insomniaK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το απολυτήριο του γαλλικού συστήματος εκπαίδευσης.
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 τι ειναι το google? Οφ τοπικ gοοgle it
nkeroulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το απολυτήριο του γαλλικού συστήματος εκπαίδευσης. Δηλαδή? Που μου χρησιμευέι? Έχω απολυτήριο 16,1 αν καταφέρω να περάσω το Baccalaureate τοτε το 16,1 το αγνοούμε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το απολυτήριο του γαλλικού συστήματος εκπαίδευσης. Δηλαδή εμείς είμαστε παιδιά κατώτερου θεού να'ουμ'; http://en.wikipedia.org/wiki/European_Baccalaureate Δηλαδή? Που μου χρησιμευέι? Έχω απολυτήριο 16,1 αν καταφέρω να περάσω το Baccalaureate τοτε το 16,1 το αγνοούμε? Πώς ακριβώς θα αποκτήσεις το Baccalaureat; Θα πας σε γαλλικό σχολείο να δώσεις εξετάσεις;
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή? Που μου χρησιμευέι? Έχω απολυτήριο 16,1 αν καταφέρω να περάσω το Baccalaureate τοτε το 16,1 το αγνοούμε? 15.9 σε αλλο θρεντ σημειωσε τα καπου τουλαχιστον να φαινονται ολα αληθοφανη
pappous_soulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε μεγάλε, είναι δύσκολο να στριμώξεις τις απορίες σου σε ένα τόπικ?
NT1G Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ουάου κοίτα τι βρήκα στο google. A baccalaureate is an educational qualification. See Bachelor's degree for background on the term. Baccalaureate may also refer to: * Baccalauréat, France's national secondary-school (lycée) diploma * International Baccalaureate, a group of three internationally recognised educational programmes for students aged 3 to 19 o The International Baccalaureate Diploma Programme, the senior of the three International Baccalaureate programmes, for students aged 16-19 * European Baccalaureate, awarded to students who successfully manage to complete a European School
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ωπα τις να και το αγγλικο!!! ---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ---------- προς μοντ το τρολινγκ προφανως δεν απαγορευεται σε αυτο σαιτ. . . Να ξερω αν ειναι να το κανω κι εγω.
Anubis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ωπα τιςνα και το αγγλικο!!! ---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ---------- προς μοντ το τρολινγκ προφανως δεν απαγορευεται σε αυτο σαιτ. . . Να ξερω αν ειναι να το κανω κι εγω. Ελα σε παρακαλω..οχι τρολλινγκ Πληροφοριες για τους επομενους ειναι... Να σας πω παιδια εγω ειμαι ηδη σε μία σχολη και θελω να κανω μεταπτυχιακο στο ΜΙΤ,Stanford κλπ...Εχετε κάτι?
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ελα σε παρακαλω..οχι τρολλινγκΠληροφοριες για τους επομενους ειναι... Να σας πω παιδια εγω ειμαι ηδη σε μία σχολη και θελω να κανω μεταπτυχιακο στο ΜΙΤ,Stanford κλπ...Εχετε κάτι? δεν εχεις καταλαβει τοτε προφανως τι ειπα.. αλλα οκ παρε πληροφοριες τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.