σου δειξω και καταλογο μαθηματων αν θες

πουθενά η ύλη δεν είναι ίδια

έχω φοιτήσει στην ελλάδα:shock::mrgreen:

.

Δημοσ.
πουθενά η ύλη δεν είναι ίδια

έχω φοιτήσει στην ελλάδα:shock::mrgreen:

.

σιγουρα δεν ειναι ιδια πουθενα, απλα σε γενικες γραμμες στην αρχιτεκτονικη πολυτεχνειου κανουν πιο τεχνικα μαθηματα και μηχανικη απ οτι στην Victor Horta που την αναφερω ως αρχιτεκτονικη pure και ειναι απο μονη της μια faculty.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...