Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση applications στο xperia x10?

slyverine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Μόλις πήρα ένα xperia x10. Πολύ καλό κινητό δεν λέω αλλά έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να βρώ με τίποτα που να βάλω τα applications που κατεβάζω απο το pc. Συνδέω το κινητό, το κάνω browse μέσω του παραθήρου που ανοίγει και δεν βλέπω κάπου να τα βάλω.

Όποιος ξέρει ας απαντήσει, έχω λιώσει στην αναζήτηση εδώ και 3 ώρες και δεν έχω βρει τίποτα...

Δημήτρης

• Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν εχω την συσκευη, δεν μπορει να ειναι διαφορετικα τα πραγματα απο το galaxy. Οταν συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη μπορεις να δεις τους φακελους που εχει μεσα? Βρες εναν ή ακομα καλυτερα δημιουργησε εναν και πετα τα apk μεσα.

Μετα κατεβασε απο το market τον astro exlorer και απο κει πηγαινε στον φακελο που εβαλες τις εφαρμογες. Click πανω τους και εισαι ετοιμος!

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου εξαρχής ήταν ότι δεν μπορούσα να μπώ στο μάρκετ, αλλα το βρήκα. Τώρα ναι τα βλέπω τα αρχεία του κινητού αλλά δεν είχε κάπου που να τα τρέχει . Τώρα θα δοκιμάσω αυτό με το astro explorer και θα σου πώ, προς το παρον κατεβάζω κάτι μαλακίες απο το μαρκετ και έχει κολήσει στο γίνετε λήψη και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.

Stormrain ευχαριστώ με βοήθησες αρκετά η εφαρμογή τα σπάει. Αν κάποιος θέλει βοήθεια περί του θέματος ας ρωτήσει έφαγα τα νιάτα μου στο ψάξιμο, σε κάτι θα βοηθήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...